Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
no spíš s klidem pevnou sadu
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
No, na druhou stranu, při tomhle kalupu mohli být dotyční hříšníci vcelku daleko, než se policejní auto otočí a rozjede. A v případě trochy vůle nedat to úplně zadarmo a hned nazastavovat... Dokazování totožnosti konkrétního přestupce s těmito fotkami (bez ztotožnění řidiče jeho zastavením na místě) bude poněkud náročné
ono to muze hodne zkreslovat, muze to byt hodne priblizene a ta zatacka nakonec nemusi byt az tak moc zatacka.
melo by to byt nekde tady https://maps.app.goo.gl/epGikmXCG99m8Vr ... gextension
uplne opacny konec zeme, takze neznam.
Ale zitra pojedu kolem, tak to muzu jit vyzkouset a dokonce i audi budu mit taky
melo by to byt nekde tady https://maps.app.goo.gl/epGikmXCG99m8Vr ... gextension
uplne opacny konec zeme, takze neznam.
Ale zitra pojedu kolem, tak to muzu jit vyzkouset a dokonce i audi budu mit taky
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zadržení ŘP na místě - fíčura po novele
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Spectral: mám zkušenost, že tuhle argumentaci SO v 1. i ve 2. stupni shodí ze stolu, jako účelové.
Opírají se o pořízenou foto/video dokumentaci, kde je řidič vidět + výpověď 2ks orgánů.
Opírají se o pořízenou foto/video dokumentaci, kde je řidič vidět + výpověď 2ks orgánů.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bob: Tak ono taky především záleží na tom, co přesně je na fotce vidět. Pokud tam nějaká podobnost je (lze poznat pohlaví, přibližný věk, nějaké markantní znaky...), tak to SO sekne, jak píšeš. Pokud je tam vidět prd, nebo jen to, že za volantem asi sedí člověk, ale nic bližšího, a orgáni dotyčného nezastavili ani třeba o pár kilometrů dále (aby mohl SO tvrdit alespoň to, že je nepravděpodobné, kde by se tam obviněný najednou vzal, když v autě víc osob nejelo a nemohli si jen tak předat řízení), tak do extrému nejdou a odloží to. Zrovna nedávno jsem to pro klienta řešil (neznámý řidič s jeho vozidlem nezastavil orgánům při samosběru po změření LIDARem, nevydali se za ním) a na fotce přes čelní sklo opravdu nešlo nikoho vidět, takže po odepření výpovědi provozovatele konec.
Já narážel právě na to, že minimálně u té spodní audiny je taky vidět prdlajs.
Já narážel právě na to, že minimálně u té spodní audiny je taky vidět prdlajs.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TruCam z kraje dálnice :-)https://www.novinky.cz/clanek/krimi-let ... .seznam.cz
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time