Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Tohle se mi děje x krát za den Dám blinkr a jedu. Dělají ty osobáky, dělají to s oblibou kamioňáci - prostě všichni.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Já 3 dny pirátil s vytištěnou RZ, prošlo mi to. Kdyby mě chytli, v Rakousku to je minimálně za 300e, v Říši nevím u nás ŘP pápá.
Jak jsem si mohl dovolit nahradit ztracenou RZ, když maj úřady zavřeno. Všechno zrušit, zavolat odtahovku a čekat do pondělí. Hanba mi! Máme ten náš právní systém fakt promyšlenej.. Občani se musí držet zkrátka!
Jak jsem si mohl dovolit nahradit ztracenou RZ, když maj úřady zavřeno. Všechno zrušit, zavolat odtahovku a čekat do pondělí. Hanba mi! Máme ten náš právní systém fakt promyšlenej.. Občani se musí držet zkrátka!
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Pochybuju, že tě někdo obhajuje...Truck Daškam píše: ↑ned 07 črc 22:04 petr_riha: Kam bych asi uhýbal? Jako že ty pomalejší vytlačím, nebo to v levém pruhu zadupnu, abych se uklidil do pravého, nebo jak si to představuješ?
To samý když někdo předjíždí mě - má se jako dotyčná posrat a kvůli debilovi co se lepí mě má vytlačit?¨
Je ti jasný, že tu obhajuješ totální kretény?
Já se nebavím o rakouských řidičích, ale o českých v Rakousku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takže si doma budeme tisknout RZ!
A co ještě? Pes mi rozkouše ŘP - vytisknout! Ztratím někde zbroják a registračky zbraní - vytisknout!
A prachy? Banka zavřeno, bankomat nefunguje. Ještě, že mám doma barevnou tiskárnu!
Tvl, a pak se diviš, když tě nazývám idiotem. Tímto se ovšem všem idiotům musím omluvit! Sorry, kluci - na tohohle svou Dg. nemáte.
A co ještě? Pes mi rozkouše ŘP - vytisknout! Ztratím někde zbroják a registračky zbraní - vytisknout!
A prachy? Banka zavřeno, bankomat nefunguje. Ještě, že mám doma barevnou tiskárnu!
Tvl, a pak se diviš, když tě nazývám idiotem. Tímto se ovšem všem idiotům musím omluvit! Sorry, kluci - na tohohle svou Dg. nemáte.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zrovna předevčírem, najedeš 2000 km, do Dolomitů a zpět, ale nejvíc tě zprasí doma na autuprázdné státovce (když člověk nepočítá cyklouny v Dolomitech).
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
- Truck Daškam
- Letec
Tak kartičky ŘP a OP jsou již legálně v telefonu. Stejně tak samolepka TK je úplně k ničemu, to je opět v registrech.Takže si doma budeme tisknout RZ!
Fakt ti přijde v pořádku volat odtahovku kvůli ztracené RZ? Mě teda rozhodně ne
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Legálně v tlf jsou, ale jejich platnost je vskutku omezená.
Přijde mi v pořádku, že pokud by tě zastavili, dostal bys zákaz řízení.
Přijde mi v pořádku, že pokud by tě zastavili, dostal bys zákaz řízení.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tvl, to je debil
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tenhle je ještě na svátek, aspoň si tě všiml, běžněji jedeme 3 vedle sebe.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3