Stávka a blokování silnic
Moderátor: řidičBOB
Re: Stávka a blokování silnic
tak a maj to, darmožrouti odborářský...
Ale jestli někdo koukáte na čt24, tak to je masakr ta jejich tiskovka
Ty lidi někde chovaj? Nebo kde se takovej odborář bere? To jsou hovoda, to je něco neuvěřitelnýho....
Ale jestli někdo koukáte na čt24, tak to je masakr ta jejich tiskovka
Ty lidi někde chovaj? Nebo kde se takovej odborář bere? To jsou hovoda, to je něco neuvěřitelnýho....
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
nechtěl jsem se více rozčilovat, tak jsem spustil film.
Slow and serious
škoda že zrušili gulag-uranový doly v jáchymově.... měl bych pár dobrých tipů na chovance toho ústavu.... např. soudruh zavadil by sem mi na na nucených pracech (s nulovou šancí na jakékoli další množení tohodle sfinstva resp. vůbec návrat mezi lidi) velmi líbil...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
rád bych někam šel házet vajíčka
až to zase vyhlásí, byl bych rád, kdyby blokovali někde u mě - a nejlépe pod mostem
až to zase vyhlásí, byl bych rád, kdyby blokovali někde u mě - a nejlépe pod mostem
Mě je to jedno. MHD nejezdím a Prahu objíždím
ja byl mimo civilizaci, takze ze nejedeme zitra jsem se dozvedel pred chvili. nevadi, ve ctvrtek bude treba hezci pocasi..
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
Zítra tedy žádné blokády? Nevadí, přední ochranný rám nahodím později
http://zpravy.idnes.cz/silnice-pri-stav ... _domaci_jw
To jsou šmejdi...Předseda Odborového sdružení železničářů Jaroslav Pejša upřesnil, že centrály dopravních odborů žádné živelné blokády silnic nebudou organizovat ani k nim vyzývat. Zároveň však řekl, že budou, odmítl ale předem sdělit, na kterých místech.
"Blokády vycházejí z toho, že někteří jiní odboráři chtějí vyjádřit podporu našim požadavkům a chtějí pro to využít účast na blokádách. Proto bude blokád ve čtvrtek více," řekl Pejša.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III