Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Spatny vysledek? Spis bulvarni clanek zase: https://www.autoforum.cz/predstaveni/vr ... omek-ceny/
Pro srovnani, vysledek posledni generece Passatu je uplne stejny: https://youtu.be/ntHyEBnk74I?si=8TcTPlhkW4AP0bGz
Pro srovnani, vysledek posledni generece Passatu je uplne stejny: https://youtu.be/ntHyEBnk74I?si=8TcTPlhkW4AP0bGz
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Lachende Bestien
- Letec
Spíš bulvární v čem konkrétně?
Mě nejvíce pobavilo srovnání rozměrů (a značky) pneu u "lidového" vozu na baterky a dačky, neboli že ani kola ze supersportu autí na baterky v lososím těstu nepomohly.
Kdyby navíc článek srovnával dačku s Pižmovým z daní dotovaným produktem, byla by vaše potřeba obrany útokem jako majitele celkem pochopitelná.
Ale třeba máte akcie véwé a chcete jim trochu pomoct.
Nebo se každý majitel é-auta stává zarytým obhájcem ééé-mobility dostupné jednotkám procent populace a cítí nutkání rozšiřovat propagandu lžiekologické ideologie bateriového byznysu?
Mě nejvíce pobavilo srovnání rozměrů (a značky) pneu u "lidového" vozu na baterky a dačky, neboli že ani kola ze supersportu autí na baterky v lososím těstu nepomohly.
Kdyby navíc článek srovnával dačku s Pižmovým z daní dotovaným produktem, byla by vaše potřeba obrany útokem jako majitele celkem pochopitelná.
Ale třeba máte akcie véwé a chcete jim trochu pomoct.
Nebo se každý majitel é-auta stává zarytým obhájcem ééé-mobility dostupné jednotkám procent populace a cítí nutkání rozšiřovat propagandu lžiekologické ideologie bateriového byznysu?
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
LB: pises nesmysly. Nemam ani akcie vw, ani nejsem zastancem ev. Leze mi na nervy jak tyhle clanky vytrhavaj informace z kontextu. Id.7 je z meho pohledu mirne podprumerne ev, ale s prumernym vysledkem v losim testu.
Bulvarni je na tom srovnani aut z ruznych kategorii o ruznych hmotnostech. Vysledek v losim testu je umerny hmotnosti, gripu a naladeni esp. Kdyz je jeden z techto parametru vyjimecne dobry, je pravdepodobne, ze pozitivne ovlivni vysledek.
Tak se te zeptam: chtel by ses v te dacii vybourat nebo bys radsi sedel v id.7?
Bulvarni je na tom srovnani aut z ruznych kategorii o ruznych hmotnostech. Vysledek v losim testu je umerny hmotnosti, gripu a naladeni esp. Kdyz je jeden z techto parametru vyjimecne dobry, je pravdepodobne, ze pozitivne ovlivni vysledek.
Tak se te zeptam: chtel by ses v te dacii vybourat nebo bys radsi sedel v id.7?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Jeste pridam video ty Dacie Spring, aby bylo jasny jak velkej skill ridice to v realu bude potrebovat a pak se muzeme vsichni spolecne pomohlit za ty ridice, co si ve springu strihnou uhybny manevr ne na zcela suchem a cistem asfaltu
https://youtu.be/kBH3tHWbg4s?si=2fREs-DbgSxZd85W
Ze nejaky km77 a jeho losi test existuje je fajn. Je to urcite voditko jak se auto bude chovat ve velmi specificke situaci, s testovacim jezdcem za volantem. Test, ktery hodnoti max najezdovou rychlost, nikoliv ovladatelnost auta v celem manevru. Nic vic, nic min.
https://youtu.be/kBH3tHWbg4s?si=2fREs-DbgSxZd85W
Ze nejaky km77 a jeho losi test existuje je fajn. Je to urcite voditko jak se auto bude chovat ve velmi specificke situaci, s testovacim jezdcem za volantem. Test, ktery hodnoti max najezdovou rychlost, nikoliv ovladatelnost auta v celem manevru. Nic vic, nic min.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
LB nemas vubec odpovidat. A ty srackoclanky na af musej psat podobny zoufalci
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Není to tak dlouho, co se mi tady někdo smál, když jsem tuhle teorii vyslovil: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranic ... anicni_jla
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zrovna jsem to četl a chtěl to sem postnout.
Zejména ten poslední odstavec je vyzivny.
Zejména ten poslední odstavec je vyzivny.
Do úvahy přicházejí tři konkrétní možnosti. První je pravidelné posílání fotografie s aktuálním počtem najetých kilometrů na tachometru, dále se hovoří o vestavěném systému sledování nebo by se každý vůz mohl připojit ke speciálnímu zařízení, které by počet najetých kilometrů měřilo.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
STI už jezdím prakticky daily. Když nepotřebuju nic vézt. A baví mě každej kilometr. Za těch 17 na sto.
Až mi to ekomagoři zakážou / ekonomicky znemožní, ať má najeto aspoň 200
Až mi to ekomagoři zakážou / ekonomicky znemožní, ať má najeto aspoň 200
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ad Kalifornie: Společně s daní za kilometr spláchnou hned i sledování pohybu. A co kdyby vyhrála Kamala? Nebudou pak mít úchyláci nějakou slevu?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Vrátil jsem se z dovolený a celá ulice Na Petřinách + kus Libocké kolem hvězdy je osazená nabíječkama v lampách od Pre - každá druhá lampa 2x22kw.
Za mě je provedení teda dost nevkusný a velký, ale jinak to cením daleko víc než dálniční síť v ČR, zaplevelenou pomalejma a předraženejma ČEZama. Už teď tu máme v okolí na sídlištích asi 3x 2x22kw a v okolí tu parkuje na ulici, dlouhodobě asi 7 EV v úplně nejbližším okolí.
Za mě je provedení teda dost nevkusný a velký, ale jinak to cením daleko víc než dálniční síť v ČR, zaplevelenou pomalejma a předraženejma ČEZama. Už teď tu máme v okolí na sídlištích asi 3x 2x22kw a v okolí tu parkuje na ulici, dlouhodobě asi 7 EV v úplně nejbližším okolí.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k