Naprosté auto tele, žádá profíky o důležitou radu

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Amatér
Dítě v autě

Naprosté auto tele, žádá profíky o důležitou radu

Příspěvek od Amatér »

Hlavně se neptejte proč mě to zajímá. Nebo zblbnem všichni. :D Tak teď vážně. Prosím někoho znalého, ale i s dlouhou praxí v autě s pokud možno kvalitním antiradarem. Tato technologie jde zcela mimo mě, jde o krabičku pod volantem, s vypínačem který vypnete po tom, co po detekci projedete kolem hlídky. No věřím že tohle musí být pro společnost jak katana. Asice, že to musí rozdělovat lidi být bouřlivé téma.

Jelikož říkám první názor, no pěkná prasárna.. Druhý názor, naprosto ospraveditelná.(pokud má člověk potřebu riskovat rychlou jízdou, můj čistě subjektivní názor, taky pokud to má v autě někdo z mozkem pro auto i cestu, né já :D)

Takže zpět. Jak by jste mohli vysvětlit, nějak logicky, z čeho by mohlo být detekováno, v pravidelných intervalech, s tímto si nejsem jistý, ale údajně to bylo mikrovlnné rádiové signály, ale nejsem si jistý, na tohle byl zase ten řidič tele, tuším, ale že prej to je výkonná a né zrovna levná mašinka a velmi spolehlivá. Čemuž vzhledem k jeho poměrům, naprosto věřím.

Což taky bych nerad více rozváděl. Pokud máte, ale rádi sci-fi, s předpokladem, že chcete riskovat zatažení do problémů, mimo chápání normálního jedince ( já nejsem moc normální ), tak se o to klidně pokusím. Bohužel, většinou mi to vzhledem k Sci-fi povaze, celé věci, sci-fi pachatel, nechce dovolit. No a už sem za debila. :D nejsem fakt, pouze se děje něco, co je čím dál zajímavější, děsivější, bláznivější, atd. Jde o to, že bych měl asi co nejdřív zjistit. Jestli mě hrabe, nebo se skutečně děje.. To co sem zažil. Jak říkám.

Já sám tohle pořád nějak nemůžu strávit. Ale důkazů moc nemám,(jen nepřímých, které když se pokusím vysvětlit, tak to vypadá jak typická diagnósa) tohle by byl první. Jde zkrátka o pravidelný signál.. Což i dotyčného překvapilo, jelikož nikde jinde tohle nedetekoval.. A jediné co ho napadá, že prej snad z brány na dálkové ovládání.. Jenže aby měla dosah 100-200? Dřív než se tam půjdu podívat, tak bych rád byl ujištěn jestli je to možné. Rád bych se totiž i vrátil na zpět, vzhledem k tomu, že stále nevím, jestli je to sci-fi na které se nechytá ani hollywood, nebo realita.. Snažím se to brát s humorem. Ale dává to zabrat.

Hodně moc mi pomůžete, když mě řeknete, cokoli co vás napadne, kdy ve spojení s tím co jsem napsal výše. Že prej. během 25min stání na místě. Jo vidíte, u toho místa, je taková ta blbost u cesty, tabule s displejem a při překročení, se rozsvítí jedeš rychle, nebo zpomal nebo něco takového.. Jak tohle funguje? To asi bude jen na nějaké rychlostní čidlo ne? Hlavně je ta cedule opačným směrem, ano to je další informace, detekuje mu to i směr.. odkud ten signál je.

Pokud mě v tom nějak pomůžete. Jelikož, doposud, jsem byl velmi ale velmi psychicky jak to říct, no tak nějak hloupý nejsem. Kdybych byl, tak už tu dnes nejsem. Jelikož, to je další věc která na diagnósu moc nesedí. Že se mi to podařilo ustát. Jéé já tu hubu fakt neumíím držet. Víte, jde tak nějak více o všechny okolo jak o mě. Teda veřejnému prostoru a bezpečnosti v něm. Kdyby jste tušili jak je to vážné. Pochopili by jste lépe. Nebojte, že tohle nepůjde ven, jen až potom, co si budu jistý. Jinak půjdu asi já dovnitř :D:D Polstrované místnosti :D Sory, to je můj bezpečnostní systém mysli. Když je na ní něco moc, složitě a závažné, tak to sama zesměšní. : )

Přeji vám všem krásný slunečný den, a hlavně bezpečnou jízdu krajinou pevné zdraví, hodně štěstí, a trochu pochopení, protože spíše než že nejsem moc normální.. Tak lépe řečeno, jsem strašně moc nenormální. :D

* ale pořád v mezích zdraví. Teda do jisté míry, adhd, s tím spojené problémy se spánkem, no to jsou prkotiny proti tomuhle. Jsem na svou mysl opatrný. Jelikož aspoň něco co je na mě celkem funkční a kvalitní. Jde o to, že bych právě měl být přesně tou osobou, která by mohla být schopna, zjistit, a skutečně nezávisle ověřit i dokázat, že něco co je doposud považováno za sci-fi, je už dlouho tvrdou realitou, a hlavně krvavou. Mě už normálně i filmy přestali od jisté doby bavit.

A to jsem chtěl stručně
abgx1
Letec

Re: Naprosté auto tele, žádá profíky o důležitou radu

Příspěvek od abgx1 »

Ja vobec netusim co si napisal. Po prvom odstavci ma z tvojej vetnej stavby rozbolela hlava. Skusil som to prehnat cez chatGPT nech mi prelozi ten zhluk nahodnych slov co si napisal :D
Prosím o radu někoho se zkušenostmi s kvalitními antiradary v autech. Tato technologie mi není příliš známá, a proto bych rád porozuměl tomu, jak funguje. Jde o zařízení pod volantem, které se vypíná po detekci radaru.

Rád bych pochopil, jak je možné, že antiradar detekuje signál v pravidelných intervalech. Předpokládám, že jde o mikrovlnné rádiové signály, ale nejsem si tím jistý. Známý, který má tuto technologii, tvrdí, že je velmi spolehlivá a výkonná, což odpovídá jeho možnostem.

Další otázkou je, jak fungují dopravní cedule s displejem, které upozorňují na překročení rychlosti. Jsou tyto cedule vybaveny nějakým rychlostním čidlem? A může antiradar detekovat signál i od těchto zařízení?

Zajímá mě také, zda je možné, že signál pochází z brány na dálkové ovládání s dosahem 100-200 metrů. Než se na místo vydám osobně, rád bych věděl, jestli je to vůbec možné.

Vaše odpovědi a jakékoli další informace by mi velmi pomohly v dalším zkoumání tohoto problému. Děkuji předem za pomoc.
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Taky jsem to přečetl a neměl jsem ani sílu napsat, že to je náhodný shluk slov.

Díky překladu vím, o co zhruba jde. Nevím, jak s antiradarem souvisí brána na dálkové ovládání. A kombinace se scifi filmem? no nic, nemusím chápat všechno.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
PepaSFI
Pan Řidič

Příspěvek od PepaSFI »

já chtěl včera taky napsat že nějak nechápu o co jde ale pak jsem si řek že asi někdo zkouší výtvor nějakého toho robota co se mu kdovíproč říká umělá inteligence, na téma antiradar a tak jsem nad tím mávnul rukou a šel pápá.

Takže, pokud mluvíme s člověkem, znova a jednoduše, vo co jde?
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

za mě tldr, ani tu zkrácenou
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

pokud to neni AI, tak je to někdo hodně momentálně zaostalý...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět