BMW Divize
Re: BMW Divize
240i je za mě lepší, výkonnější motor fcl vylepšení modelu, jede to jak píchlé prase. Fajn je provedení s adaptivním podvozkem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
+1. Navic se zda 40i spolehlivejsi. Jeste bych doporucil auto bez OPF, at to ma trochu zvuk. Byl i nejaky mezi facelift kdy byl novejsi interier a jeste nebylo OPF. Ale kdyz kouknu na mobile tak manualni cabrio 240i tam jsou dve, takze vyber bude slaby. Rekl bych ze V8 v mustangu bude vetsi zazitek, ale rychlostne to asi bude dost podobne a 2er je mensi tak asi bude trosku agilnejsi.
240i pojede líp než V8 Mustang, hlavně pružnost nesrovnatelná, Mustang má bonus hlavně ve zvuku a vzhledu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak klid vydržel circa tři dny, už to zase vrže. Mně omejou.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Zřejmě zítra bude další pokus odstranit vrzavé zvuky z kufru/těsnění - měl by mi přijít regum, co sem ho kdysik na těsnění používal, tak v něm byl glycerín či co a zůstávalo to dlouho "mastné" - nevysychalo to.
Jo, a taky zítra se Libor bude v něm hrabat - musím sundat přední nárazník, blbě se zasouval ostrřikovač (až sem z něj ztratil krytku) a už sem NATO přišel, proč = odlepil se pod ním kus pěnovky co tam je vlepená a brání/ilo pohybu ostřikovače.
Jo, a taky zítra se Libor bude v něm hrabat - musím sundat přední nárazník, blbě se zasouval ostrřikovač (až sem z něj ztratil krytku) a už sem NATO přišel, proč = odlepil se pod ním kus pěnovky co tam je vlepená a brání/ilo pohybu ostřikovače.
Ostřikovač už zase ostříkuje a krytkuje. Aji Regumem těsnění v kufru máznuto. Na obojí sem zvjedaff.
A další bróček, teda dva (= strašpytel) v hlavě: Zítra du na STK (teda brambor2), ráno sundám podložky (aby mě zase nevyhodili, snad projdu, už sem to tu spal, občas se rozsfítí kontrolka vypálené žárofky a pak zase zhasne - bróček č. 1= snad se nerozsfítí zrovna na STK) a hned potom přezuju na letní (už zase s podložkama), a to je bróček č. 2, aby mě za těch pár dní, co zbývají do 1.dubence někde nechytli "povinná zimní výbava". Strašpytel.
Víš, co říkával starej Šchwarzenberg? Hlavně se z toho neposrat
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Blbé je, že to vypadá, že mi to moje NEzdraví chce hodit widle i do bajkování. Grrrr.