Parkování
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Píšu “některá”, protože kolem všech nejezdím. Ta, kolem kterých jezdím, jsou plna všechna.
A určitě věřím tomu, ze budeš bydlet v centru města, mít v rodině 2 auta (ty + partner/ka, nedej bože děti) a druhé auto budete parkovat někde za Prahou
A určitě věřím tomu, ze budeš bydlet v centru města, mít v rodině 2 auta (ty + partner/ka, nedej bože děti) a druhé auto budete parkovat někde za Prahou
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
A pokud se něco výrazně nezměnilo, lžeš i s tím parkováním. Vždy rezidentni parkování bylo vázáno na majitele vozidla = rezidenta (trvaly pobyt, ani nájemní vztah nestačil), v případě firem na sídlo/pobocku a jen firemní vozy (ne soukromé zaměstnanců). Pochybuji, ze se pravidla uvolnila.
- Truck Daškam
- Letec
petr_riha: Proč za Prahou?
I v centru jsou garáže a ty zejí dle Hřiba prázdnotou. Ale nevím, jaká tam je finační politika... A proč to tam dávat a platit, když můžu mít X parkovacích karet do zony, že jo
Jinak já mám asi 200m od baráku taky placený garáže, kam bych si případně mohl další auto klidně dát - a volno tam je
I v centru jsou garáže a ty zejí dle Hřiba prázdnotou. Ale nevím, jaká tam je finační politika... A proč to tam dávat a platit, když můžu mít X parkovacích karet do zony, že jo
Jinak já mám asi 200m od baráku taky placený garáže, kam bych si případně mohl další auto klidně dát - a volno tam je
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
petr_riha: Nevím jak to je. Modré zony u mě bohužel nejsou. A i já měl dost dlouhou dobu auto psaný na rodiče, takže bych to viděl asi tak.
Chápeš to?
Nevíš, jak to je, ale víš, ze “Ze všech dojížděčů co znám, má rezidenční kartu přes rodiče či kámoše cca polovina”.
Tak určitě, ty klaune.
Tak určitě, ty klaune.
- Truck Daškam
- Letec
Tak podrobnosti fakt nezjištuju a těch lidí neznám desítky, bavíme se o pár lidech
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takže klasika - víš o tom úplný hovno, ale mluvíš o tom zasvěceně, že by ti jeden snad i věřilTruck Daškam píše: ↑úte 02 črc 20:26 petr_riha: Nevím jak to je. Modré zony u mě bohužel nejsou. A i já měl dost dlouhou dobu auto psaný na rodiče, takže bych to viděl asi tak.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je to samozřejmě kolosální kravina, co tady produkuje TD.
Jsem rezident P2
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Nevím v čem. U jednoho konkrétního případu vím, že dotyčná má trvalý v Praze (protože tu 20let žila) - a je to ten jediný důvod, proč si ho tu i nechá.Je to samozřejmě kolosální kravina, co tady produkuje TD.
Pochybuju, že je jedna z mála co to takhle má. A její rodiče auto (+kartu) taky mají.. A už jsme u toho
A o těch lidech co je řeč jsou všichni původně z Prahy, takže to tak maj asi všichni - nevím
Pokud se nepletu, bydlíš mimo Prahu.. A jsme u toho...Jsem rezident P2
Prostě systém úplně k ničemu
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale tohle je něco jiného, než jsi psal původně, resp. než je význam věty: "Ze všech dojížděčů co znám, má rezidenční kartu přes rodiče či kámoše"Nevím v čem. U jednoho konkrétního případu vím, že dotyčná má trvalý v Praze (protože tu 20let žila) - a je to ten jediný důvod, proč si ho tu i nechá.
Pochybuju, že je jedna z mála co to takhle má. A její rodiče auto (+kartu) taky mají.. A už jsme u toho
Že máš problém chápat psaný text, tos tady předvedl již mnohokráte. Ale, že máš problém chápat i vlastní psaný text, je vskutku zajímavé
Ano, jsem rezident Prahy 2, ale nebydlím tam. Mám tam trvalé bydliště, stejně jako žena a děti. Takže ne, nemám kartu přes rodiče nebo známé, ale přes nemovitost na P2. Kde ve skutečnosti bydlím a proč, do toho je každému úplné hovno - tobě, Hřibovi a komukoliv dalšímu. Daně platím FÚ Praha 2.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time