Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Neska najeto snad 100 km a dobrý, chytrá paní v podplalubí hlídá a nekolabuje. Fčera při cestě ze Slušovic sem vyzkoušel i Ka (stacionár ve VS) a dobrý. Fčíl čekám na nějakou ostrou laser-party.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Bacha na Ústí nad Labem: Past na řidiče v Ústí nad Labem: Radary pokutují za překročení rychlosti o kilometr za hodinu
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci,
1. mám Genevo One Black, pomohu si výměnou za Maxe ? Píšou,že to umí laser, ale to je asi blbost ne ? Máme zkušenost ?
2. Mám v autě nataženej kabel 12 v existuje přechodka z blacka na maxe ? Nechce se mi to zase rozebírat,pokud to koupím. Asi spíše přechodku vyrobit,řekl bych.
1. mám Genevo One Black, pomohu si výměnou za Maxe ? Píšou,že to umí laser, ale to je asi blbost ne ? Máme zkušenost ?
2. Mám v autě nataženej kabel 12 v existuje přechodka z blacka na maxe ? Nechce se mi to zase rozebírat,pokud to koupím. Asi spíše přechodku vyrobit,řekl bych.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Nic neměň, naprosto zbytečné, Laser to samozřejmě neumí detekovat. Kup si kompl. ochranu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pomůžete, jestli jezdíte do zahraničí, kde se používají frekvence, které Genevo One S/S Black Edition neumí a mají je až Genevo One M a Genevo MAX, např. MultaRadar CD/CT (Slovensko, Polsko, Rakousko a pod.). Genevo MAX má laser podstatně citlivější než řada Genevo One, ale kde nic není, tam ani smrt nebere a jelikož LIDAR vysílá až v momentě měření, tak detektor většinou zareaguje, až když je vůz změřen. Občas se stane, že řidiče upozorní včas, ale je to spíše shoda náhod a stává se to většinou v zahraničí, kde laserem měří i na velkou vzdálenost.970ka píše: ↑sob 06 dub 08:04 Chlapci,
Takže pokud jezdíte do zahraničí a detektor tam plánujete používat, tak nákup Genevo One M/Genevo MAX smysl má, v ČR to vyjde prakticky nastejno. Jiná věc je, že kvůli dizajnu a jednoduššímu uchycení majitelé starších Genevo One /One S/One SBE/One M často upgradují výbavu a kupují si Genevo MAX, byť jím to kromě jednoduššího uchycení nepřinese nic podstatného.
Přechod ze staršího napájení Genevo One na novější MAX samozřejmě existuje, stojí pár stovek a vypadá jak na obrázku níže. Samozřejmě redukci mám skladem, byť ji nemám na e-shopu, takže v případě zájmu to stačí napsat do poznámky anebo SZ a kromě obvyklé AF slevy jej mohu přibalit zdarma.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přechodka se super fíčura!
Ještě bych doplnil, že Max má již v ceně doživotní aktualizace.
Ještě bych doplnil, že Max má již v ceně doživotní aktualizace.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Díky kucí .
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Nechápu. Dva Protectory (stejná generace, stejný HW), oba poctivě aktualizované (aktuální FW i databáze) a.... I/35 v Zašové - značky "měření rychlosti", jeden tam hlásí 2x stacionár a úsekovku a druhý zarputile mlčí. Fíha.... proč?!?!
Ešče dodatek - inde (tady v regionu) ty dva Protectory hlásí vše naprosto stejně.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
občas je nahrání nové dtb velká neznámá... Stává se mi, že po nahrání nové, mi to přestane hlásit vše. Naštěstí vím, jak na to
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time