Onboard videa
Re: Onboard videa
Celkom funguje smerovka dolava v kombinacii s trosku agresivnejsim priletom zozadu(ale zase nie moc, nesmie mat pocit ze ho ides zabit).
Takto ma zatial nevybrzdil ani jeden. Vzdy max prostrednik.
Takto ma zatial nevybrzdil ani jeden. Vzdy max prostrednik.
- Truck Daškam
- Letec
Na dálnici proto zásadně pod/před-jíždím rovnou odstavným, šulinu, co se v půlce manévru vzpamatujou a jednou je máš na dveřích, jsem už potkal taky až moc...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: mám kolegu, co vozí koně a opravdu to není prdel s tím jezdit sem a tam. Hlavně nic prudkého, troubení a tak.
To je samozřejmě neomlouvá, když jedou uprostřed.
To je samozřejmě neomlouvá, když jedou uprostřed.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Určitě. Koně jsem nevozil, ale vozil jsem ledacos a z logiky věcí mi je jasný, že člověk s tím musí jet opatrně. Ale tím spíš bych očekával ultra pasivní jízdu... Navíc tenhle je nejspíš prázdnej
Chápeš to?
Nemyslim ze by trubil v tuneli ak by tam boli kone...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, beton je ale něco jiného, než ½ tuny živé hmoty.
Ale co já ti budu, Brouku Pytlíku, že?
Vlastně mozkovým myšlením jsi vydedukoval, že jel prázdnej, taks mu měl dát alespoň podtlak… Oh my God!
Ale co já ti budu, Brouku Pytlíku, že?
Vlastně mozkovým myšlením jsi vydedukoval, že jel prázdnej, taks mu měl dát alespoň podtlak… Oh my God!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
víš Bobe, on ten beton je vlastně taky živá hmota a navíc ten škopek má zatraceně vysoko těžiště, takže ona to zas taková sranda není.
Sice si taky myslím že to měl prázdný, koňáky mám tady ve vedlejším baráku, vím jak to vypadá, jezdí mi tady skoro denně ale jo, moh tam mít něco menšího co není vidět. Telata, poníky, žížaly. A kdybych s tím jel já, tak se potáhnu hezky vpravo, pomalou a plynulou jízdou, s velikýma odstupama a předvídáním na dvě křižovatky dopředu.
Předpokládám že to byl některý pražský tunel takže v obci, čili se teoreticky může jet v jakémkoliv pruhu. Ale je to souprava, jestli delší než praví zákon 7 metrů těžko říct, podle zdravýho rozumu bych se s tím držel stranou.
Sice si taky myslím že to měl prázdný, koňáky mám tady ve vedlejším baráku, vím jak to vypadá, jezdí mi tady skoro denně ale jo, moh tam mít něco menšího co není vidět. Telata, poníky, žížaly. A kdybych s tím jel já, tak se potáhnu hezky vpravo, pomalou a plynulou jízdou, s velikýma odstupama a předvídáním na dvě křižovatky dopředu.
Předpokládám že to byl některý pražský tunel takže v obci, čili se teoreticky může jet v jakémkoliv pruhu. Ale je to souprava, jestli delší než praví zákon 7 metrů těžko říct, podle zdravýho rozumu bych se s tím držel stranou.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty určitě. Předvídáš, jedeš plynule a u toho všem žehnáš z okna.
Víme.
Santo subito!
Víme.
Santo subito!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time