Ok, ale myslel sem to dobře a nezjištně. Nemám nic z toho, když to někdo použije; mám pevnou částku za reklamu ve videu. Takže jestli to použije 0 nebo 100 lidí mě úplně neovlivní.
Sleva na ověření historie přes Cebia.cz
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sleva na ověření historie přes Cebia.cz
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
Viš já nevím co jsem v čera viděl Č.Ov. na Č.T1 a tam Cebia dala potvrzení při prodeji auta že má najeto asi 220000 km po koupi a chvily ježdění
dal do autorizovaného servisu a tam zjistily podle automatické převodovky že má najeto asi o 100000 km vice.
Šéf Cebie přiznal že nikde nekontrolovali v databazi a spolehli se na to co jim dovozce napsal ale tech výmluv a dali certifikét o kintrole.
Takže promně Cebia ne
dal do autorizovaného servisu a tam zjistily podle automatické převodovky že má najeto asi o 100000 km vice.
Šéf Cebie přiznal že nikde nekontrolovali v databazi a spolehli se na to co jim dovozce napsal ale tech výmluv a dali certifikét o kintrole.
Takže promně Cebia ne
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Byl by někde odkaz na tu reportáž?
- Lachende Bestien
- Letec
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
ntvl Díky, tohle je skvost.. skoro jako mydlil barana..
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
No tak sem si to dohledal sám.. a na mě to působí teda trochu jinak... Cebia vydala papír, kde byl graf s prvním stavem km někdy u 30k tisic (nějaká první kontrola stk), pak 8 let nic a další údaj při přepisu na CZK STK.. jako z toho by tomu člověku mohlo dojít, že když má 2 údaje o km vzdálený od sebe 8let, tak že to není garance nestočených km..Panáček píše: ↑pát 05 dub 11:21 Viš já nevím co jsem v čera viděl Č.Ov. na Č.T1 a tam Cebia dala potvrzení při prodeji auta že má najeto asi 220000 km po koupi a chvily ježdění
Takže promně Cebia ne