Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od Truck Daškam »

Ale ty si ale pohádkář... Dneska ráno na Barr v zúžení nahoře, dvě sklápěčky najížděli ke stavbě - couvačka. Lopata vyskočila, zastavila provoz. Nikdo nic.
Moc si fandíš, ale všichni tě maj u prdele, točvolante.
Je tu zásadní rozdíl . já nejezdím se sklápečkou, ale s mixem. Velice často sklopky jsou součástí přímo stavební firmy, která provadí práce - či jsou za určitých podmínek najatí přímo pro tu stavbu. Jsou prostě na defacto na vlastním a maj to takové, jaké si to zařídí

Kdežto já nikdy se stavbou nemám nic společného a jsme ve stejném vztahu, jako když ti přijdeš do Tesca. Navíc - pokud se zdržuje mix, stojí je to peníze a komplikuje jim to práci samotnou.

No a hlavně - my jezdíme každej solo, nejezdíme spolu :-D Když někam přijedou dva mixy společně, je něco špatně
Chápeš to?
Shr3k
Mistr volantu

Příspěvek od Shr3k »

Předseda píše: stř 31 črc 15:43 Tvl tak tenhle "myslitel" je jednoznačně na bedně...
https://www.zakonyprolidi.cz/judikat/ns ... 34-2023-23
https://extranet.kr-vysocina.cz/poskytn ... nload/1204
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD: a jaký vztah má ten tvůj mozkový výplod k tomu, co bylo podstatou tvého kňů postu - že zdržuješ a ostatní v OA se mohou posrat?
Asi mi to myslí pomaleji nebo ne dostatečně lopaťácky, ale jaký je rozdíl, když vyběhne UA a zastaví provoz mixu, aby zacouval a když vyběhne UA a zastaví stejný provoz sklápěče? :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Předseda píše: stř 31 črc 15:43 Tvl tak tenhle "myslitel" je jednoznačně na bedně... https://www.novinky.cz/clanek/krimi-kam ... .seznam.cz
"Tvrdil totiž, že jeho tahač Mercedes i s návěsem zrychluje i brzdí jako běžný osobák, a navíc ostatní řidiči mu měli vyklidit cestu a nechat se předjet"

Jestli se nepletu, tak značení tahače MB1870 by mělo znamenat výkon okolo 700k a to už zrychluje slušně. Takových situací, kdy jsem musel předjíždějícímu v protisměru brzdit, jsem zažil mraky, nikdy mě nenapadlo, že za to můžou sebrat papíry, i když se nic nestalo.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Je to přestupek ve skupině, kdy řidič nesmí předjíždět.
Stejně, jako řidič nesmí předjíždět na mostě, na přechodu pro chodce, na žel. přejezdu….což také mnoho řidičů netuší.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Je to přestupek ve skupině, kdy řidič nesmí předjíždět.
A přesně proto porušení zákazu předjíždění na dálnici je ve stejné rovině, jako kdyby předjížděl na okrsce.. A flastr defacto stejný, kdyby jel po dálnici rovnou protisměrem.
TD: a jaký vztah má ten tvůj mozkový výplod k tomu, co bylo podstatou tvého kňů postu - že zdržuješ a ostatní v OA se mohou posrat?
Vůbec jsem nepochopil, co tím chceš říct. Nečeká se kvůli mě, ale kvůli stavbě jako takové - argumentačně petr_riha můžu napsat, že jsi měl blokovat vydání stavebního povolení a následně postavenou věc nemusíš využívat

Konekonců - když někdo držkuje na kamiony, každému říkám, at kamionovou dopravu nepodporuje tím, že bude kupovat výrobky kamionem dovezené a sám at trvá na jiné dopravě (vlak, lod,). Kupodivu tito lidé kamiony podporují nadále.

Až se nebude stavět (rekontruovat), nebudou žádná omezení
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Truck Daškam píše: Vůbec jsem nepochopil, co tím chceš říct.
Vůbec mne to nepřekvapuje :ymhug:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Truck Daškam píše:A přesně proto porušení zákazu předjíždění na dálnici je ve stejné rovině, jako kdyby předjížděl na okrsce.. A flastr defacto stejný, kdyby jel po dálnici rovnou protisměrem.
Je a není. Na dálnici je to zakázané svislým dopravním značením - čili piktogramem i pro tupé točvolanty. Na odst. (5) § 17 je už potřeba umět číst.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Shr3k
Mistr volantu

Příspěvek od Shr3k »

2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Předseda
Letec