BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Bond007
Economy Run Master

Re: BMW Divize

Příspěvek od Bond007 »

petris: to ze dnes nepouzitelna auta budou za par let snem ridicu, neni pochyb, ale otazkou je komu tento vyvoj prospiva, proc se deje a proc si clovek nema moznost vybrat co chce? A neverim ze lidi s podobnymi preferencemi je tak malo...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

a na ctyrkolky v dieselu tu bylo vzdy audi...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
petris
Řidič začátečník

Příspěvek od petris »

Pánové extremistou jsem myslel člověka, který by raději neměl v autě ani ABS. Reagujete jak býk na červený hadr, což není vůbec potřeba. Navíc ten smajlík tam není samoúčelně.
petris
Řidič začátečník

Příspěvek od petris »

Nevím komu to prospívá...hezky to vypadá na papíře, jak jsou auta pořád ekologičtější a automobilky uvědomělejší. Proč se tomu tak děje...nabízelo by se zde oblíbené zaklínadlo "bububu chce to EU" :D
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Já myslím, že chtít řídit je dnes extrémní postoj.

80% majitelů 1er si myslí, že to je FWD... TO sice nevylučuje zájem o řízení auta, ale naznačuje. Naopak si myslím, že 90% řidičů má k různým systémům podpory řízení neutrální či kladný vztah. Kdyby nebyly za příplatek, tak si myslím, že i ti s neutrálním postojem si je objednají. V podstatě si myslím, že nic racionálního nevylučuje ty systémy mít a mít možnost je vypnout i defaultně. Takto by bylo uspokojeno 96% řidičů (většinou už jde spíš o SW)
Naposledy upravil(a) ExFun dne čtv 09 čer 11:58, celkem upraveno 1 x.
Back to basics.
Příčina -> následek
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

petris: Ona ta reakce je pochopitelna, i me to drazdi :) Nepripadam si jako nejaky exot, kdyz chci auto, ktere mohu ridit. Nic vice.

Zrovna kdyz jsem mel chvili pujcenou od kolegy novou A6 a rikal jsem, ze se mi vubec nelibi, jak se chova, dostal jsem nekolikrat pouceni, ze A6 je prece potahovy sedan a zadne sportovni auto. Ale ja od nej nic takoveho necekam, nechci sportak, akceptuji potahovy sedan, ale porad ho chci ridit. I pomalu, jemne, klidne ho chci ridit. A to zkratka uz vubec nejde a neni to vec specifikace, takova moznost uz vubec neni v nabidce. A smutne je prave to, ze neni v nabidce jen u Audi, ale v podstate uz nikde...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
petris
Řidič začátečník

Příspěvek od petris »

Bond007 píše:a na ctyrkolky v dieselu tu bylo vzdy audi...
jako každá inteligentní jednotka se bmw učí od lepšího a tak začala dělat to samé co audi ;)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

ExFun píše:Já myslím, že chtít řídit je dnes extrémní názor.
Pak je ovsem "nechtit ridit" jeste extremnejsi ;) Jsi jeden z mala lidi, kteri si o otevrene preji :)
Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

petris píše:pjanda: Ok, já samozřejmě beru, že jsou lidé, kteří chtějí benzín, manuál a bez elektronických blbostí. Nic proti tomu, naopak. I já mám rád benzín a 330Ci E46 mě, ikdyž krátkou dobu, bavila velice. Jen mi šlo o zde tvořené dogma - diesel, 4x4, (bmw) = špatné auto. Že by tato varianta nevyhovovala Vám a pár dalším je jasné, ale nemyslím že tím se z ní stává špatné auto, resp. špatná volba pro kohokoliv.
Myslim, ze zde zaznivaji ryze subjektivni nazory, zadne obecne pravdy. Takze pokud nekdo rekne, ze BMW s "x" a "d" je pro nej spatne auto, je to zkratka jeho nazor a neznamena to, ze to nekomu jinemu nemuze vyhovoat. Ja bych nerekl, ze BMW s x a d je spatne auto, ale spatne BMW to pro me je :)
Skanz3n
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

už sem ho i viděl, šahal, seděl..... :D za hodinu si pro něj ("ten brambora") du.... musejí ešče dodělat (umístit) ovladač a displej antiradaru.... ;)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět