tak tak.. ja mam teda na allroadu taky plasty, ale aspon to mam cerny tak to tak nebije do oci. a uz sem je odrbal takze je to prakticke
Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Sláma tomu kouká z bot? No rozhodně..petr_riha píše: ↑pon 29 črc 11:21Ano, asi jsi to trefil, "aby se líbilo mě". Mě je tady tak nějak jedno, co si myslí lidi venku, ale tohle se fakt nikomu líbit nemůže. Sláma tomu kouká z bot na 100 honů. Ale je to levnější, než ty hezčí verze, tak si to kupce najde vždycky.
Pokud by se ti to vyloženě líbilo, tak bys byl ochotný za ty plasty připlatit, pokud by nebyly v té soc. verzi. A to si troufnu tvrdit, že by sis nepřiplatil. Takže nejde úplně o líbí/nelíbí, ale o cenu. Je to tak (a pokud ano, je to v pořádku, tobě to za ty peníze stačí, mě ne).
Ad praktičnost: nikdy jsem se s Tigoušem nedostal do situace, že bych ty lakované plasty odrbal. A že jsem se s ním v terénu a mimo silnice něco najezdil. Na 20" kolech. Jo, jednou jsem si málem škrtnul břichem, když jsem blbě odhadnul nájezdový úhel přes brod, asi půl metru před inkriminovaným bodem jsem si to ale rozmyslel a šel se pro jistotu mrknout na spodek. Chyběl tak centimetr (ale to úplně nesouvisí s těmi plasty na boku).
Ty plasty stojej kolik 10ku? U auta za 2m. Možná i připlatil když by to ladilo se zbytkem. Ale jinak jasně, u Porsche jde hlavně o cenu, jsem prostě kolenovrt a nic s tím neudělám
S tigošem na 20" sis málem štrejchnul spodkem ??? Slovo offroad má pro každýho jinou váhu koukám
Já už měl několikrát podrápaný spodní panely karoserie. Naposledny na touaregu, když projel traktor s radlicí moc blízko a narval mi tam sníh s kamením, byla potrhaná ppf a odřenej lak, přesně situace co by plast sice nezachránil, ale nemusel bych řešit ani lak, ani ppf.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Offroad z toho děláš ty ty pako, já nic takového nepíšu.
Jen že jsem se s ním pohyboval v terénu na hraně jeho možností (ano, není to offroad a tou konfigurací do toho má oproti základu ještě dál) a k žádnému odrbání nedošlo. Asi děláš něco špatně.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Za mě fajn Macan je 2.25 vc DPH: https://configurator.porsche.com/porsche-code/PS2FWWC5
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Vyměnil bych černou a provance fialovou a měl bych fajn auto pro ženu
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo nechcete v Pze servisovat Porsche
A vlastně asi ani koupit.
Teď mám zrovna čerstvou storku, jak si kamarád koupil a zaplatil Čejena. Dneska ho měl přebírat… Nepovedlo se
A vlastně asi ani koupit.
Teď mám zrovna čerstvou storku, jak si kamarád koupil a zaplatil Čejena. Dneska ho měl přebírat… Nepovedlo se
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To bys nevymyslel: Stavíme stroj (je hotový) pro zákazníka z JBL (400km) a dycky dyž je hotovo, tak zákazník přijede se na něj podívat - tentokrát ne. Obnovili jejich firemní car-fleet, a to jen elmobilama a... nedojel by (bez nabíjení), proto nepřijede. Jj, baterky rullez.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Sorry, ale to je argument jakože dřív měli fleetové nafty a teď dostal benzín. A tak mu to logicky na jednu nádrž nevýjde, tak proto nepřijede.
Imho ten argument má smysl: Ten člověk je opravdu fest zaneprázdněn, nemá čas trávit hodiny čekáním, až bude nabito (2x400 km = minimálně 2x)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jj, taky už jsem zaslech nějaký zvěsti z okolí o servisu porsche, ale říkám si, že když je to EV, tak by to nemuselo mít úplně náročnej servisní plán. Pořád vyžaduje koncern ty výměny chaldiva u EVček? Kdysi jsem to zjišťoval na etron a byla to celkem raketa každý 2 roky.
Cayenne je made in Bratislava, stejně jako další sourozenci. Já úplně nemám porovnání s jinou výrobou v dražším segmentu, ale pořád mi to tam přijde jako spíš lepší průměr v Blavě, což samozřejmě neznamená, že se občas něco nepovede
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k