Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
GeneHawkins
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od GeneHawkins »

Truck Daškam píše: čtv 25 črc 05:38Jak jste jeli vedle - vyskočí tam srna. Co se stane? Že to srnu rozpárá a vyhodí dva metry do luftu nebo prolítne do auta je fakt jedno, ale že to jeden z vás potom v kile (a to jsem optimista, že stihne dotyčný zareagovat nějakou brzdou) pošle do stromu nebo do toho druhého už ne

Ale to je prostě darwin - někdo chodí na červenou, někdo si hraje s nabitou zbraní a někdo lítá po takové silnici nesmyslně rychle. Blbý je, že snadno to odsere někdo další
a někdo jezdí krajnicí, protože musí uhýbat těm za ním, to si nevybereš...
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

a někdo jezdí krajnicí, protože musí uhýbat těm za ním, to si nevybereš...
Tak to je zase na každého zodpovědnosti přece - já si sám řeknu, jestli je krajnice v pohodě nebo není. A když se to posere, potrestám hlavně sebe
Chápeš to?
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Přesně, a když ti tam vyskočí jelen, tak zabiješ okolojedoucí rodinu, ale ty si to zdůvodníš, tak co...
Truck Daškam
Letec

Přesně, a když ti tam vyskočí jelen, tak zabiješ okolojedoucí rodinu, ale ty si to zdůvodníš, tak co...
Proč bych ji zabíjel? Víš co udělá srna se 30t, co se pohybujou třeba 60km/h? Asi ani to kafe se nevyleje

A poznámka - to že já někomu uhnu automaticky neznamená, že mě musí někdo předjíždět. To je přece opět každého volba
Chápeš to?
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Truck Daškam píše: pát 26 črc 20:37 Nie, at si každý robi co chce.
Ovšem JÁ OSOBNĚ považuju za demenci letět po okrsce (kde jsou nepředvídatelná rizika) 150 - chci mít prostě čas něco případně vyřešit a co nejvyšší šanci na co nejlepší vyřešení.
Njn, ked uz dojdu vsetky argumenty tak to vyhlasime za SVOJ OSOBNY NAZOR.

Vsade okolo seba vidis dementov ale do zrkadla sa nepozries. Zamestnavatel by vam mal prikupit sebareflexnu vestu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Co se divíte. Vždyť ten člověk řídí mix. Čekat od něj něco na bázi inteligence, je pošetilost.
Letět po okresce 150 je podle něj debilita. Nikdo totiž nemá takové zkušenosti jako ON. A jenom ON OSOBNĚ pozná z kabiny mixu, že krajníce je ok, tak tam se 40t najede. Jenom ON z kabiny mixu pozná, že ti dělníci na stavbě, jsou Španělé! Jenom ON se rozhodne, že předjížděním v zákazu nikoho nezdržuje!
Btw: když vyklopíš mix, tak škodu způsobíš hlavně jeho majiteli, ty hňupe.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Njn, ked uz dojdu vsetky argumenty tak to vyhlasime za SVOJ OSOBNY NAZOR.
Vše co píšu zde, dávám na fb, na YT a kamkoliv jinam je vždy MŮJ OSOBNÍ názor - někdy je v rozporu se zákonem, jindy vychází z něčeho konkrétního na což se následně odkazuju.
pozná z kabiny mixu, že krajníce je ok, tak tam se 40t najede.
To není ani zdaleka jen o krajnici. Já to musím poznat i v případě komunikace a musím přemýšlet a tušit (a s tím pracovat), co je pod povrchem na který najíždím - mixů v jímce už bylo taky dost.
Jinak schopnosti krajnice jsou pochopitelně z auta poznat - a když to poznat nejde, tak na ní prostě nenajedu. Snadný
Btw: když vyklopíš mix, tak škodu způsobíš hlavně jeho majiteli, ty hňupe.
Ne, za materiál na autě odpovídá dopravce (můj zaměstnavatel), který pak pochopitelně může škodu po mě vymáhat
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

skutrista: I kdyby se řidič po něm koukal, tak stejně ho neuvidí dřív, než tam vystrčí čumák. Zajímalo by mě, kolika skútristům/motorkářům tohle vůbec dochází. Takových nehod bylo už mrak

Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

V tom čase 6:45 jsi nám chtěl ukázat co?

1. že jsi ohrozil auta jedoucí po hlavní?
2. že jsou oni dementi, že tě z té vedlejší nepustili, a to ani při snaze si to najetím do pruhu vynutit?

Já tipuji 1., ale vím, že ty si myslíš 2. Já vím, ten trojúhelník tam je blbě a měla by tam být značka "dej přednost mixům".
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brnenska.odchytova »

Šílená jízda řidiče kamionu, vytočený řidič Škody i srážka s Mazdou. (Kdo skončil hůř Mazda nebo Hyundai?) Snaží se ujet policii a podivná nehoda. To vše a mnoho dalšího v nejnovější kompilaci.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
Odpovědět