BMW Divize
Re: BMW Divize
Mne to prijde dost prostoduche. Snad jeste vic, nez lepeni silnejsi motorizace.
Pojd, pozavod me, mam jen sestnactistovku. Hahaha, nene, mam trilitr, to jsem ti to nandal, hned mi vyrostl penis.
Pojd, pozavod me, mam jen sestnactistovku. Hahaha, nene, mam trilitr, to jsem ti to nandal, hned mi vyrostl penis.
+1
Ještě by mě zajímalo jakým způsobem jim to nandavá. To jim zrychluje při předjíždění, nebo jim oplácí předjetí...?
Také to moc nechápu. Vtipné mi to přijde možná tak v případě, kdy jede 200+ po okresce a každému ujede. Ok, ale u joudy co se táhne a pak každému kdo by ho chtěl předjet naloží...? To mi přijde dost ubohé. Ale i takových potkávám hodně.
Ještě by mě zajímalo jakým způsobem jim to nandavá. To jim zrychluje při předjíždění, nebo jim oplácí předjetí...?
Také to moc nechápu. Vtipné mi to přijde možná tak v případě, kdy jede 200+ po okresce a každému ujede. Ok, ale u joudy co se táhne a pak každému kdo by ho chtěl předjet naloží...? To mi přijde dost ubohé. Ale i takových potkávám hodně.
2.9T RWD
jasný, tak jsem to přesně myslel...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
vasco + deli: nedomnívám se že bych byl prostoduchý ani mi už asi nepovyroste....
nevím, jestli to znáte, ale mně se to stává docela často:
jedu si takle spořádaně (čti předpisově, čili mě docela dost aut i předjíždí....), když už mě ale někdo předjíždí a je na mojí úrovní, tak mám ve zvyku se kouknout vlevo, co je ten dotyčný zač....a v drtivé většině případů ten pohled nic nezpůsobí, prostě mě ten dotyčný předjede a zmizí v dáli a já se dál ploužím předpisově... občas ale.... se můj pohled potká s jeho pohledem a navzájem si přečtem v očích" pozávodíme?" ... no a je to, no....
(zajímavé ale je, že 99% těchle "závodníků" sedlá čiplou oftáku nebo prasata f TéDéÍčku...)
nevím, jestli to znáte, ale mně se to stává docela často:
jedu si takle spořádaně (čti předpisově, čili mě docela dost aut i předjíždí....), když už mě ale někdo předjíždí a je na mojí úrovní, tak mám ve zvyku se kouknout vlevo, co je ten dotyčný zač....a v drtivé většině případů ten pohled nic nezpůsobí, prostě mě ten dotyčný předjede a zmizí v dáli a já se dál ploužím předpisově... občas ale.... se můj pohled potká s jeho pohledem a navzájem si přečtem v očích" pozávodíme?" ... no a je to, no....
(zajímavé ale je, že 99% těchle "závodníků" sedlá čiplou oftáku nebo prasata f TéDéÍčku...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
On si řiká: "Ty vole, víc mi to nejede, tak kdyby něco vyjelo naproti, tak uhni, jinak je konec"
Pavproch: "Hmm, ten po mě čumí, jako by měl dvě stě pod kapotou a chtěl by je provětrat, tak ho vedle sebe chvilku podusim a pak zmizim v dáli"
Pavproch: "Hmm, ten po mě čumí, jako by měl dvě stě pod kapotou a chtěl by je provětrat, tak ho vedle sebe chvilku podusim a pak zmizim v dáli"
TSs
klasicky problem ridicu stredni tridy
se Z4 nebo 540 vetsinou nemam problem se "zrychlujicimi" ridici, protoze na to nemaji, ale jakmile clovek vyrazi necim standardnesim tak si na nem chce kdejaky kokot shojit vsechny mindraky z mladi
se Z4 nebo 540 vetsinou nemam problem se "zrychlujicimi" ridici, protoze na to nemaji, ale jakmile clovek vyrazi necim standardnesim tak si na nem chce kdejaky kokot shojit vsechny mindraky z mladi
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Já se taky koukám, co je dotyčný zač, ale z důvodu, aby když se táhne celou dobu jak smrad, tak mi nezačal při předjíždění zrychlovat a obvykle když mi znemožní normální předjetí, tak je to zastydlý závodník (40+) nebo kokšon v šiltovce.
Slow and serious
Vzal jsem vcera v E90 v ramci modreho zivota nejake damy na vesnici a tam ma BMW image zjevne stale v poradku. Je to trochu jiny svet, tam pujde zit z minulosti jeste dlouh. Kdyz jsem jim pote, co rekly, ze v BMW jeste nejely, odvetil, ze neni moc o co stat, ze too je dnes neco jako Octavie, nebyl jsem pochopen Dalsi vybrane citaty z jizdy:
- Ten motor je ale tichy (coz bych nerekl, ale po tydnu v traktoru to tak asi lze vnimat)
- No, tlaci to pekne do sedacek (me ty dlouhe prevody tlaci do skla)
- To je jak letadlo (je fakt, ze na kratsi let doslo
- To muselo stat aspon 3 mega (...)
Bylo to poucne Vlastne bych docela chtel byt v jejich kuzi a mit uprimou radost z neceho takoveho...
- Ten motor je ale tichy (coz bych nerekl, ale po tydnu v traktoru to tak asi lze vnimat)
- No, tlaci to pekne do sedacek (me ty dlouhe prevody tlaci do skla)
- To je jak letadlo (je fakt, ze na kratsi let doslo
- To muselo stat aspon 3 mega (...)
Bylo to poucne Vlastne bych docela chtel byt v jejich kuzi a mit uprimou radost z neceho takoveho...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
ja si vcera v souvislosti s pavprochovym prirustkem uvedomil, ze uz vlastne v zivote nemam sanci zazit radost z nakupu noveho auta. nasralo me to a soucasne zanechalo ve velmi depresivni nalade.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou