BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
acer.t
Moderátor

Re: BMW Divize

Příspěvek od acer.t »

pjanda píše:Vzal jsem vcera v E90 v ramci modreho zivota ;) nejake damy na vesnici a tam ma BMW image zjevne stale v poradku.

safra safra.....PJ jezdí na diskotéky =)) a pořídil jsi si ty blikací neony a tubu ? :o)
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

KoPP píše: k tématu když má Z3c trochu ošoupanou kůži na sedadle řidiče kolik tomu autu tipnout? Je tam nějaká echt bytelná buvolkoža nebo něco citlivého co je po 50tkm ošoupané?
Poslete fotku a reknu Vam ;) Kozene calouneni na Z3 je spise hodne citlive, jen par desitek tkm na nem obvykle neni moc znat, pak uz to jde do haje.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/z3/8890455

tady ten exemplář. Ano není to top kousek, ale jsou tu i lidi, kterým pár škrábanců pokud je dobrá mechanika nevadí :)
Slow and serious
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

acer.t píše: safra safra.....PJ jezdí na diskotéky =)) a pořídil jsi si ty blikací neony a tubu ? :o)
Ne, stacily adaptivni xenony a pak uz jen par prezervativu za slunecni clonou...

Ne vsechno u nas funguje jako u vas v udoli smrti, jel jsem jen v noci z chaty alternativni cestou. Patri ke cti gentlemana pomoci opustenym damam v nesnazich :)

Mimochodem jsem se jich ptal, jestli umi treba podojit kravu. Zadna z nich to v zivote nedelala. Neumely ani sit, na vareni vesmes moc nebyly. Tak si rikam, k cemu je vesnice vlastne dobra, kdyz ani takove schopnosti neuchova :)
Skanz3n
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

kdyby uměly vše, nač byly tázany, tak by nemohly být v nesnázích... bo by si pomohly samy :P
Slow and serious
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

KoPP píše:http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/z3/8890455

tady ten exemplář. Ano není to top kousek, ale jsou tu i lidi, kterým pár škrábanců pokud je dobrá mechanika nevadí :)
To vypada velmi slusne, o kilometrech bych z viditelnych partii nepochyboval.

Otazkou je tak spise ta mechanika :) Navic je tam par zprasenin, treba nezavisle topeni v takovem aute? Probuh, prvni majitel je z Aljasky? 2,8i bude v -20 topit tak po minute jizde...
Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

KoPP píše:kdyby uměly vše, nač byly tázany, tak by nemohly být v nesnázích... bo by si pomohly samy :P
Ze by si podojily kravu z prilehle paseky a preckaly diky tomu do rana?

Coz mi pripomina, ze byla docela zima, tak jsem jim trochu zatopil. Pozdeji nasledovala komunikace:
- Tyjo, ta jizda me rozpaluje!
- To bude asi proto, ze jsem Vam pustil vyhrivani sedadel.

Bylo to velmi podnetne. Jeste bych dodal, ze mely platebni kartu a znaly internet.
Skanz3n
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

nu mně se to taky zamlouvá a to webasto mě taky překvapilo... nicméně někdo si na to potrpí a rád sedá do teplíčka.

mechanika... trpí to auto na něco, co je extra drahé? jasně motor, převodovka... bud to bude radit a motorovat jak má, to poznám... se zbytkem to bude asi magie a kdyby si chtěl někdo zkušený udělat výlet koncem příštího týdne do Teplic, tak bych se nehněval.

ad2, vy jste takové ESP na čtvrtou... to jste prokřehlé krasotinky nemohl seznámit s obsluhou tohoto sofistikovaného systému?
- kde jsou kravy je i statek... kdyby uměly dojit krávy, tak by o tom věděly a sehnaly si tam ubytování za třeba zašití fuseklí.
Naposledy upravil(a) KoPP dne sob 11 čer 19:45, celkem upraveno 1 x.
Slow and serious
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

neska sem byl celej den mimo (pěšky, bez auta) ale zítra to asi půjdu projet.... :x
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Motor a prevodovka josu obvykle bez problemu, bal bych se spise veci kolem podvozku/zbylych casti prenosu vykonu. Na tom se da proinvestovat sto tisic jak nic...

Mimchodem, jedna ze zakladnich poucek pri koupi ojeteho vozu zni: Vyvarujte se auta, ke kteremu je spousta nahradnich dilu...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:-?
Skanz3n
Odpovědět