BMW Divize
Re: BMW Divize
Tak to bez legrace držím palce, ať se to zlepší.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Taxem tam byl a zase mě vyhodili (na 30 dní), tentokrát ne za podložky, ale za světla (jsou to OEM z autorizáku, nedávno je tam dávali) - prý je to angličan a sfítí pánubohu do woken. Zkusím to reklamovat. Chjo no.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nejsou jen přepnuté do módu jízdy na opačné straně cesty? Myslím, že jsi tady psal, že to jsou adaptivní xenony, ne?
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Já doufám, že to pude přeprogramovat. Už mi volali z autorizáku - dobré zprávy: ta světla jsou ještě v záruce. Blbé zprávy, že na mě mají čas/wokno až přespříští týden.
Regum se zdá být trvanlivějším řešením než PTFE sprej - už je to skoro týden, co sem to s ním namazal a furt nevrže.
Tak prd. Neska od rána něco vzadu vrže jaxfiň, přičemž z toho těsnění kufru doslova "teče" Regum. To bude vrzat něco inačího. Zkusím namazat těsnění obou zadních dveří.
Těsnění zadních dveří namazáno, vrže to dál a víc. Chjo no.
Navíc (jak je fčíl těplo) opět/znova po delší jízdě začal brambor2 vydávat nějaké "třecí/hučivé" zvuky (zřejmě od některého kola, souvisí to s jejich otáčením, nejvíc je to slyšet, když jedu z kopce rovně a vyřadím). Musím to vypátrat, co je příčinou toho něpěkného zvuku (ložiska jsou tam nová, už třetí). Ale až poté, co se mi brambor vrátí z CarTecu (zítra ho tam vezu quli těch světel v záruce, za která mě vyhodili z STK).
Navíc (jak je fčíl těplo) opět/znova po delší jízdě začal brambor2 vydávat nějaké "třecí/hučivé" zvuky (zřejmě od některého kola, souvisí to s jejich otáčením, nejvíc je to slyšet, když jedu z kopce rovně a vyřadím). Musím to vypátrat, co je příčinou toho něpěkného zvuku (ložiska jsou tam nová, už třetí). Ale až poté, co se mi brambor vrátí z CarTecu (zítra ho tam vezu quli těch světel v záruce, za která mě vyhodili z STK).
Tak už se v bramborovi2 (zřejmě) hrabou, předal sem jim to tam, opravdu ty světla sou ešče pár dnů v záruce, dával sem je tam po předposlední STK, kde mě za původní (zbastlené) světla po mmirovi sice nevyhodili, ale nelíbily se jim, proto sem je je měnil za OEM a od té doby na ně nešáhnul. Zítra/pozítří snad budu vědět víc.
Btw, na saloně (Ova Vítkovice) mají hafo motorek (je sezóna = snad na polovině z nich cedule "prodáno").
Btw, na saloně (Ova Vítkovice) mají hafo motorek (je sezóna = snad na polovině z nich cedule "prodáno").
Tak mi volali - prý už je se světlama vše OK, zítra si pro brambora2 jedu. Jen mi je záhadou, co se tam (v elektronice) stalo - dušujou se, že když tam před 2 lety ty světla dávali, tak je i (správně) nakodovali (EU) a seřídili. Ale na STK levé bylo nastaveno jako angličan a oboje svítily pánubohu do woken. V elektronice brambora2 je (zřejmě) něco divného, občas se samo zapne vypnuté rádio, BC ukazuje v Deutsch i když mu nastavím English atd.