Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
petr_riha
Letec

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od petr_riha »

Zajda píše: úte 02 črc 07:29 U nás vzhledem k průměrnému stáří vozového parku 16 let jezdí ještě spousta dieslů které DPF ani nikdy nemély.
Průměrné staří je sice statisticky asi tech 16 let, oddcti od toho auta, která jsou veteranska, důchodci s tisícem km ročně. Reálné kilometry na silnicích polykají z velké většiny auta s dpf, resp auta, která dpf mít mají.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Nefunkční STK je více politický než technický problém. Lidi jezdit musí, příjmy neodpovídají cenám aut a partaje potřebují voliče. Tak to funguje naoko, lidi jezdí vrakama, STK inkasují a platí státu daně, to nám to tu funguje, že? Partaj, která by do toho řízla, nemá ve volbách šanci.
To je spíš o tom, že neřešit to je levnější a ME se prostě "nějak" udělá a riziko kontroly je minimální. A pak je tu skupina retardů, co ti řeknou "no smoke, no fun" a maj auto od sazí doslova začerněný.

A ne, lidi jezdit nemusí. Jen jsou pohodlní a vozej si prdel - snad se dočkám mýta v Praze nebo totálního zavření centra
Chápeš to?
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

petr_riha píše: stř 03 črc 23:43Omezovat počet na domácnost by byla ale kolosální picovina.
Proč?
2.9T RWD
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

blbý, no:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nezasírej tohle téma! Přesunul jsem to SEM
Všechno dál mimo téma budu mazat.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Dnes ráno, to byl na D48 z FM na NJ průlet minovým polem, snad 8 hlídek v obou směrech + aktivně jezdící Kodiaky a byli pěkně zákeřní. V odstavném před tunelem měli auto s hříšníkem, hned jsem dojel dalšího tmavého Kodiaka, říkám si, to už je civil... při předjíždění jsem mrknul nahoru a tam kamera jak kráva :D způobně jsem je předjel, držel 80, předjeli mě a podle mě měli choutky na zastavení. Ale předjela mě nějaká Fabie, očumovali auto a do zúžení u MOL vjela tak 100 a už je brali.

To samé sjezd na Rychaltice, Octa měřila schovaná na nájezdu, další chytala. Vyjeli za hříšníkem akorát přede mnou, při předjíždění dal palec nahoru, tak jsem taky mávnul :) a velice rád jsem sjel z dálnice na okresku. (jel jsem KTM)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

včera jsem projel celkem kolem 6 budek s radarem a nic, ticho, úsekovku paní hlásila. Tak jsem si říkal, že to mám asi pokažené. Dnes jsem si vzal druhé auto a kolem jedné budky, která bývá téměř vždy aktivní, tak zase ticho. Nemají ty krámy třeba vypnuté kvůli horku?
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

Brus píše: úte 16 črc 07:35 včera jsem projel celkem kolem 6 budek s radarem a nic, ticho, úsekovku paní hlásila. Tak jsem si říkal, že to mám asi pokažené. Dnes jsem si vzal druhé auto a kolem jedné budky, která bývá téměř vždy aktivní, tak zase ticho. Nemají ty krámy třeba vypnuté kvůli horku?
tak ani další budku nehlásila.

Pavle nejel jsi kolem nějaké?
Pravda vyděsí
Odpovědět