Porsche - vse o sportovnich modelech
Re: Porsche - vse o sportovnich modelech
Musím říct, že večerní-noční jízdy s nočním viděním, jsou úplné blaho. Moc dobře funguje vyblikávání neosvětlených kokotů na kole, zrovna dnes jsem zase jednoho potkal na tyhle dementy, bych benga klidně volal.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jo, tohle obojí je super funkce!
Už není moc automobilek/modelů, které night vision nabízí.
Já mám tady kolem samej les = srnky, prasata a už párkrát mi to zachránilo kapotu a zviřátko taky.
Už není moc automobilek/modelů, které night vision nabízí.
Já mám tady kolem samej les = srnky, prasata a už párkrát mi to zachránilo kapotu a zviřátko taky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Momentálně jezdím otevřeným autem, ale stihl jsems 911GTS ujet zatím 10tkm a doporučuju každopádně aspoň vyzkoušet, pro mě je to nejlepší volba. Kdybys měl potřebu, můžeš se povozit. O jaké konkrétní verzi uvažuješ? (pokud to není životně důležité, vyhnul bych se variantě 4x4.
A Vasco ti jistě napíše to samé
A Vasco ti jistě napíše to samé
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
No, to je složitější, žádnou konkrétní představu nemám, ale chtěl bych to jako daily, což je první věc, kterou si nejsem jistý, že 911 je to ono. 4x4 by tím pádem byla logická volba, ale jsem více nakloněn RWD i v případě M3/M4, takže bych to preferoval i zde, u M3 jde sice 4x4 vypnout, ale nepřijde mi to totéž jako RWD.
Každopádně bych viděl jako optimum 911 S, odrazuje mě hlavně cena (reálně to budou dvě M4), bojím se pravidelného ježdění po dálnici, zejména teda hluku, přeci jenom někdy mám rád jízdu v klidu a pak světlé výšky.
Každopádně bych viděl jako optimum 911 S, odrazuje mě hlavně cena (reálně to budou dvě M4), bojím se pravidelného ježdění po dálnici, zejména teda hluku, přeci jenom někdy mám rád jízdu v klidu a pak světlé výšky.
Dálnice je v pohodě pokud to člověk nějak dramaticky nevytáči. S vypnutým sportovním výfukem ideál. Světlé výšky bych se taky nebál, když si tam dáš lift, zvedne se to o hodně. Jezdil jsem 911 i mimo zpevneny silnice v rámci práce a nikdy jsem neskrtl víc, než tím gumovym strašítkem. A taková 4 GTS nebude k zahození..
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tohle dilema jsem také zažil,když jsem koupil Alpinu B4,tak kdykoliv jsem potkal 911,tak se mi sevřelo srdce,až jsem tu skvělou Alpinu po čase prodal a letěl pro 911 S, která je úžasná,ale na dálnici to zrovna žádnej tichošlap není,no ale dá se,jak píše rutak..
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
generace 992 Carrera S, je velice slušně odhlučněná. V GTS je tlumení o něco míň a i tak je to v pohodě a stejně jezdím na hlučný výfuk
Má dlouhé kvalty, není to na dálnici žádná cirkulárka, z dálničního provozu bych strach neměl.
Má dlouhé kvalty, není to na dálnici žádná cirkulárka, z dálničního provozu bych strach neměl.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Alpinu jsem taky dlouho zvažoval, ale nakonec mi přišla až moc podobná M340i, kterou mám teď, tak jsem to vzdal… To u té M4 RWD jsem byl celkem nadšený tím jak rychle všechno reagovalo - jak volant, tak motor. To mi na první dojem přišlo super. Pak jsem teda ještě zkusil 911 základ v kabriu a z toho jsem až takový super pocit neměl, přišlo mi to měkčí (až na pedály teda, plyn šel pro BMW pěkně z tuha…) a ten výkon byl taky menší. Ale je mi jasné, že z 20 minutové opatrné jízdy se toho moc navnímat nedá a předpokládám, že kupé bude znatelně lepší.
Jinak teda velice děkuji za nabídku svezení od M.Z., zkusím nejprve nějakého dealera, jestli nebude mít tentokrát kupé, ale kdybych pak váhal ještě nad GTS, tak bych to možná využil.
Jakou máte zkušenost s nákupem? Dávají aspoň symbolickou slevu z ceníku nebo se na to tady vůbec nehraje? A jak to pak vypadá s náklady na servis, počítám cca 20t km/rok.
Co byste případně doporučili za jinou verzi než S? Reálně bych chtěl něco co bude agilní, přesný a podvozek tak akorát, nemuselo by to být extra tvrdé, ale ani nějak houpavé (což nečekám v žádné verzi). Prostě na každý den a jednou, dvakrát do roka i nějaký delší trip (kolem 1000 km na jeden zátah).
Jinak teda velice děkuji za nabídku svezení od M.Z., zkusím nejprve nějakého dealera, jestli nebude mít tentokrát kupé, ale kdybych pak váhal ještě nad GTS, tak bych to možná využil.
Jakou máte zkušenost s nákupem? Dávají aspoň symbolickou slevu z ceníku nebo se na to tady vůbec nehraje? A jak to pak vypadá s náklady na servis, počítám cca 20t km/rok.
Co byste případně doporučili za jinou verzi než S? Reálně bych chtěl něco co bude agilní, přesný a podvozek tak akorát, nemuselo by to být extra tvrdé, ale ani nějak houpavé (což nečekám v žádné verzi). Prostě na každý den a jednou, dvakrát do roka i nějaký delší trip (kolem 1000 km na jeden zátah).
kolmcz píše: ↑pon 01 črc 18:10
Slevu nedávají, max.dostaneš koberečky, nebo tak něco. Leda je sleva na objednanou předváděčku.
Jedině GTS na tohle použití je ideální a zvládne i případný okruh.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3