Politický koutek
- GeneHawkins
- Letec
Re: Politický koutek
Oprávněně.
Máš smutnej život...
Máš smutnej život...
Stepane fnukas tu jak duchodce ve 4 cenovy pritom si zijes nad pomery.. je to smesny
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Dobře zajištěný člověk vidí nešvary a bordel z lepšího nadhledu než ten, kdo neví kudy kam kvůli nouzi.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nevím tedy. Znám hodně zajištěných lidí. Řadu z nich asi i násobně víc, než Stepan. Ale nikdo z nich nefňuká.
Berou to jak to je a svoje zájmy si hájí velmi pečlivě. Tyhle přízemní blbosti jsou jim u prdele.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nad poměry čeho? Běžný populace? Samozřejmě, že ano.
A taky neočekávám, že mi to bude stát financovat. Ovšem ocenil bych, kdyby mi přestal hrabat v kase za účelem financování píčovin a tak nějak obecně mi dal pokoj.
Teď sem přišel z práce, kromě brečení na autoforu jsem toho dneska stihl docela dost. Proč? Protože ten, co to dělá normálně, má OČR. Na děti, který má mít v péči jeho ex. Jak je to kurva možný? Co já vím
Směšný? Co by na tom bylo směšný? Že tuten proklamovanej konzervativní pravičák je ve skutečnosti normální soudruh, vláda který šéfuje jako premiér, podniká kroky za který by se ani Maláčová nestyděla, a ještě má tu drzost tvrdit, že to vůbec není pravda?
Já tohle prostě nemám rád.
Když Dostálová po volbách řekne, že vlastně to co měli na billboardech za hesla, byla vlastně jako nadsázka a ať se volič moc netěší, tak to mě nenasere.
Dyť je z ANO, to že lže má v povaze. Šmelinářka pátý kategorie s obytňákem, no ty vole.
Ale kurva tady Petr měl bejt náš. A ještě v roce 2015, nedejbože měsíc před volbama, mluvil, jakože je náš.
A vono prd. Tak jsem smutnej
Naposledy upravil(a) Stepan dne sob 15 čer 15:46, celkem upraveno 4 x.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
To ani neni takový to poctivý fňukání, spíš vztek. Že slibovaná změna nepřišla a místo toho máme další vládu socanů. Ač v jiných kabátech. A ještě ty kecy kolem. To Maláčová se Středulou jsou aspoň poctivý přiznaní soudruzi Že umetají cestu k návratu Babiše mě sere, ale až druhotně. Z mýho okolí v EU volbách tak 20 exvoličů SPOLU v EU volbách Turek / nevoliči / Svobodní z principu.
Jak to tam nahážou do PS těžko říct.
Svoje zájmy si na týhle úrovni hájit neumím, na to jsem moc malý pívo. Nepochybuju vo tom, že Křetínskej s Tkáčem si o těhle blbostech na Whatsappu nepíšou
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ale jsou i lidi, kterým leží budoucnost Evropy na srdci, protože tu budou žít naši potomci.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Takovým typickým představitelem těch, co berou věci, jak jsou, a hájí svoje zájmy je třeba don Pablo. Chceme takové politiky?