Vyber "chytreho mobilu"

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Pajjoun
Mistr volantu

Re: Vyber "chytreho mobilu"

Příspěvek od Pajjoun »

To je na mě moc chudý. Já mam rád šoupátka, hejblátka a barvy. :D Ale jedna věc mě u tebe zaujala, to zobrazení hodin a baterky. To si tam dostal jak, s nějakou upravenou Romkou?
Jinak reset jsem zkoušel, reinstal zatim ne, nevim, jestli by to pomohlo a navíc potom nechci všechno nastavovat a předělávat do podoby, kterou mam teď...
TSs
LorDrummer
Autoškolák

Příspěvek od LorDrummer »

Romku mám jinou. Teď mi tam pracuje Eržika od Adowa. Je stabilní a neni tam zbytečnej balast, takž pro mě ideální. Šoupátka a hejblátka je považuju za zbytečnost, takže šly všechny pryč :ymblushing:
What good is dreaming it if you don’t actually do it
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

WM je špatná volba pro mobil... Byla už v tobě Motoroly MPx200, je i nyní a bude i v Nokiích :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
LorDrummer
Autoškolák

Nikdy jsem netvrdil, že je nejlepší. A dnes bych ho už ani nikomu nedoporučil, ale za tu dobu jsem si už nějak zvykl a dokud bude fungovat, tak ho měnit nebudu
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já to měl naposled v nějakém THC (tuším HD2) a vydržel jsem cca týden...pak to muselo z baráku :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

řidičBOB píše:WM je špatná volba pro mobil... Byla už v tobě Motoroly MPx200, je i nyní a bude i v Nokiích :-(
V nokiích nebude WM, ale WP7, rozdíl je celkem velkej. Ale už delší dobu pokukuju po androidu. Windows mi sice vyhovuje a nemam s nim problém, ale už je to mrtvej systém, aplikace nepřibejvaj a navíc je Diamond už celkem starý železo a spousta věcí mu trvá dýl. Ale to že ti vydržel tejden chápu, WM nebyl moc pro lidi, který neměli čas si ho prográmkama doladit do podoby, kdy jim vyhovuje. Po vybalení z krabice tam spousta věcí chybí, spousta přebejvá. :D
TSs
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

LorDrummer píše:Romku mám jinou. Teď mi tam pracuje Eržika od Adowa. Je stabilní a neni tam zbytečnej balast, takž pro mě ideální. Šoupátka a hejblátka je považuju za zbytečnost, takže šly všechny pryč :ymblushing:
Rom sem nikdy neměnil, toho se bojim. :-) Ale vypadá to lákavě, s tim by to mohlo šlapat dobře a TF z novějších verzí, popř sense by mohli mít to, co mi chybělo u toho Diamondího. Asi na to o prázdninách kouknu, necham si poradit co a jak a pudu do toho. SPB tam v nejhoršim naboxuju do hodiny. :-)
TSs
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Hele, LorDrummere, zejtra mam v plánu vyměnit tu Romku. Napíšeš mi k tomu prosím pár postřehů, rizik a kolik to tak časově vyjde? A asi mi stačí jenom se na těch stránkách, který si odkazoval, proklikat na návod, nepotřebuju žádný extra schopnosti?
TSs
Marthuf
Autoškolák

Příspěvek od Marthuf »

Máte někdo zkušenosti se SE Xperia X10?
LorDrummer
Autoškolák

Tenhle návod je napsanej dobře a máš tam všechno co potřebuješ.
Jinak postřehy:
1. Píšou to všude, ale opakování není nikdy dost - Než se do toho pustíš, tak si všechno zazálohuj. Já používám MyPhone, protože k počítači telefon skoro nepřipojuju a navíc se to zálohuje automaticky.
2. Jestli můžeš, dej si simku do jinýho telefonu. Samotný reflash zabere max 10 minut, ale instalace dalších programů a doladění systému chvíli trvá a budeš muset docela často dělat softreset.
3. Formátování s MTTY: dělal jsem to dvakrát a při napodruhý se mi podařilo telefon nějak umrtvit a trvalo mi docela dlouho než jsem ho oživil. Nevím, co jsem tehdy udělal špatně, ale když před flashováním uděláš jenom obyčejný hardreset, tak to bude stačit a žádný chyby mi to nevyhazuje
Víc mě v tuhle chvíli nenapadá
Odpovědět