Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od řidičBOB »

To, že jsi kretén, je neměnná konstanta ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Stepan píše: pon 24 čer 19:39
řidičBOB píše: pon 24 čer 14:22 tak zrovna třeba ta Fábie nebyla úplně ok. Kdyby jel v protisměru někdo, kdo to má na háku a jel místo 90, třeba 140 ;-)
To by bylo ale strašné hovado :ymparty:
Ale neříkám nic, ta místa co tam vidím, mi přijdou že bezpečné předjíždění umožňují. Ale čára tam je, není vo čem :ymhug:
Edit: U toho cyklo videa mě celkem pozitivně překvapila AJ příslušníka. Nečekal jsem C1, ale očekávání předčil.
ty vole to je C1 mozna tak na VSE :D
(taky sem rok na VSE chodil a stih sem jen AJ B2 coz byl joke)
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Však píše, že nečekal (a příslušník samozřejmě ani neměl) C1. Ale schopnost rozumně se domluvit mě celkem příjemně překvapila.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Jo sry neumim cist. Domluvit se byl schopen v poho
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

HondaMan píše: úte 25 čer 08:09
Stepan píše: pon 24 čer 19:39Edit: U toho cyklo videa mě celkem pozitivně překvapila AJ příslušníka. Nečekal jsem C1, ale očekávání předčil.
Mě také.

Ale ono když se podíváš, kolik ty opice berou, tak si dovedu představit, že pro spoustu absolventů béčkových škol je vlastně obecní opicajt atraktivní zaměstnání...
To, že je (pro lidi bez větších ambicí), práce pro stát, ať už v jakékoliv podobě, až moc výhodná a soukromej sektor tomu už vlastně nestíhá, je můj dlouhodobej názor a problém. To, co dostane holka s nástavbovou maturitou na třetí pokus na úřadě (tru story), já svým administrativním pracovníkům dát prakticky nemůžu. A to po nich ještě vyžaduju nějakou práci. O jejíž intenzitě se úředníkovi na městě či kraji ani nezdálo, by se po tejdnu zhroutil.
Dnešní čtyřicet-padesát to ještě doklepou. Ale že se na učňák na svářeče nebo obchoďáka (mimo následovníků Zoubka...) nikdo moc nehrne, se vopravdu není čemu divit.

Ve stavebnictví se s tím setkáváme imrvére. Jezdím hodně regiony, kde Vám o "šestistovkách na hodinu" referují s posvátnou úctou, jakože to je ten pan řemeslník a diví se, proč to mladí nechtějí jít dělat taky.
No když se podívám, co se dá vysedět v pětkovým báwu a nažhaveným ramerem u dálnice, na tu stavbu by mě pod kilo p.m. taky nikdo nedostal 8-}

Smysl MP jsem obecně nikdy moc nepochopil. A od nástupu Eltodo autíček už ho nechápu vůbec. Stejně si na jakoukoliv větší akci stejně zavolají státní. Zrovna jsem přišel z hospody. Seděl jsem tam asi tři hodiny, a celou dobu se koukal, jak místní MP objede náměstí, 20 minut stojí na místě, zase objede náměstí, 20 minut stojí na místě. Jednou teda vylezli, šli si pro pitíčko k Vietnamcům.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

MP si na další provedení úkonů musí volat PČR, protože na ně nemají pravomoc. A moc bych do toho nerejpal :))
MP byla zřízená jako dohled nad dodržováním městských vyhlášek. Velmi brzy se to ale zvrhlo na něco “jakožepolicii”.
Je ale potřeba říct, že v nějaké formě tyto složky existují skoro v celé Evropě.
Jde totiž o to, že je neplatí stát, ale obec.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Ano, je skoro v každém státě, ne všude měří. Ne ze bych byl vyloženě proti (riziková místa), ale ve spoustě obci to je jejich hlavní starost, a je to spatne. Naštěstí pomalu mizí zabukařeni na konci obce.

Když jsme od MP chtěli asi 6, 7 let zpět pomoc s odchytem jedovatého hada, ani se nenamahali přijet a dali číslo na herpetologa. “Jsem na dovolene u moře, zástup nemám, chytte ho do pytle a já se na nej pak podívám”. Call zpět na MP a “bohužel, více pro vas udělat nemůžeme, jiný kontakt nemáme”. Skončilo to smrti hada, protože na odchyt živého jsme neměli nástroje (ani zkušenosti a vlastně nic).
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

V Pze například řadu let rychlost témeř neměří.
Dnes už mají odchytovou službu v každém větším městě, kde MP je.
Takže i tady je občas posun k lepšímu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Tak ono PČR nemá kapacity a čas se starat o nějaké městečko, kde (když to přeženu) dělaj luftáci bordel.
Je to skoro to samý, že OC maj svoje sekuritáky apod.
Zrovna Praha tu MP potřebuje imho asi nejmín, když má zde má PČR PMJ

Když někde něco (třeba ležící osoba, vyteklé PHM apod. blbosti), všimne si toho PMJ/MP a řeší to. Někde v městečku to bude právě jen MP.
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Sekurity je trochu jinde. Jejich pravomoce jsou nulové. Ten člověk na tebe nesmí ani sáhnout…
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět