Teda Swift mi na tohle využití moc vhodný nepřijde a řekl bych, že chce více výkonu.
Ta Alfa nezní špatně.
Nové zábavné auto do 800.000,- Kč
Re: Nové zábavné auto do 800.000,- Kč
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Kromě RWD nebo AWD splňuje swift sport všechno. Ještě lépe by to splňoval i20N. Nic dalšího při požadavku nové do 800 tis., manuál, radost z jízdy a svižnější jízdy asi není.vejkic píše: ↑čtv 01 úno 00:56 Zdravím, koukám po novém autě do 800.000,- Kč. Většinou v něm budu sám nebo budeme ve dvou, takže nepotřebuji nic velkého. Nehledám nějaký sporťák (ani to asi s tímhle rozpočtem není možný), ale chtěl bych něco s čím může být i trochu sranda a radost z jízdy. Z toho důvodu bych radši manuál. Úplný sen by bylo RWD nebo AWD s mechanickou ruční brzdou, ale to nevím, jestli ještě vůbec někdo v dnešní době dělá. Každopádně když s tím bude reálná trochu svižnější jízda, tak to bude ideál.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Doplnil limit 800 bez daně
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ten Golf 8 GTI s manualom je fakt dobry ak sa dokaze clovek oprostit od toho interieru a poviem, nema zakorenene kde bola kvalitativne 5,6,7 generacia... No a hlavne uz nevznikne. Prichodom faceliftu manual konci pre GTI.
Ma to svor, kopec vykonu, vypinatelne ESP a hravejsiennastavenu zadnu napravu a vie to zaroven posluzit ako nenutene priblizovadlo ked clovek nema naladu a dost priestoru v pripade potreby.
Ma to svor, kopec vykonu, vypinatelne ESP a hravejsiennastavenu zadnu napravu a vie to zaroven posluzit ako nenutene priblizovadlo ked clovek nema naladu a dost priestoru v pripade potreby.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já jsem furt za BRZ