Politický koutek
Re: Politický koutek
Eurovolby dopadly pro nás milovníky normálních aut nadějně. Nejen v Česku, ale hlavně v obou významných státech EU - Německu a Francii.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
tak tohle my meli loni a byl to kurva problem.. nezajima, udelejte si to jak chcete, musite dodatřidičBOB píše: ↑ned 09 čer 18:44 Počátkem roku jsme měli celosvětově drobný IT problém a nebyli jsme schopni podat DPH a ani kontrolní hlášení. FÚ v pohodě. Dokonce na Vysočině se k tomu postavili výrazně lépe, než Pha. Ale vše v poho. Já si za ty roky na státní aparát nemohu stěžovat - vyjma let ANO. To sama úřednice říkala, že mají nařízeno dávat flastry za všechno a vše podezřelé hned hlásit na Agrofert divizi MF.
Pravda vyděsí
+1 Přemýšlím, jak "tvrdá" by "tvrdá ruka" musela být, aby mě napravila.
Chovám se tak, abych nikomu neubližoval a zásadně nikoho neomezoval/neohrožoval. Napomenutí, pokuta, sebrání papírů nebo přinejhorším podmínka? Rozhodně jsou pro mě větším limitem vnitřní/morální hranice, než ty zákonné...
btw. děti mám 2 a že by mě "napravily" se říct nedá. Pokud zůstaneme u dopravy/rychlosti, tak 200+ jsem jezdil před dětma, v těhotenství i s malýma dětma. Když bych to nepovažovat za bezpečné, tak tak nejedu ani sám.
2.9T RWD
Nikdy som nechapal argumentacii typu "jazdim defenzivne a pomaly/kupujem drahe pneumatiky/kupujem bezpecne auto" lebo mam deti Akoby bez deti bolo vporiadku naburat a niekoho zabit.
Jasne, nejdes s detmi 1+G pretazenie v zakrute, nech ich to neoplieska o dvere a nech sa nedogrcaju, ale bezpecne to musi byt aj bez nich.
Jasne, nejdes s detmi 1+G pretazenie v zakrute, nech ich to neoplieska o dvere a nech sa nedogrcaju, ale bezpecne to musi byt aj bez nich.
no tak ja s ditetem jezdim okresky 120 dalnici 160 vic jen chvilkove. pak kdyz jedu sam treba v noci tak jedu okresky klidne taky co to da. s ditetem sem jeste po okresce 200 nejel, sam ne zas tak neobvykle protoze to je presne to, ze mi tam vybehne prase/srnka.. a jako ok nejsem dement, proste pojedu rovne a budu brzdit ale nevim jestli mi nevlitne do aute atp. ve 120 to takovy drama nebude. gumy mam PS5 taky z toho duvodu ze vim jak jezdim akorat auto mam na hovno na praseni
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Korunu tu tomu dala suseda, slobodna mamicka, ktora je extremne zatazena na bezpecnost dietata(nikdy by nedovolila soferovat auto niekomu inemu ked je v nom jej dieta, ani na dovolenku nesla lietadlo lebo "kto vie co tam bude pilotovat za cloveka")
Zato ma ale v lete obute zimaky Imperial Snowdragon HP
Zato ma ale v lete obute zimaky Imperial Snowdragon HP
k volbam, je prdel jak malo staci aby clovek zaujal decka a dostal se ke korytu - viz turek akorat jindolf se svymi miliony na vaclavaku nejak ostrouhal, kasparek.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
Hrdej volic se hlasi. Spd a ano skrtneme z principu a co tam mame dal?
Pirati smrdi levici, z nerudovy mam chut vomitovat, a spolu, ktery v uplynulych letech prokazalo jasnou potrebu smatrat svyma nemytyma prackama v moji kase a jeste ze me maji takovou prdel, ze po me chteju abych volil Sasu a Niedermayera naraz? Haha, ne.
Kdyby to poslouzilo jako wake up call pro SPOLU, byl bych jedine rad.
Ale z toho, ze Jurecka se Sasou uz zase placali o spatnym marketingu na sitich, namisto priznani si, ze predevsim lid prestalo bavit jak ODS doslova chcije na hlavy svym core volicum, to moc nadejne nevidim.
V my soc. bubline to totiz Turek poskladal z ODS, ne z SPD nebo jinych obskurnich stran, jak se snazili tvrdit odbornici na internetu.
A btw add korytarstvi: Nevěřím, že je Turek takovej baller, jako je snazi prezentovat. Kecy o tom, ze jde do politiky zchudnout, beru s rezervou.
Ovsem kdyz se podivam na kandidatky SPOLU a PirStanu, tam se praci v soukromým sektoru, nedejboze na vlastni ucet nezivil snad nikdy nikdo… A i to pro me ma hodnotu.
Kdyz se podivam na zivotopis zrovna toho Zajicka, nejsem si jistej jak ma tohle zastupovat moje zajmy.
Pirati smrdi levici, z nerudovy mam chut vomitovat, a spolu, ktery v uplynulych letech prokazalo jasnou potrebu smatrat svyma nemytyma prackama v moji kase a jeste ze me maji takovou prdel, ze po me chteju abych volil Sasu a Niedermayera naraz? Haha, ne.
Kdyby to poslouzilo jako wake up call pro SPOLU, byl bych jedine rad.
Ale z toho, ze Jurecka se Sasou uz zase placali o spatnym marketingu na sitich, namisto priznani si, ze predevsim lid prestalo bavit jak ODS doslova chcije na hlavy svym core volicum, to moc nadejne nevidim.
V my soc. bubline to totiz Turek poskladal z ODS, ne z SPD nebo jinych obskurnich stran, jak se snazili tvrdit odbornici na internetu.
A btw add korytarstvi: Nevěřím, že je Turek takovej baller, jako je snazi prezentovat. Kecy o tom, ze jde do politiky zchudnout, beru s rezervou.
Ovsem kdyz se podivam na kandidatky SPOLU a PirStanu, tam se praci v soukromým sektoru, nedejboze na vlastni ucet nezivil snad nikdy nikdo… A i to pro me ma hodnotu.
Kdyz se podivam na zivotopis zrovna toho Zajicka, nejsem si jistej jak ma tohle zastupovat moje zajmy.
Naposledy upravil(a) Stepan dne pon 10 čer 11:17, celkem upraveno 1 x.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Mít podporu ve studentských volbách neznamená dostat reálně hlas.
V mé autařské bublině ho žrali lidé bez ohledu na věk. Filip má obrovský dosah na sockách. Pomohl mu RCh, kauza s Legendami...
Pro mě by byl nevolitelný už jen za spojení s ex-fízlem.
2.9T RWD