Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Třeba o té křižovatce věděl. A věděl, že je na hlavní. Já tam nebyl, když se to stalo, ani co měl v hlavě. Vím jen, že dědek udělal chybu svou nedbalostí a zabil ho.
Btw. opravdu máš pocit, že každá křižovatka mezi poli je značená půl kilometru dopředu? Tak to jo. Asi se pohybuji po jiných silnicích než ty.
Btw. opravdu máš pocit, že každá křižovatka mezi poli je značená půl kilometru dopředu? Tak to jo. Asi se pohybuji po jiných silnicích než ty.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Motorkář nakonec zařval?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Pravděpodobně ne, spletl jsem si s jiným článkem. Mělo být místo "zabil" uvedeno "těžce zranil" v důsledku toho, že porušil své povinnosti. Ale to neřeší to, že nesplnil povinnosti, které měl uložené a že mohl i zabít.
- Truck Daškam
- Letec
Ono ještě jinak
Auto přede mnou zastavuje - bez blinkru, jen tak.
Ty ho začneš slepě objíždět / předjíždět? Já teda ne, zpomaluju s ním a koukám co dělá. Důvod je prostý - nechci se zabít (na koloběžce) nebo zbytečně ho nakouřit, když mi to tam vohne.
A jestli jedu těsně za ním nebo jsem až pátej za ním je zcela irelevantní - že se ho nevšimnu? Tak to je kurva můj problém.
A i když jsou dokonce někde dva pruhy a já jedu volným pruhem a druhý stojí - nejedu jak kokot na plnej plyn a krom toho že čekám že nějakej kokot začne třeba měnit pruh, tak u vozidla v čele, co jen tak stojí, bych byl kurva voptranej co předvede
Ale to je holt ta osobní zodpovědnost.
Auto přede mnou zastavuje - bez blinkru, jen tak.
Ty ho začneš slepě objíždět / předjíždět? Já teda ne, zpomaluju s ním a koukám co dělá. Důvod je prostý - nechci se zabít (na koloběžce) nebo zbytečně ho nakouřit, když mi to tam vohne.
A jestli jedu těsně za ním nebo jsem až pátej za ním je zcela irelevantní - že se ho nevšimnu? Tak to je kurva můj problém.
A i když jsou dokonce někde dva pruhy a já jedu volným pruhem a druhý stojí - nejedu jak kokot na plnej plyn a krom toho že čekám že nějakej kokot začne třeba měnit pruh, tak u vozidla v čele, co jen tak stojí, bych byl kurva voptranej co předvede
Ale to je holt ta osobní zodpovědnost.
Chápeš to?
S kokoty jsi začal ty… to, ze já jezdím nějak, neznamená, ze jiný te přednosti věří a dědek mu to tam ohne. Nevím, proč pro to hledas pořad omluvy.
- Truck Daškam
- Letec
Protože se jezdí zkurveně tak, jak se jezdí.
Ze strany státu/magistrátu věčný vodění řidičů za ručičku, jak kdyby to byli nesvéprávní idioti - tady odboč, sem nesmíš, tady zastavit nesmíš, tady stůj až ti dáme světýlko, tady udělej kotrmelec....
Což řidiče skutečně vycvičil ok tomu, že nesvéprávní jsou , viz tento případ u soudu. Za mě jsou to kreténi oba dva - at si daj přes držku, pak si podaj ruce a jdou doprdele oba dva
Ze strany státu/magistrátu věčný vodění řidičů za ručičku, jak kdyby to byli nesvéprávní idioti - tady odboč, sem nesmíš, tady zastavit nesmíš, tady stůj až ti dáme světýlko, tady udělej kotrmelec....
Což řidiče skutečně vycvičil ok tomu, že nesvéprávní jsou , viz tento případ u soudu. Za mě jsou to kreténi oba dva - at si daj přes držku, pak si podaj ruce a jdou doprdele oba dva
Chápeš to?
Jasne, takže až ti někdo nedá přednost, podas si s nim ruku a div se mu neomluvis, zes ji od nej nedostal. Co tam mas dal?
Ad nesvepravnost: je zajímavé, ze spousta tvých kolegu i přes zákazové značky dojede do úzkého místa, pod most, na cyklostezku, lavku pro pěší. Asi ty značky jsou potřeba, aby takových kolegu nebylo víc.
Ad nesvepravnost: je zajímavé, ze spousta tvých kolegu i přes zákazové značky dojede do úzkého místa, pod most, na cyklostezku, lavku pro pěší. Asi ty značky jsou potřeba, aby takových kolegu nebylo víc.
bejvalej kolega mi osmináctitunou trefil tak v 30km/h dva baráky najednou.
byl novej, já mu říkal, že do tyhle prdele se zajíždí z druhý strany, protože je to tam úzký a náklaďák se tam nevejde.
vona je tam dokonce i značka, že to tam má 2,2.
To mu ovšem nezabránilo provést na jednom baráku kompletní demontáž fasádního polyše a na druhém teda došlo při opravě i na zedničinu.
značky prcáme.
byl novej, já mu říkal, že do tyhle prdele se zajíždí z druhý strany, protože je to tam úzký a náklaďák se tam nevejde.
vona je tam dokonce i značka, že to tam má 2,2.
To mu ovšem nezabránilo provést na jednom baráku kompletní demontáž fasádního polyše a na druhém teda došlo při opravě i na zedničinu.
značky prcáme.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak má snad vlastní rozum! Značky osazují idioti.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: takže jedu po dálnici, dojíždím auto v pravém, které pořád bliká vlevo. Srovnám rychlost, protože přece bliká a co kdyby se opravdu rozhodl jet vlevo! Od Chodova takto jedeme až do Ostravy
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time