BMW Divize
Re: BMW Divize
tsss až potkáte Z3c rakev na střeše, vedle ní kolo a nebo vzadu vozík plný vybavení na hory. tak se staly dvě věci, jednak jsem to koupil a druhák jste mě někde potkali
edit: Už několikrát mi na prckovi chyběl tažák...
Naposledy upravil(a) KoPP dne sob 11 čer 20:08, celkem upraveno 1 x.
Slow and serious
Webasto je snad velká výhoda, ne? Pokud je to tak zapojené a majitel to používal, tak to auto vlastně nikdy nejelo s opravdu studeným motorem a tudíž by se mělo výrazně redukovat opotřebení...?pjanda píše:To vypada velmi slusne, o kilometrech bych z viditelnych partii nepochyboval.KoPP píše:http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/z3/8890455
tady ten exemplář. Ano není to top kousek, ale jsou tu i lidi, kterým pár škrábanců pokud je dobrá mechanika nevadí
Otazkou je tak spise ta mechanika Navic je tam par zprasenin, treba nezavisle topeni v takovem aute? Probuh, prvni majitel je z Aljasky? 2,8i bude v -20 topit tak po minute jizde...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Abych prijal Vasi dikci Snad se nedivi, ze trpime vetsi uctou k lidske inteligenci...KoPP píše: se mi líbí jak se oni povyšují nad SW, a přitom jsou jen HW, který je napěchovaný nějakým SW (získaný životem a něco vrozeného) až onim bude šumachr tahat za volant, tak uvidijou a možná ho aj vypnou.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
my se nedivíme, že oni svůj rozum považují za důvtipnější než jiný.
konec konců i my to tak máme a je to přirozená lidská vlastnost ovšem často vede k úplně zbytečným sporů.
konec konců i my to tak máme a je to přirozená lidská vlastnost ovšem často vede k úplně zbytečným sporů.
Slow and serious
Kila navic a u takto stare instalace potencialni problem navic. To se mi zda horsi nez teoreticke snizeni opotrebeni (vetsina studenych startu stejne neni v zime...). Pokud ma takovy motor jako M52 najetych skutecnych 115 tkm a zachazi se s nim alespon trochu slusne, vydrzi jeste dvakrat vice nez cely zbytek auta at uz je predehrivan nebo ne. Na aute jako Z3 bych podobny "add-on" nesnesl.beaumont píše: Webasto je snad velká výhoda, ne? Pokud je to tak zapojené a majitel to používal, tak to auto vlastně nikdy nejelo s opravdu studeným motorem a tudíž by se mělo výrazně redukovat opotřebení...?
Skanz3n
Skanz3n
Tohle schvaluju, presne jeden z duvodu proc bych si chtel z3 coupe jednou koupit . Dovolena v Alpach - pri ceste se bavit autem a v miste pobytu si pojezdit na kole - dokonalostKoPP píše:tsss až potkáte Z3c rakev na střeše, vedle ní kolo a nebo vzadu vozík plný vybavení na hory. tak se staly dvě věci, jednak jsem to koupil a druhák jste mě někde potkali
No to bude velmi zabavna jizda s kolem na strese Ale mit idealy je v poradku
Skanz3n
Skanz3n
Staci poradne pridelat, stara z3 stejne moc G neudela, takze kolo neuleti
Budu dělat, že jsem to přehlídl...pjanda píše:To jsem zrovna chtel rici, ze dat na strechu Z3C neco takoveho je zverstvoKoPP píše:tak to neberu jako náhradní díly ale jako zbytky, měnil podvozek, diferák, brzdy. no a že jsou k tomu držáky... alespon bych na to narval s přítelkou i kola
tak já to mám trochu jinak, tam dojet autem, jako autobusem, vyskládat kraviny a po ránu si jít pohonit pár zatáček.Vrooom píše:Tohle schvaluju, presne jeden z duvodu proc bych si chtel z3 coupe jednou koupit . Dovolena v Alpach - pri ceste se bavit autem a v miste pobytu si pojezdit na kole - dokonalostKoPP píše:tsss až potkáte Z3c rakev na střeše, vedle ní kolo a nebo vzadu vozík plný vybavení na hory. tak se staly dvě věci, jednak jsem to koupil a druhák jste mě někde potkali
Slow and serious