S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Splněno. Stal sem (bez budíku) opravdu fpět, snídaně a brmbrmbrm až na druhou stranu Beskyd a z5 = 280 km, křasne. Takle brzo ráno opravdu nebyl hic (dyž sem končil, tak už to ale peklo fest) a skoro bez provozu i PaChu = bez krizovek.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Neska sem si dal repete "stanu fpět", napřed ale vycházka a potom m4Zlik = 150 km skrz Beskydy, ale byl teda hic/ďusno fest. Bez komplikací, fajné.
- Truck Daškam
- Letec
pavproch: Jo, proč ne. Já tomu rozumím.
Akorát mě teda nebaví +/- stejné trasy. Kolikrát jedu Štěchovice/Slapy/Jílové, ale mezitím x-krát jinam. Roční nájezd jsem dle příspěvků čekal vyšší, já těch 10tkm mám už ted za letošek
Akorát mě teda nebaví +/- stejné trasy. Kolikrát jedu Štěchovice/Slapy/Jílové, ale mezitím x-krát jinam. Roční nájezd jsem dle příspěvků čekal vyšší, já těch 10tkm mám už ted za letošek
Chápeš to?
Jo, křasné zakončení dovolené - neska od ráno křasných skoro 300 km skrz Beskydy až na druhou stranu a z5, ráno bez provozu (ale mokro po ranní bóřce) a ke konci sem asi třikrát viděl zabukovanýhoi PaCha (vždy včas). Paráda.
ja jsem je videl dopo u "kina" na hutisku a tak nejak me napadlo, ze se o tom doctu i tady
Pravda vyděsí
Neska ráno záse brzo stávání, pak (zdravotní) vycházka (líbila se) a paq m4Zlik = 150 km skrz Beskydy, neska zase bez krizovek i zabukařených PaChů. Ale prázdninový provoz byl (pozdní ráno/dopo) fest, zítra plánuju už fšest brmbrmbrm zas, tak to snad bude (s tím provozem) lepší.
V 6:00 je nejvyšší čas pro výjezd, už okolo 9:00 to začíná houstnout, my vyjížděli vždy okolo 5:00.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jo, bylo fšest (teda pár minut před), splněno = 250 km skrz Beskydy, bez provozu, bez PaChu a bez krizovek. Fčíl už rest u pc.
Zítra ráno ne, ale v neděli (brzo) ráno bych to snad (pičasí) stihnout mohl....
Kéžby.Předpověď na neděli (00-24):
V noci a ráno ještě většinou polojasno, během dopoledne postupně oblačno až zataženo a místy přeháňky nebo občas déšť, ojediněle i bouřky.
Ne. Od rána bouřilo fest.