Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Za poslednich 14 dni uz jsme z uzitkacu vyhodili ctvery nexeny.
Bouchaji po bocnicich a po sundani z rafku z toho padaji uplny chuchvalce gumy.
Videli jste nekdy neco podobnyho?
Bouchaji po bocnicich a po sundani z rafku z toho padaji uplny chuchvalce gumy.
Videli jste nekdy neco podobnyho?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Nenapadlo by me neco takovyho koupit
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Nexen používala škodovka v prvovýrobě, odjezdili jsme taky několik sad. Nijak pozitivně nepřekvapily (hlavně životností), ale že by hromadně bouchaly, to teda ne...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Mě spíš překvapuje ten neskutečnej bordel vevnitř. Že to kucí někde na stavbě po boku "naříznou" a pak to mrdne, to by mě nepřekvapilo. A když se daří, tak se daří. Loni jsme třeba měli tři zpětný zrcátka během týdne
Ale ta hrst zhruba 5-10 čísel dlouhých "vláken", co se z toho vždycky vysype, ta mě zaráží.
Ale ta hrst zhruba 5-10 čísel dlouhých "vláken", co se z toho vždycky vysype, ta mě zaráží.
Nemáš fotku?
Jinak Nexeny by mi na auto nesměly, a to ani z výroby. Čistě subjektivně, ale prostě nee.
Jinak Nexeny by mi na auto nesměly, a to ani z výroby. Čistě subjektivně, ale prostě nee.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Aa petr ma novou a5. Taky sem zvazoval. Ale podruhy zmensovat uz asi nee
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
Tak jsem strávil víkend v judikátech NSS a jedinej liberační důvod jsem nenašel.Stepan píše: ↑sob 16 bře 10:05 Vono to neni, ze nezajistil.
Ses vinej uz z technicaku
Uvidime, co se stane. Jestli ten flastr fakt dostanem, zrusime kamiony jako kseft a nechame si jen to, to nutne potrebujem k provozu vlastni fabriky.
At si to vokoun Rakusan s andilkem Kupkou vozi treba sami, podobny picoviny nemam zapotrebi.
Presne touhle drobnou sikanou nakonec vyhnali dedka ze statku, kdyz nechtel do JZD.
Pak teda rovnou sedel, to treba az pristi volebni obdobi.
Párkrát jsem ale málem vomitoval, třeba tohle je fajnová komoušárna:
Stát to bude nakonec jenom trojku, nicméně postupovat budeme dle plánu.Možné liberační
důvody přitom doktrína i judikatura vykládá poměrně restriktivně, například jako zásah vyšší moci a omezené množství
informací, které zpravidla jsou k dispozici v době před jednáním (rozsudek NSS ze dne 25. 2. 2016, č. j. 7 As 258/2015-
37). NSS naopak výslovně dovodil, že právnická osoba se nemůže odpovědnosti za přestupek zprostit s odkazem na
právní předpisy a zákonné povinnosti zaměstnanců. Stejně tak nelze za liberační důvod považovat vnitřní organizační
poměry právnické osoby, jako je třeba změna zaměstnance (rozsudek NSS ze dne 16. 2. 2005, č. j. 6 A 109/2000-73).
Jednání zaměstnance proto lze stěžovatelce přičítat a ani opatření, která stěžovatelka provedla, nestačí ke zproštění
odpovědnosti.
Svoboda a kapitalismus
Co myslíte, zkusit to ? Náš Leguán dostal na D1 ránu šutrem do čelního skla = prasklina. Bude výměna. Michal to na pojišťovnu (Allianz) dělat nechce, do autorizáku v Ově se mi nechce (je to daleko), našel sem tady u nás jeden autosklo-servis, který píše o sobě tohle:
Zkusit to (nechat si to vyměnit doma, bez nutnosti někam yezdit) nebo radši neriskovat (případné problémy z polní montáže = lepení)a odvézt to někam?Zajišťujeme expresní výměny a opravy autoskel po celé ČR. Expresní výměny a opravy nabízíme na našich pobočkách i přímo u zákazníka (doma, v práci). Jsme smluvní partner pojišťoven, vyřízení pojistných událostí za zákazníka. Více jak 14 let působnosti v ČR – záruka skvělé ceny a kvality.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.