Vyber "chytreho mobilu"

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyber "chytreho mobilu"

Příspěvek od řidičBOB »

Moucha píše:samsung galaxy 2 zkoušel někdo? Maká to rychle či to je ještě nedodělek? :)
Maká to dost rychle ;-) Zatím to vypadá, že to funguje... Na můj vkus u toho trošku křičí barvy a klouže mi to v dlani :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
NoCom
Adept autoškoly

Příspěvek od NoCom »

No vidis, kazdy si najde to svoje, pro tebe je super passat, me nic nerika.Ale tim nechci rict, ze je spatny, ani ten motor neni zlej, jen mam rad radu, tahnu k bmw, tudis me nikdy neoslovi passat, audi atd. to je cele.Ale lidi co v tom jezdi chapu a nemam je za blbce, ptz jezdi v aute, co bych si neporidil.A kdyz silnejsi sedan, tak jedine V8 :) Dlouhodobe bych mohl porovnat s 540i 6q, jinak jsem mel sedany vzdy R6, coz je malo.Ted davam prednost lehcim vozum :) S 3,6FSI jsem jel, ac to zni neuveritelne, ze takovej ojedinelej skvost ma jeste nekdo jiny, nez ty :))

K te N900 ona vydrzi vic jak den, a to vse, co popisujes se uz vychytalo, ac se zda, ze je mrtva, tak na to porad vychazi updaty,aplikace atd.Je to hodne vyhraneny tel. ale me neskutecne sedl a z toho vseho, co jsem mel je fakt jeden z nej.

A mimochodem nevybira tu telefon nekdo jiny, ze sem cpeme svoje preference, ale pritom to s nama nema co delat, ale je hezke, ze jsme si vse rekli :)
NoCom
Adept autoškoly

Příspěvek od NoCom »

Jeste k tomu linuxu, at na mobilu, nebo PC, delal si s tim nekdy?Linux nezamrzne, ani se nerestartuje :) BTW: jaky mobil jedes ted?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

NoCom: otázka je, v jakém 3.6V6, jelikož se jich dělá více verzí... Spousta lidí se projelo s tím motorem v SII, ale tam je to jinak naladěno - jak motor, tak DSG a je to jiná hra na jiném hřišti. K těm skvostům jenom tolik: najdi si v prodejích, kolik VW s tím motorem jezdí ;-) Je to míň, že registrovaných Ferrari v ČR. BTW: tento motor není klasická V6 ;-)
Já dlouhodobě jedu na BB a pravidelně jej za něco zaměňuju... Nyní to je Galaxy SII.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

Bob: ta rychlost telefonu je to co mne láká.. asi ho na zkoušku vemu a když se mi to zalíbí tak si ho chviličku nechám, přeci jen IP4 zase tak rychlej neni
SSS - vdechne tě do života
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Slušné je, že baterka je 1600mAh, takže to i něco vydrží.
Takže doplnění po cca týdenní zkušenosti...po customizaci tlf k obrazu mému, ta baterka vydrží prd... Skoro ani den, takže do auta Brodit nutný!
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 10 čer 11:38, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Používá(al) jste tu někdo WM 6.1 + SPB Shell 3.5?
TSs
LorDrummer
Autoškolák

Příspěvek od LorDrummer »

Měl jsem ho na HTC Touch Diamond a po týdnu šel pryč. Samotné prostředí je přehledné a zvyknout si na něj jde rychle, ale co jsem nedokázal překousnout, tak byla rychlost. Po přidání důležitých widgetů jsem musel na jakoukoliv reakci čekat asi 2 vteřiny :-o Teď žádnou grafickou nástavbu nemám a jsem s rychlostí spokojenej
What good is dreaming it if you don’t actually do it
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

A to nepoužíváš ani TouchFlo, nebo žádnou nadstavbou myslíš právě TF? A jaký jsou ty důležitý widgety? Já zatim nic nepřidával, ani nevim, co bych tam dával.

Ale k mýmu problému, nehlásí mi to příchozí zprávy, jenom to jednou zavrní a zbytek vrnění+přehrání tónu to vykoná až po tom, co telefon oživim tlačítkem napájení, takže spoustu zpráv čtu o hodně pozdějš, než mi dorazej a přitom ten telefon leží vedle mě. Stávalo se ti to taky? Nevíš co s tim?
TSs
LorDrummer
Autoškolák

Příspěvek od LorDrummer »

TF mi nevyhovuje, takže tam nemám vůbec nic. Mám malé ruce, takže mi nedělá problém se netrefit. A widgetů jsem u SPB navíc moc neměl (GAlarm, fotoaparát, kalendář, media player, navigace), ale stejně to bylo pomalý.
A se zprávami jsem za ten týden problém nezaregistroval. Většinu času mi leží vedle monitoru a mám zapnuté jenom vibrace + vidím stavovou diodu. Takže jak to odstranit netuším - maximálně to zkusit přeinstalovat + soft reset, ale to už jsi asi udělal :-??
Jinak můj současný stav vypadá takhle:
Přílohy
Screenshot_2.jpg
What good is dreaming it if you don’t actually do it
Odpovědět