Zdravím všechny, moje zoufalá situace mně dohnala až sem a doufám, že nebudu lynčována a třeba mi i někdo dá fajn tip.
Zkrácená verze pro ty, co nechtějí číst slohovku - hledám auto do 200-250 tisíc, rok výroby 2015 a novější, najeto max. ?150 tisíc? Jaké jsou mé možnosti? Kde se dívat po ojetých autech, pokud jim nerozumím a kde mě naopak sedřou z kůže a prodají mi rezavou plechovku po třech bouračkách?
Dlouhý popis
Věc se má tak, že jsem doteď řídila vždy jen auta půjčená v rodině a sama jsem neměla potřebu žádné vlastnit, jenže situace se změnila a nastal čas si nějaké pořídit. Věc se má tak, že já autům naprosto nerozumím, co se týká nějakých technických záležitostí apod., maximálně tak poznám, "silný" motor a tím mé znalosti končí. Proto se obracím sem, abych si trochu ujasnila po čem a hlavně KDE se po nějaké ojetině dívat. Samozřejmě asi nejjednodušší cesta je koupit něco od ověřeného známého apod., ale bohužel aktuálně se mi nepoštěstilo.
Můj rozpočet je asi 200 tisíc, dalo by se jít až na 250, ale to bych opravdu volila až jako krajní možnost při nějaké dobré nabídce. Auto budu používat hlavně na cesty za rodinou a nějaké výlety, dejme tomu okolo 100 km, možná jednou až dvakrát do roka nějaká dovolenka v Jugošce pokud by to šlo. V případě nouze bych byla ráda kdybych mohla sklopit zadní sedadla a na fesťáku se v autě i jednorázově vyspat, takže Fiat 500 a Škoda citigo asi úplně nejsou to co hledám Občas ho asi použiju i na sjetí do IKEA na kraji města, ale jinak bych se chtěla popojíždění po městě do práce a do fitka vyhnout a používat i nadále MHD. S ohledem na tohle nemám vůbec představu o motoru, spotřebě a podobně? Je to ostuda, ale bohužel, takže může mi prosím někdo poradit po jakých konkrétních autech se dívat?
Další věcí je to, že nemám absolutně tušení KDE se po autě dívat, kromě toho, že se chci vyhnout nákupu na bazoši, protože by mě určitě někdo neskutečně podělal Někdo mi doporučil Škoda plus, protože tam je prý určitá záruka, ale zase jsem narazila i na fóra, kde lidi měli otřesné zkušenosti a celé to je jen podvod. AAA Auto mám zafixováno jako velké NE a tím pádem mám takto zafixovány defakto všechny autobazary, protože jak mám rozeznat kde mě okradou víc a kde míň? Máte někdo ověřené autobazary, ideálně na Moravě? Je ta Škoda plus opravdu scam?
Díky moc za každou reakci!!!
Hledám auto do 200k, zn. naprosto netuším co dělám
-
- Dítě v autě
Re: Hledám auto do 200k, zn. naprosto netuším co dělám
Ahoj, koukni na nejlepsicenyaut.cz
Pan Kadula je profík a neprodává žádný křápy. Zkusil bych ho kontaktovat, určitě něco vymyslíte. Pro sichr vzít s sebou někoho kdo autům rozumí.
Pan Kadula je profík a neprodává žádný křápy. Zkusil bych ho kontaktovat, určitě něco vymyslíte. Pro sichr vzít s sebou někoho kdo autům rozumí.
Příště ten spam trochu méně napadne. Děkujeme.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
takéto naivné pokusy..
Slečna /paní poprosila o tip, tak jsem ji ho poslal (2 auta od prodejce v rodině a vše ok) obviňovat někoho ze spamování mi přijde ubohé.Kdyby jste napsali raději něco k užitečného k tématu. Tím to pro mě hasne. Přeji dobrý kup, ať už se auto koupí kdekoliv.
Pokud to není spam, kolik má pan Kadula aut do 200k? Rovných nula. Nejlevnější vidím za 290k. Pořad to nevypadá jako spam?
Tazatel 1. dotaz na fóru. Ty se za hodinu objevis rovněž jako nové registrovaný. Na náhody tohoto typu nevěřím už asi 20 let, ale nejsem admin místního fora.
Tazatel 1. dotaz na fóru. Ty se za hodinu objevis rovněž jako nové registrovaný. Na náhody tohoto typu nevěřím už asi 20 let, ale nejsem admin místního fora.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW