HondaMan píše: ↑čtv 30 kvě 14:46
Není můj. Je leasingovky.
Divím se, že jsi podruhé vstoupil do téže řeky.
Máš po dobu opravy aspoň nárok na náhradní bezplatné vozidlo? Každopádně i kdyby ano, tak už jen to, že potřebuju vyjet na nějaký meet a vysere se mi cestou auto, které mi zabije celý den, by mě štvalo.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Je to 2.0cdti 128kw 6q manuál.
Auto normálně jezdilo, jen na 6. rychlost si hrálo na soustruh (převodovka plná špon).
Potřetí bych si ji asi nekoupil, ale stojím si za tím, že jezdí lépe než Superb (když teda jezdí).
Auto zdarma mám. Funglovku Fiat Tipo. Není to plnohodnotná náhrada, ale lze to přežít.
Nevím, insignii se superbem porovnat neumim. Nicméně náhradní auto, byt o level níž, je fajn. I tak zůstává čas strávený řešením tech trablů. Snad potřetí vybereš lépe
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Já nemyslel prachy. Co tak chňápu z kontextu, HMkův chlebodárce není bezvýznamnej (zákazník) a HM není v rámci dané organizace žádnej plankton.
A voni ho nechají už X měsíců jezdit Fiatem Tipo. To od nich není hezké, to se může do budoucna nevyplatit.
Ale to sem jenom já, malej mstivej vesničan.
Chlebodárce je řadovej korporát, HM je řadový korporátní ozubený kolečko, Tipem (raději na kole) jezdím 3. týden. A Štěpán je vše jen ne malej
P. S. I kvůli trablům s minulým autem a úplně příšerným přístupem Leaseplanu jsme přecházeli k Arvalu. Je to ještě horší...
P. S.2. Na pruzení leasingovky máme provozní ředitelku, která leasingovky vybírá. I tu poslali do (_!_)