BMW Divize
Re: BMW Divize
Potřebuju hodit nový zadní tlumiče. Vzít Bilstein B4 nebo Sachs, který se tam dává z výroby?
Edit: tak jsem koupil Sachs. A koukám, že za poslední 4 roky zdražily o 75%.
Edit: tak jsem koupil Sachs. A koukám, že za poslední 4 roky zdražily o 75%.
Tak jo, m4Zlikův N52B30 taky začal (v 90 kkm) žrát wolej, už potřetí sem dolíval (0,5lt CFS 5w40 @ 1500 km). Doposud to bylo litr na 8000km. Řešit to ale nebudu.
Jinak sem si znova a už po moclikáte potvrdil, že "sport" režim u m4Zlika tomu motoru dává neskutečnou/nádhernou ochotnost a briskní reakce, ale nepřidává výkon/sílu v redline (fčera m4Zlik ve sport a neska brambor2 a v redline je to to samé, dole ale ne)
Jinak sem si znova a už po moclikáte potvrdil, že "sport" režim u m4Zlika tomu motoru dává neskutečnou/nádhernou ochotnost a briskní reakce, ale nepřidává výkon/sílu v redline (fčera m4Zlik ve sport a neska brambor2 a v redline je to to samé, dole ale ne)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Byl jsem na ročním servisu v DyComu, ceny OK, jediná položka, to mě překvapila, byl:
64115A29D99 Mikrofiltr NANO KS 5393,60 bez DPH
Příště si ho vyměním sám a dám MANN-FILTER FreciousPlus.
64115A29D99 Mikrofiltr NANO KS 5393,60 bez DPH
Příště si ho vyměním sám a dám MANN-FILTER FreciousPlus.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Musel jsem se podívat do LKQ a fakt ten OEM tuhle raketu stojí. A ten MANN je v nabídce 2. nejdražší ale stále je za 1/2 oproti OEM. To je fuj.
To je slušná řacha
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Po dlouhé době zdravím vespolek.
Vím, že už jsem s největší pravděpodobností asi přestárlej lazar na hlavu a zakládám temhle topic trochu OT, ale opravdu jsem to ani nikde skrz indexový vyhledávání nenašel, to samý v sekci "Technika".
Kde se dá v současný době v Praze a okolí nejlépe servisovat BMW? Nejde mi ani tak o cenu, jako o kvalitu, nejde mi ani tak o kvalitu kontaktu se zákazníkem a péči o něj, jako spíš o kvalitu samotného servisu.
Moje informace se hodně různí. Díky všem.
Vím, že už jsem s největší pravděpodobností asi přestárlej lazar na hlavu a zakládám temhle topic trochu OT, ale opravdu jsem to ani nikde skrz indexový vyhledávání nenašel, to samý v sekci "Technika".
Kde se dá v současný době v Praze a okolí nejlépe servisovat BMW? Nejde mi ani tak o cenu, jako o kvalitu, nejde mi ani tak o kvalitu kontaktu se zákazníkem a péči o něj, jako spíš o kvalitu samotného servisu.
Moje informace se hodně různí. Díky všem.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Buď Bekky (https://www.autobeky.cz/) nebo p. Salavec z Bimmerguru (https://www.bimmerguru.cz).
Oba to udělají tak jak má být. Bekky mi příjde, že se spíš zaměřuje na ///M a Porsche.
Bimmer sleduji na FB už nějakou dobu a jejich práce a přístup je mi sympatický. Jsou autorizovaným partnerem BMW, účtujou dle norem BMW a dodržují pracovní postupy.
Oba to udělají tak jak má být. Bekky mi příjde, že se spíš zaměřuje na ///M a Porsche.
Bimmer sleduji na FB už nějakou dobu a jejich práce a přístup je mi sympatický. Jsou autorizovaným partnerem BMW, účtujou dle norem BMW a dodržují pracovní postupy.
U toho Bekkyho mi teda smrdí, že „Za skvěle odvedenou práci nabízíme až 55.000,- + 13. plat.“. To asi nemyslí vážně, ně? Měl jsem za to, že za 55K hrubýho má dnes problém dělat pokladní za kasou, natož mechanik špičkového BMW servisu. Chudáci.
Na druhou stranu, asi díky tomu mají opravdu dostupné ceny...
Na druhou stranu, asi díky tomu mají opravdu dostupné ceny...
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
Nevím v jakých relacích žijete, ale avg. 60kKč/měs mi na mechanika, jakožto zaměstnance, nepříjde vůbec špatné. Za kasou v Lidlu je to 35 a po do 3 let myslím 38 hrubého. Modrým límečkům šli mzdy nahoru nejrychleji. Bílým už tolik ne.
Tjn. On asi spadl z Marsu ...
Onehda jsem se bavil s mechanikem, ze pry vydela 50k cista ruka a mel M3 f80 a 140i, ale pry to ma z bitcoinu
Onehda jsem se bavil s mechanikem, ze pry vydela 50k cista ruka a mel M3 f80 a 140i, ale pry to ma z bitcoinu