Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
No, tak takový to těsný švihnutí (typicky kdy čekáš na projetí auta v levém pruhu) se provést dá - ale pochybuju že by to udělal bez blinkru nebo že by to nebylo viditelný předem.
I když s tím blinkrem - taky nevím no. Při nějakém provozu spousty řidičů blinkr předem moc nepoužívá, protože většina řidičů OA to bere jako signál "musím přidat, at to nestihne"
I když s tím blinkrem - taky nevím no. Při nějakém provozu spousty řidičů blinkr předem moc nepoužívá, protože většina řidičů OA to bere jako signál "musím přidat, at to nestihne"
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jj, mrtvola se nemůže bránit, tak to shodíme ne ní
Tak počkáme…třeba hoši z Rudné řeknou veřejně, kdo byl viníkem nehodu.
Tak počkáme…třeba hoši z Rudné řeknou veřejně, kdo byl viníkem nehodu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Autoškolák
Ty jseš dobrej komik. Diskusi otevřeš. Viníka určuješ argumentačním faulem, lopaty nečumí dozadu, tak je to jasný. Urážíš. A když se začne ukazovat, že tvoje analýza je pouhou felací digitu, tak se snažíš podstrčit oponentům, že to chtěj jen tak hodit na chudáka motorkáře.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nebudu s tebou vést polemiku. To TD je alespoň zábavný. Ty nejsi nic. Něco jako Brno.
Chápu, že moje první reakce na tvůj slint se tě mohla dotknout, ale nejsme v 8.B, abychom si léčili mindráček
A jestli máš problémy s felací, tak tohle není to správné místo
Chápu, že moje první reakce na tvůj slint se tě mohla dotknout, ale nejsme v 8.B, abychom si léčili mindráček
A jestli máš problémy s felací, tak tohle není to správné místo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Tohle se tu nějak řešilo, a já říkal že v tom bude něco víc.
A hele, poškozený se s vejmluvama doznal k vybrždování. Škoda že tam není video, i to předjetí by mě zajímalo
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-tah ... .seznam.cz
A hele, poškozený se s vejmluvama doznal k vybrždování. Škoda že tam není video, i to předjetí by mě zajímalo
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-tah ... .seznam.cz
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Včera na D0 od letiště kolona. My v pravém pruhu jeli rychlejc, protože sjezd na D5
Přejíždím na odbočovacího pruhu, to chce využít dodávka ve středním pruhu a přejet do pravého.
Passat za mnou mé přejetí bral jako příkaz "předjeď ho!", takže za to vzal... A málem to napasoval mezi mě a dodávku. Tak pak sjel za mnou.
Tuhle idiocii prostě nepochopím - stejně přede mnou nebylo místo, takže bud by mi to narval před auto, nebo stejně by se vrátil za mě
Přejíždím na odbočovacího pruhu, to chce využít dodávka ve středním pruhu a přejet do pravého.
Passat za mnou mé přejetí bral jako příkaz "předjeď ho!", takže za to vzal... A málem to napasoval mezi mě a dodávku. Tak pak sjel za mnou.
Tuhle idiocii prostě nepochopím - stejně přede mnou nebylo místo, takže bud by mi to narval před auto, nebo stejně by se vrátil za mě
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tady nám asi onboard video z policejního auta nepustí
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pol ... .seznam.cz
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To asi ne
Existují nějaké info k tomu, že měl údajně před tím srazit chodce?
Existují nějaké info k tomu, že měl údajně před tím srazit chodce?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Prijde mi, ze posledni dobou litaj jak smyslu zbaveny. Vcera PCR Kodiaq letel z Blanky po Belohorsky, mezi stojicima autama jak silenej. Majaky, sirena, full brzdy, na tesno mezi. No a pak to ohne do Radimovy, jeste plnej k Bille, tam vsechno vypnul a zabocil mezi baraky doprava a zaparkoval, maj tam sluzebnu myslim.řidičBOB píše: ↑pát 28 čer 13:24 tady nám asi onboard video z policejního auta nepustí
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Jaké jsou vůbec kladeny nároky na policistu, aby mohl jezdit pod majákem? Vybírají to podle schopností, nebo kdo má zrovna službu a udrží volant?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3