Pneu koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pneu koutek
Dostal se mi do ruky Golf GTi. Má obuté Nokian WR SNOWPROOF P 245/45 R18, úplně nové.
Najel jsem včera asi 500km, ale to hučení je příšerné!!!
Najel jsem včera asi 500km, ale to hučení je příšerné!!!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nejaky tip na letne pre VW T6 235/55 R17 zatazovy index 103? Po 112€ tam vidim Hankook Ventus prime 4... Ide mi hlavne o grip na vode a aby sa nerozpadavali Na suchu mi to je viac menej jedno, tam je limit tak ci tak podvozok...
Alternativne tam este mozem obut 16tkove 205/65 R16C(na tie mam aj disky) ale ked tie su vsetky uplne otrasne na vode a este aj mavaju problem s kvalitou :/ Posledne pirelli carier som vyhodil v polke zivotnosti lebo z nich pri dynamickejsej jazde odlietavali 3cm kusky pneu. V jeseni vyzerali ako usmev vrakunskeho fetaka.
Alternativne tam este mozem obut 16tkove 205/65 R16C(na tie mam aj disky) ale ked tie su vsetky uplne otrasne na vode a este aj mavaju problem s kvalitou :/ Posledne pirelli carier som vyhodil v polke zivotnosti lebo z nich pri dynamickejsej jazde odlietavali 3cm kusky pneu. V jeseni vyzerali ako usmev vrakunskeho fetaka.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja na toho svojho Multaka idem s najvacsou pravdepodobnostou davat na leto GY Assymetric 5 alebo 6, alebo Hankook S1 EVO 3 (ale tie su neni tvoj rozmer). Uvidim podla budgetu.
V tvojom rozmere vidim tie GY od nejakych 140€.
Este davam na zvazenie Conti Premium 6, tie som mal kedysi na A4 a fajne boli ale je pravda, ze na vode ten prechod medzi drzim/nedrzim nebol z najcitatelnejsich, no drzali az az.
Inak tam je uz potom vsetko viac ci menej bud Eco alebo Comfort v tvojom rozmere.
V tvojom rozmere vidim tie GY od nejakych 140€.
Este davam na zvazenie Conti Premium 6, tie som mal kedysi na A4 a fajne boli ale je pravda, ze na vode ten prechod medzi drzim/nedrzim nebol z najcitatelnejsich, no drzali az az.
Inak tam je uz potom vsetko viac ci menej bud Eco alebo Comfort v tvojom rozmere.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak rozmery tam mam zapisane 205/65 R16C + este dodatocne tieto
Cize viem tam dat akykolvek (s tym ze momentalne mam plechove R16 disky...)
Akurat si nie som uplne isty ci investovat 1500€ do R18 UHP sady kolies na pracovnu dodavku s nelakovanymi naraznikmi ktora aj tak jazdi po stavbach vysypanych 63-125mm kamenom
Trebars tie hankooky na r17 plechu vyjdu na 600€ a predpokladam ze rozdiel pri predpokladanom pouziti bude minimalny...
Jedine co mi vadi su tie 205/65 R16C pneu, to je peklo vsetky.
Cize viem tam dat akykolvek (s tym ze momentalne mam plechove R16 disky...)
Akurat si nie som uplne isty ci investovat 1500€ do R18 UHP sady kolies na pracovnu dodavku s nelakovanymi naraznikmi ktora aj tak jazdi po stavbach vysypanych 63-125mm kamenom
Trebars tie hankooky na r17 plechu vyjdu na 600€ a predpokladam ze rozdiel pri predpokladanom pouziti bude minimalny...
Jedine co mi vadi su tie 205/65 R16C pneu, to je peklo vsetky.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Nie je to na R18 uz extremne tvrde? Tak ci tak ContiSportContact 3 to budu snad 15rocne pneumatiky
Mě na T6 18" připadaly už moc tvrdé a šel jsem do 17" (i kvůli možnosti mít plnohodnotnou rezervu).
Na pracovní auto bych vzal 235/55/R17 stylem "nejlevnější z dobrých", takže asi ten Hankook? Určitě ne céčkový gumy.
Prvomontáž na mojí T6 byly Bridgestone Turanza, po cca 4 letech příšerně ztvrdly a ztratily grip (u žádné jiné letní se mi to takhle ryhle nestalo), musely pryč i když vzorek ještě byl OK. Nahradil jsem Michelin Primacy4+, na T6 mi přišly OK, ale jsou dražší.
Teď mám ve stejném rozměru Conti PremiumContact 6 a ze všech pneu v tomhle rozměru mi přijdou zatím nejlepší (ale jiný auto, i když stejně velký/těžký).
Na pracovní auto bych vzal 235/55/R17 stylem "nejlevnější z dobrých", takže asi ten Hankook? Určitě ne céčkový gumy.
Prvomontáž na mojí T6 byly Bridgestone Turanza, po cca 4 letech příšerně ztvrdly a ztratily grip (u žádné jiné letní se mi to takhle ryhle nestalo), musely pryč i když vzorek ještě byl OK. Nahradil jsem Michelin Primacy4+, na T6 mi přišly OK, ale jsou dražší.
Teď mám ve stejném rozměru Conti PremiumContact 6 a ze všech pneu v tomhle rozměru mi přijdou zatím nejlepší (ale jiný auto, i když stejně velký/těžký).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No je to na tych R18 tvrde, aj s DCC...kez by to na nich nevyzeralo tak dobre
Takze jak pise Budik...ideal asi R17 plechy a hodit tam tie Conti alebo GY.
Takze jak pise Budik...ideal asi R17 plechy a hodit tam tie Conti alebo GY.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak som tam napriek radam bohapusto objednal tie hankooky ventus prime 4 na R17
Boli o dobrych 25% lacnejsie ako conti/goodyear pricom podla testov vyzeraju byt predvidatelne a celkom fajn na vode, co su vpodstate jedine poziadavky ktore na ne pri konkretnom aute mam.
Cez zakruty sa to auto tak ci tak vali ako taka loď a 312mm brzdy s 2tonami pohotovostnej hmotnosti tiez neumoznuju nejake vacsie blbnutie.
Boli o dobrych 25% lacnejsie ako conti/goodyear pricom podla testov vyzeraju byt predvidatelne a celkom fajn na vode, co su vpodstate jedine poziadavky ktore na ne pri konkretnom aute mam.
Cez zakruty sa to auto tak ci tak vali ako taka loď a 312mm brzdy s 2tonami pohotovostnej hmotnosti tiez neumoznuju nejake vacsie blbnutie.
Hankook je úplně v pohodě
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz