Jestli 22H2 znamená, že ses vrátil aktualizačně o 2 roky zpět, tak to moc moudré rozhodnutí není. Zkusil bych spíše vyřešit ten problém, který ti vznikl. Například takto: https://www.windowslatest.com/2024/10/2 ... ore-bsods/.
A pokud downgrade, není jediný důvod, proč o 2 roky a ne na 23H2.
IT poradna
Re: IT poradna
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Sorry sem se upsal, je to 23H2.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Cipísek... PC lama zase udělala "sklerotickou" chybu, která zanechala systémové následky/díry (Chrom/W11).... mně drbne... sem fčera večer zapoměl uložit jeden soubor ve wordu a zavřel = vypnul PC. W11 ale ftom případě nevypnou ale jen usnou, sežralo mito zbytek baterky, dyž sem ho před chcvílí zapnul, tak "battery critically low". Nabíječka napíchnuta ale následky přetrvávají (v minulosti sa to ešče nestalo)- chrom mě odhlásil z některých webů/eshopů a NEpamatuje si /nemá uloženy přihlašovací údaje/hesla na nich. Chjo no. Třeba ale tady na AF.cz ale přihlášení i heslo zůstalo zachováno.
to je dost divne, ze by zapomnel nektere ulozene hesla. Spis ulozene vubec nebyly
Pravda vyděsí
Je to tak - např. lekarna.cz, kde sem byl přihlášen a (často) objednával (jak je mi furt blbě) a fčíl to přihlášení tam zmizelo a chrom nenabízí ani přihl. jméno ani heslo (a nemá ho ani v registru hesel). Další weby/eshopy obdobně/náhodně (co sem zistil/si zpoměl tak to zmizelo asi na třech dalších, možná víc ale NATO sem prozatím nepřišel). Tu Bateryku sem si takle (zapomenutým otevřeným souborem) už vybil několikrát do kritična, ale tohle (ztráta přihlášení) je poprvé.
Tak. Zase jedna IT překážka překonaná (nebo bordel v justici). Každý rok, jak za mou firmu účetní udělá uzávěrku, tak ty (ze zákona povinné) dokundamenty posílám skrz e-podatelnu (+dig. podpis) na obchodní rejstřík. Do 2021 vše fungovalo. Ani předloni ani loni mi nepřišla žádná odpověď (jako že ne), mně ale nenapadlo to zkontrolovat, esli to zveřejnili dyž sem jim to posral. Nezveřejnili. Fčera do DS přišla výhružka, že pod pokutou 100k jim mám doručit úzávěrky 2022 a 2023. Sem to teda znova přes tu e-podatelnu a dig. podpis posrál a... světe div se, už je to zveřejněno. Tak snad nám těch 100k nenapaří.
Kromě bordela u nich mě napadá jediné vysvětlení - ten digi podpis (SecureStore) sem nedávno (po mnoha letech) aktualizoval na novou verzi, zřejmě už kompatibilní s justice.cz.
Kromě bordela u nich mě napadá jediné vysvětlení - ten digi podpis (SecureStore) sem nedávno (po mnoha letech) aktualizoval na novou verzi, zřejmě už kompatibilní s justice.cz.
A nečekané pokračování - co se kura ftom mojem pičítadle děje?!? Nechal sem to být (= bez přihlášení ani pokusů o obnovení na lekarna.cz). Fčíl zase potřebuju nějaké pilule objednat a..... na lekarna.cz už zase sem (trvale) přihlášen. To sou teda vjecy. Uffff. A na těch ostatních sexshopech taky přihlášení "on".pavproch píše: ↑ned 19 led 14:09 Je to tak - např. lekarna.cz, kde sem byl přihlášen a (často) objednával (jak je mi furt blbě) a fčíl to přihlášení tam zmizelo a chrom nenabízí ani přihl. jméno ani heslo (a nemá ho ani v registru hesel). Další weby/eshopy obdobně/náhodně (co sem zistil/si zpoměl tak to zmizelo asi na třech dalších, možná víc ale NATO sem prozatím nepřišel). Tu Bateryku sem si takle (zapomenutým otevřeným souborem) už vybil několikrát do kritična, ale tohle (ztráta přihlášení) je poprvé.