Politický koutek
Re: Policejní kontroly a měření
Že je Okamura "profík", kterej bude řvát to, za co dostane zaplaceno, je zřejmé. Že se mu podařilo to z Úsvitu ještě otočit na SPD, tzn. asi jako kdyby Konečná vlezla do Paralelní Polis, je obvzlášť mazec
I na východ máme podobný experty
https://echo24.cz/a/HysFK/zpravy-zahran ... iny-zbrane
I na východ máme podobný experty
https://echo24.cz/a/HysFK/zpravy-zahran ... iny-zbrane
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jasně. To je to samé. Akorát Ficův motor nejsou prachy, ale moc. Když se podíváš na jeho politickou kariéru, tak on je vlastně Tatranka - marketingový produkt.
Už se těším, kam to dotáhne Turek
Už se těším, kam to dotáhne Turek
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Sem viděl v nějakým dokumentu. Že když šel Mečiar do hajzlu, bylo potřeba vytasit ňákej novej sympatickej ksicht. A Robo byl na světě.
add Turek: I kdyby byl jenom zalezlej v kanclu, nedělal nic a jenom strkal prachy do polštáře, bude mi sympatičtější než drtivá většina toho, co nabídl zbytek.
Ten by totiž dělal to samý, ale ještě by mě sral těma kecama kolem
add Turek: I kdyby byl jenom zalezlej v kanclu, nedělal nic a jenom strkal prachy do polštáře, bude mi sympatičtější než drtivá většina toho, co nabídl zbytek.
Ten by totiž dělal to samý, ale ještě by mě sral těma kecama kolem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jj, ten markeťák, co ho stvořil, o tom napsal i hezkou knihu.
Ale Turek je egoistický exhibouš (jako jeho Daddy Richard), takže o něm rozhodně uslyšíme. Ovšem ne o tom, co už v EU všechno prosadil.
Samozřejmě, ve srovnání s Konečnou, Dostálovou nebo Nagyovou, to je vlastně fantastické.
Ale Turek je egoistický exhibouš (jako jeho Daddy Richard), takže o něm rozhodně uslyšíme. Ovšem ne o tom, co už v EU všechno prosadil.
Samozřejmě, ve srovnání s Konečnou, Dostálovou nebo Nagyovou, to je vlastně fantastické.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Rakušan už zahajuje palebnou přípravu, aby to odnesli ti dole. https://echo24.cz/a/HQxcn/zpravy-minist ... .sznhp.box Jak jsem psal, nechoď Vašku s pány na led... Kdopak bude nakonec ten Vašek, co to odskáče?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak mám zase v kanclu o jednoho min.Stepan píše: ↑úte 25 čer 21:28To, že je (pro lidi bez větších ambicí), práce pro stát, ať už v jakékoliv podobě, až moc výhodná a soukromej sektor tomu už vlastně nestíhá, je můj dlouhodobej názor a problém.
U soukromnika byl jako so-so. Zadnej zazrak, ale byli jsme radi, ze ho mame.
Na urade bude zastupce vedouciho oddeleni
Statu, jako zamestnavateli s neomezenym budgetem a bez jakehokoliv tlaku na vykon, nejsem schopen konkurovat
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jako Rakušan průser je, ale házet na něj odpovědnost za kohokoliv od policie, je hon na čarodějnice z pera lžIDNES.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hele uprimne, nejsem. O nejaky rentabilite trzeb se vubec nebudu bavit.
kdyz posloucham od kamaradu, jak se (ne)dela na uradu, naklad na toho cloveka neni +5k na hrube a tyden dovoleny.
Ale krat dva, protoze ti lidi pulku fondu prac. dobx nedelaji a muselo by jich tam bejt proste vic.
O nulovem tlaku na prenost a kvalitu vykonu, potazmu odpovednosti za svoji praci, ani nemluvim.
A to se bavim o admin. pozicich.
Nejaky schovavani se v TSK je uplne jinde…
kdyz posloucham od kamaradu, jak se (ne)dela na uradu, naklad na toho cloveka neni +5k na hrube a tyden dovoleny.
Ale krat dva, protoze ti lidi pulku fondu prac. dobx nedelaji a muselo by jich tam bejt proste vic.
O nulovem tlaku na prenost a kvalitu vykonu, potazmu odpovednosti za svoji praci, ani nemluvim.
A to se bavim o admin. pozicich.
Nejaky schovavani se v TSK je uplne jinde…
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To už mi přijde jako posty od TD: všichni jsou idioti, jenom já jsem letadlo.
Už ti asi taky dost hrabe.
Nebo se vyser na rodinnou firmu a jdi do státního. Budeš hovno dělat, s Ing. z tak prestižní školy budeš minimálně vedoucí odboru nebo sekční ředitel s budeš se mít jako prase v žitě.
Už ti asi taky dost hrabe.
Nebo se vyser na rodinnou firmu a jdi do státního. Budeš hovno dělat, s Ing. z tak prestižní školy budeš minimálně vedoucí odboru nebo sekční ředitel s budeš se mít jako prase v žitě.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time