Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od jerry »

Eurovolby dopadly pro nás milovníky normálních aut nadějně. Nejen v Česku, ale hlavně v obou významných státech EU - Německu a Francii.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

řidičBOB píše: ned 09 čer 18:44 Počátkem roku jsme měli celosvětově drobný IT problém a nebyli jsme schopni podat DPH a ani kontrolní hlášení. FÚ v pohodě. Dokonce na Vysočině se k tomu postavili výrazně lépe, než Pha. Ale vše v poho. Já si za ty roky na státní aparát nemohu stěžovat - vyjma let ANO. To sama úřednice říkala, že mají nařízeno dávat flastry za všechno a vše podezřelé hned hlásit na Agrofert divizi MF.
tak tohle my meli loni a byl to kurva problem.. nezajima, udelejte si to jak chcete, musite dodat
Pravda vyděsí
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Stepan píše: ned 09 čer 17:19Dovolím si podotknout, že ve svém chování nejsem "zákony" a "tvrdší rukou" prakticky omezován ;)
+1 Přemýšlím, jak "tvrdá" by "tvrdá ruka" musela být, aby mě napravila.

Chovám se tak, abych nikomu neubližoval a zásadně nikoho neomezoval/neohrožoval. Napomenutí, pokuta, sebrání papírů nebo přinejhorším podmínka? Rozhodně jsou pro mě větším limitem vnitřní/morální hranice, než ty zákonné...

btw. děti mám 2 a že by mě "napravily" se říct nedá. Pokud zůstaneme u dopravy/rychlosti, tak 200+ jsem jezdil před dětma, v těhotenství i s malýma dětma. Když bych to nepovažovat za bezpečné, tak tak nejedu ani sám.
2.9T RWD
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Nikdy som nechapal argumentacii typu "jazdim defenzivne a pomaly/kupujem drahe pneumatiky/kupujem bezpecne auto" lebo mam deti :D Akoby bez deti bolo vporiadku naburat a niekoho zabit.

Jasne, nejdes s detmi 1+G pretazenie v zakrute, nech ich to neoplieska o dvere a nech sa nedogrcaju, ale bezpecne to musi byt aj bez nich.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

no tak ja s ditetem jezdim okresky 120 dalnici 160 vic jen chvilkove. pak kdyz jedu sam treba v noci tak jedu okresky klidne taky co to da. s ditetem sem jeste po okresce 200 nejel, sam ne zas tak neobvykle :D protoze to je presne to, ze mi tam vybehne prase/srnka.. a jako ok nejsem dement, proste pojedu rovne a budu brzdit ale nevim jestli mi nevlitne do aute atp. ve 120 to takovy drama nebude. gumy mam PS5 taky z toho duvodu ze vim jak jezdim :) akorat auto mam na hovno na praseni :D
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Korunu tu tomu dala suseda, slobodna mamicka, ktora je extremne zatazena na bezpecnost dietata(nikdy by nedovolila soferovat auto niekomu inemu ked je v nom jej dieta, ani na dovolenku nesla lietadlo lebo "kto vie co tam bude pilotovat za cloveka")

Zato ma ale v lete obute zimaky Imperial Snowdragon HP :D
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

k volbam, je prdel jak malo staci aby clovek zaujal decka a dostal se ke korytu - viz turek :) akorat jindolf se svymi miliony na vaclavaku nejak ostrouhal, kasparek.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Hrdej volic se hlasi. Spd a ano skrtneme z principu a co tam mame dal?
Pirati smrdi levici, z nerudovy mam chut vomitovat, a spolu, ktery v uplynulych letech prokazalo jasnou potrebu smatrat svyma nemytyma prackama v moji kase a jeste ze me maji takovou prdel, ze po me chteju abych volil Sasu a Niedermayera naraz? Haha, ne.
Kdyby to poslouzilo jako wake up call pro SPOLU, byl bych jedine rad.
Ale z toho, ze Jurecka se Sasou uz zase placali o spatnym marketingu na sitich, namisto priznani si, ze predevsim lid prestalo bavit jak ODS doslova chcije na hlavy svym core volicum, to moc nadejne nevidim.

V my soc. bubline to totiz Turek poskladal z ODS, ne z SPD nebo jinych obskurnich stran, jak se snazili tvrdit odbornici na internetu.

A btw add korytarstvi: Nevěřím, že je Turek takovej baller, jako je snazi prezentovat. Kecy o tom, ze jde do politiky zchudnout, beru s rezervou.
Ovsem kdyz se podivam na kandidatky SPOLU a PirStanu, tam se praci v soukromým sektoru, nedejboze na vlastni ucet nezivil snad nikdy nikdo… A i to pro me ma hodnotu.
Kdyz se podivam na zivotopis zrovna toho Zajicka, nejsem si jistej jak ma tohle zastupovat moje zajmy.
Naposledy upravil(a) Stepan dne pon 10 čer 11:17, celkem upraveno 1 x.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

mattonecz píše: pon 10 čer 10:57k volbam, je prdel jak malo staci aby clovek zaujal decka a dostal se ke korytu - viz turek :)
Mít podporu ve studentských volbách neznamená dostat reálně hlas.
V mé autařské bublině ho žrali lidé bez ohledu na věk. Filip má obrovský dosah na sockách. Pomohl mu RCh, kauza s Legendami...

Pro mě by byl nevolitelný už jen za spojení s ex-fízlem.
2.9T RWD
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Toho fizla jsem taky oplakal…
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Odpovědět