Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od M.Z. »

Fakt tu máme černou kroniku... takových nehod si tu můžeme postovat x denně, osobáky, náklaďáky, všecko jedno. Vypíchneš, co se ti zrovna hodí a diskuze pokračuje donekonečna.
Ono když 2 dělají totéž, není to vždycky totéž. Takže 20leté nevyježděné ucho se vysype v zatáčce a ty nám začneš moralizovat o rychlosti, Mirku Dušíne.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Truck Daškam píše: pát 26 črc 09:08
Kde začne hranice prokazatelnosti?
Myslím si, že to je hodně individuální a je to případ od případu. Na tohle by ti dokázal odpovědět někdo fundovaný.
Aha, takže někdo na místě rozhodne o mem trestu podle toho, jak se vyspí. Super, děkuji, nechci. Ten fundovaný jsem myslel, ze jsi ty, proto se te na to ptám.

Ad nehoda; kde v článku vidíš rychlosti vozidel? Zase věštění z řídké stolice?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

M.Z. Hele já se třeba bojím jezdit v zimě - a rozhodně ne kvůli tomu že bych se bál sněhu, ale protože v každé zatáčce očekávám dementa co poletí, tu zatáčku nedá a sundá mě.
Takže dle toho i jedu - protože kdy žtam takovej dement tam fakt vyletí, v nižší rychlosti to spíš nějak vyřeším s menšíma následkama pro mě, než když tam pojedu na hraně. Prostě část té zodpovědnosti za sebe beru na sebe

petr_riha: No 30 asi nejel :-D
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Truck Daškam píše: pát 26 črc 15:16 petr_riha: No 30 asi nejel :-D
To nikdo nikde netvrdí. Já se ptám, na základě čeho usuzuješ, že jel 140. Asi máš lepší školy než já, já to z toho auta na fotce nepoznám. Nevíš ani, jestli neměl technickou závadu (pravděpodobně ne, ale proč by ne). Ale jasno máš hned, "hovado a 140"-
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

petr_riha píše: pát 26 črc 16:04
Truck Daškam píše: pát 26 črc 15:16 petr_riha: No 30 asi nejel :-D
To nikdo nikde netvrdí. Já se ptám, na základě čeho usuzuješ, že jel 140. Asi máš lepší školy než já, já to z toho auta na fotce nepoznám. Nevíš ani, jestli neměl technickou závadu (pravděpodobně ne, ale proč by ne).
Ten měl technickou závadu leda v mozku.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Takze ak si to zhrniem tak:
-Jazdit a predbiehat v zakazoch je vporiadku, ak to vodic uzna za vhodne
-Jazdit na cervenu je tiez vporiadku, ak to vodic uzna za vhodne(posielal si tu video o "zbytocne zapnutom semafore")
-Prekracovat rychlost na dialnici je vporiadku, tam sa nema co stat
-Jazdit po okreske 100 je vporiadku

Ale rychlejsie ako 100 to uz vporiadku nie je, a to ani na ceste pripominajucej letiskovu drahu.

Jedina vynimka je ked truck dashcam predbieha. Vtedy je vporiadku aj 110+.

Vynechal som nieco?
Truck Daškam
Letec

Nie, at si každý robi co chce.
Ovšem JÁ OSOBNĚ považuju za demenci letět po okrsce (kde jsou nepředvídatelná rizika) 150 - chci mít prostě čas něco případně vyřešit a co nejvyšší šanci na co nejlepší vyřešení.
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

M.Z. píše: pát 26 črc 18:55 Ten měl technickou závadu leda v mozku.
Pravděpodobně udělalo 20lety ucho osudovou chybu. Nebo jel jako hovado. Samozřejmě to vím a jedna z tech dvou je velmi pravděpodobná.

Ale mohla mu bouchnout guma. Mohl mít jinou závadu. Mohl kličkovat před srnou. Počkal bych na výsledky vyšetřování. Nicméně platí, co jsem psal. Z fotek neumim odhadnout rychlost vozidel.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD umí. Je to soudní znalec, odborník na dopravní značení, stavební inženýr a mnoho dalších znalostí má, kterými nás tady zásobuje.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Nevím co je špatnýho na tom, jezdit defenzivně agresivně :-)
Když mi padá zelená, tak se ještě rozhlížím, než dám skoro plnej plyn a všem ujedu

A většina to dělá jak? Nekoukne se, pomalu se začne sunout do křižovatky.. A pak je sestřelí borec, co letí na červenou. No a k tý nehodě prostě pomohli vlastní hloupostí. Čímž neříkám že se mi to stát nemůže, ale pár nehodám jsem takhle už zabránil - nejčastěji jezdí lidi na červenou u směrových semaforů, protože to nevnímaj a myslí si, že padla zelená jim

A mimochodem - to se stalo tuším 2x i mě. Jenže právě díky mému rozhlížení mi došlo že je něco špatně a ihned jsem zastavil, aniž bych do té křižovatky pořádně vjel
Chápeš to?
Odpovědět