Průměrné staří je sice statisticky asi tech 16 let, oddcti od toho auta, která jsou veteranska, důchodci s tisícem km ročně. Reálné kilometry na silnicích polykají z velké většiny auta s dpf, resp auta, která dpf mít mají.
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- Truck Daškam
- Letec
To je spíš o tom, že neřešit to je levnější a ME se prostě "nějak" udělá a riziko kontroly je minimální. A pak je tu skupina retardů, co ti řeknou "no smoke, no fun" a maj auto od sazí doslova začerněný.Nefunkční STK je více politický než technický problém. Lidi jezdit musí, příjmy neodpovídají cenám aut a partaje potřebují voliče. Tak to funguje naoko, lidi jezdí vrakama, STK inkasují a platí státu daně, to nám to tu funguje, že? Partaj, která by do toho řízla, nemá ve volbách šanci.
A ne, lidi jezdit nemusí. Jen jsou pohodlní a vozej si prdel - snad se dočkám mýta v Praze nebo totálního zavření centra
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nezasírej tohle téma! Přesunul jsem to SEM
Všechno dál mimo téma budu mazat.
Všechno dál mimo téma budu mazat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dnes ráno, to byl na D48 z FM na NJ průlet minovým polem, snad 8 hlídek v obou směrech + aktivně jezdící Kodiaky a byli pěkně zákeřní. V odstavném před tunelem měli auto s hříšníkem, hned jsem dojel dalšího tmavého Kodiaka, říkám si, to už je civil... při předjíždění jsem mrknul nahoru a tam kamera jak kráva způobně jsem je předjel, držel 80, předjeli mě a podle mě měli choutky na zastavení. Ale předjela mě nějaká Fabie, očumovali auto a do zúžení u MOL vjela tak 100 a už je brali.
To samé sjezd na Rychaltice, Octa měřila schovaná na nájezdu, další chytala. Vyjeli za hříšníkem akorát přede mnou, při předjíždění dal palec nahoru, tak jsem taky mávnul a velice rád jsem sjel z dálnice na okresku. (jel jsem KTM)
To samé sjezd na Rychaltice, Octa měřila schovaná na nájezdu, další chytala. Vyjeli za hříšníkem akorát přede mnou, při předjíždění dal palec nahoru, tak jsem taky mávnul a velice rád jsem sjel z dálnice na okresku. (jel jsem KTM)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
včera jsem projel celkem kolem 6 budek s radarem a nic, ticho, úsekovku paní hlásila. Tak jsem si říkal, že to mám asi pokažené. Dnes jsem si vzal druhé auto a kolem jedné budky, která bývá téměř vždy aktivní, tak zase ticho. Nemají ty krámy třeba vypnuté kvůli horku?
Pravda vyděsí
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak ani další budku nehlásila.
Pavle nejel jsi kolem nějaké?
Pravda vyděsí