Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Jedno auto, lehce přes půl roku starý, zhruba 40 000km, už mi stojí 3 týdny na dvoře. AdBlue, nouzák, nevíme, neorigo servis to diagnostikou neotevřel, autorizák ještě neměl čas.
Druhý auto, nový, vyzvednutý v lednu, 20 000 kilometrů. Už jednou týden v servisu, chcala nafta z nádrže, nefungoval ventil. Ve čtvrtek odtah od servisu, rozletěla se mu převodovka.
Třetí auto, 80 000km, dlouhodobá závada na AdBlue. Nově se auto začalo bránit a odmítá si nechat smazat zablokování startu po ujetí 400km.
Čtvrtý auto, zhruba 6 let starý, jde na výměnu tachografu, protože s tím co má z výroby, už nesmí do Rakouska.
Nezbylo než vytasit z kopřiv veterána, 850 000 kilometrů. Když měl 700, nabízeli za něj v bazaru 30k. Od tý doby sežral asi 150 litrů na servisu, no to se holt stává. Stál v těch kopřivách teď asi 2 měsíce. Nastartoval na brnk.
Narozdíl od moderních aut vrčí a míří vstříc zákazníkům. Sice z něj všude něco trošku chčije, ale to zjevně i z moderních aut. Kilometrová cena rozhodně nižší. Garance dojetí neexistuje, ale při překládce ocelových svitků na dvoře autorizáku u auta č. 2, jsme si ověřili, že ani u moderních aut ji nelze očekávat.
Jenom řidič na ten fofrklacek čuměl jak bulhar do míchačky
Tohle je ten progres a světlé zítřky?
GTD neprodám nikdy a budu s ním valit, dokud nás rez na STK nebo totální havárie nerozdělí. Fotr říká prodej to, dokud se to nezačalo srát. Kup si tu 340d, dyť je to jedno. Bude mít nový a spolehlivý auto.
Jasně , kamárd jel s G20 na odtahu dřív na první volej
Druhý auto, nový, vyzvednutý v lednu, 20 000 kilometrů. Už jednou týden v servisu, chcala nafta z nádrže, nefungoval ventil. Ve čtvrtek odtah od servisu, rozletěla se mu převodovka.
Třetí auto, 80 000km, dlouhodobá závada na AdBlue. Nově se auto začalo bránit a odmítá si nechat smazat zablokování startu po ujetí 400km.
Čtvrtý auto, zhruba 6 let starý, jde na výměnu tachografu, protože s tím co má z výroby, už nesmí do Rakouska.
Nezbylo než vytasit z kopřiv veterána, 850 000 kilometrů. Když měl 700, nabízeli za něj v bazaru 30k. Od tý doby sežral asi 150 litrů na servisu, no to se holt stává. Stál v těch kopřivách teď asi 2 měsíce. Nastartoval na brnk.
Narozdíl od moderních aut vrčí a míří vstříc zákazníkům. Sice z něj všude něco trošku chčije, ale to zjevně i z moderních aut. Kilometrová cena rozhodně nižší. Garance dojetí neexistuje, ale při překládce ocelových svitků na dvoře autorizáku u auta č. 2, jsme si ověřili, že ani u moderních aut ji nelze očekávat.
Jenom řidič na ten fofrklacek čuměl jak bulhar do míchačky
Tohle je ten progres a světlé zítřky?
GTD neprodám nikdy a budu s ním valit, dokud nás rez na STK nebo totální havárie nerozdělí. Fotr říká prodej to, dokud se to nezačalo srát. Kup si tu 340d, dyť je to jedno. Bude mít nový a spolehlivý auto.
Jasně , kamárd jel s G20 na odtahu dřív na první volej
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Mně omejou... brambor2, letní kola OZ Ultraleggera už byly škaredé, tak je Strnadel nechal srovnat a přelakovat. Mno a v tomhle týdnu mě jeden umělec na světlech v RpR vytlačil na pankejt = PZ je už zase orvané jak samica = až fčíl sem si NATO zpoměl, du to přebrousit a něčím natřít (ať ta blýskavá rána tak nebije do očí). Grrrr!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Včera po roce opět nutná pravidelná návštěva Prahy. Nejel jsem úmyslně po dálnici, nemám známku, nespěchal jsem a chtěl vidět něco z krajiny Na kraji Prahy mě uvítala cedule s nabubřelým nápisem hlavní město České republiky a a hlavně silnice zase o pěkný kus horší než před rokem. Jel jsem ze Zličína do Karlína a zpět. Slalom mezi dírami, kanály, vyjetými kolejemi. Auto, které popojíždělo po Praze a okolí, bych fakt nechtěl koupit
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak Pražák ví, kde ty díry jsou.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
To není jenom o dírách, to je o celkovém dojmu z kvality komunikací.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Uffff, (fčerejší globální IT) problém, teda jeho důsledky, vyřešen: Měl sem tenhle týden 3 chlapy na montáži v UK, fčera měli letět dom (BHX-PRG) ale díky výpadku IT jim ten let zrušili bez náhrady ani se o ně nepostarali (EuroWings) - takže byla "záchranná" akce (dostat je z BHX do LON, nocleh a nešní let LON-PRG). Už sou ale zase v CZ, hurá, povedlo se (za hříšný penys, samozřejmě). A mně fčíl čeká to, co sem ešče nikdy nedělal - domoct se (EU garantované max. náhrady) 600 EUR/osoba (ať to aspoň trochu "zalepí" těch skoro 100tis, co ta záchrana stála). To zas bude boj.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nemel by za ten vypadek byt zodpovedny dopravce? Litam kolem 50 letu rocne + neco na soukromo, zrusenej let uz jsem parkrat a vzdycky to bylo poreseny leteckou spolecnosti, vcetne ubytka, voucheru na jidlo a tak..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Pre lety do 1500km je to len 250€. A kedze slo o mimoriadnu udalost tak internety tvrdia ze ani to.
V macedonsku, 1000km od domu pri 38°C sa mi zasekla klapka privodu vzduchu do auta. Do auta neprenikol ani zavan vzduchu napriek ventilatoru naplno.
Podla youtube som vymontoval priehradku spolujazdca, vytiahol kabinovy filter, pri nom nasiel klapku, bol v nej nejaky mastny prach, kusok som jej dopomohol, zavrzgala a zacala fungovat.
V tom momente som bol najstastnejsi clovek v macedonsku. Snad vydrzi klapkovat az do prijazdu domov.
Podla youtube som vymontoval priehradku spolujazdca, vytiahol kabinovy filter, pri nom nasiel klapku, bol v nej nejaky mastny prach, kusok som jej dopomohol, zavrzgala a zacala fungovat.
V tom momente som bol najstastnejsi clovek v macedonsku. Snad vydrzi klapkovat az do prijazdu domov.
U jakého auta se ti sekla?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz