pjanda píše:Vzal jsem vcera v E90 v ramci modreho zivota nejake damy na vesnici a tam ma BMW image zjevne stale v poradku.
safra safra.....PJ jezdí na diskotéky a pořídil jsi si ty blikací neony a tubu ?
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
KoPP píše:
k tématu když má Z3c trochu ošoupanou kůži na sedadle řidiče kolik tomu autu tipnout? Je tam nějaká echt bytelná buvolkoža nebo něco citlivého co je po 50tkm ošoupané?
Poslete fotku a reknu Vam Kozene calouneni na Z3 je spise hodne citlive, jen par desitek tkm na nem obvykle neni moc znat, pak uz to jde do haje.
acer.t píše:
safra safra.....PJ jezdí na diskotéky a pořídil jsi si ty blikací neony a tubu ?
Ne, stacily adaptivni xenony a pak uz jen par prezervativu za slunecni clonou...
Ne vsechno u nas funguje jako u vas v udoli smrti, jel jsem jen v noci z chaty alternativni cestou. Patri ke cti gentlemana pomoci opustenym damam v nesnazich
Mimochodem jsem se jich ptal, jestli umi treba podojit kravu. Zadna z nich to v zivote nedelala. Neumely ani sit, na vareni vesmes moc nebyly. Tak si rikam, k cemu je vesnice vlastne dobra, kdyz ani takove schopnosti neuchova
tady ten exemplář. Ano není to top kousek, ale jsou tu i lidi, kterým pár škrábanců pokud je dobrá mechanika nevadí
To vypada velmi slusne, o kilometrech bych z viditelnych partii nepochyboval.
Otazkou je tak spise ta mechanika Navic je tam par zprasenin, treba nezavisle topeni v takovem aute? Probuh, prvni majitel je z Aljasky? 2,8i bude v -20 topit tak po minute jizde...
KoPP píše:kdyby uměly vše, nač byly tázany, tak by nemohly být v nesnázích... bo by si pomohly samy
Ze by si podojily kravu z prilehle paseky a preckaly diky tomu do rana?
Coz mi pripomina, ze byla docela zima, tak jsem jim trochu zatopil. Pozdeji nasledovala komunikace:
- Tyjo, ta jizda me rozpaluje!
- To bude asi proto, ze jsem Vam pustil vyhrivani sedadel.
Bylo to velmi podnetne. Jeste bych dodal, ze mely platebni kartu a znaly internet.
nu mně se to taky zamlouvá a to webasto mě taky překvapilo... nicméně někdo si na to potrpí a rád sedá do teplíčka.
mechanika... trpí to auto na něco, co je extra drahé? jasně motor, převodovka... bud to bude radit a motorovat jak má, to poznám... se zbytkem to bude asi magie a kdyby si chtěl někdo zkušený udělat výlet koncem příštího týdne do Teplic, tak bych se nehněval.
ad2, vy jste takové ESP na čtvrtou... to jste prokřehlé krasotinky nemohl seznámit s obsluhou tohoto sofistikovaného systému?
- kde jsou kravy je i statek... kdyby uměly dojit krávy, tak by o tom věděly a sehnaly si tam ubytování za třeba zašití fuseklí.
Naposledy upravil(a) KoPP dne sob 11 čer 19:45, celkem upraveno 1 x.
Motor a prevodovka josu obvykle bez problemu, bal bych se spise veci kolem podvozku/zbylych casti prenosu vykonu. Na tom se da proinvestovat sto tisic jak nic...
Mimchodem, jedna ze zakladnich poucek pri koupi ojeteho vozu zni: Vyvarujte se auta, ke kteremu je spousta nahradnich dilu...