Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od Truck Daškam »

Jako fakt? Příště, až budeš potřebovat pomoct s nákupem do patra, tak budeš volat taky 158, protože "Pomáhat a chránit"?
No, když může 155 jezdit na bolavá záda a rýmičku a 150 na zvednutí obézní osoby ze země do postele... Tak tohle je sranda
Chápeš to?
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: pon 11 bře 20:54 Jenom tak na okraj se zeptám (i když odpověď asi znám) - víš, jak to doopravdy funguje nebo jediné, na co máš je, ctrlC/ctrlV a chuť si do policajtů kopnout, protože ty nemáš rád je a oni asi taky ví, co seš za místního drbana.
Nezlob se na mě, ale sbor, kde zástupce velitele dělá týpek, co na ulici vytáhne bouchačku a propleskne civila za to, že ho v autě problik, moc důvěry nebudí. Vždycky když vidím, že nějaké pochybení PČR skončí na "kázeňském trestu" představím si tohle. Že by si kucí mezi sebou na služebně / kraji udělali nějak zle si úplně nedokážu představit.

Tím neříkám, že fízla co při honičce rozmlátí auto, patří rovnou zastřelit. Něco má v popisu práce, občas to holt nevyjde. Hasičovi taky nikdo neúčtuje vycákanou vodu.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

HondaMan píše: úte 12 bře 09:35
petr_riha píše: úte 12 bře 09:10Pokud máš pocit, že jsou všichni policajti vypatlaní, asi děláš něco špatně.
Neřekl bych vypatlaní, ale pozitivní zkušenost teda nemám.
Příbuznej si takhle vypodnikal trestní oznámení od FU za krácení daně.

FU rozhodl -> Udal kriminálce -> Odvolání FU -> Výslechy kriminálka -> FU ruší rozhodnutí a věc ukončuje, daň zkrácena nebyla -> Kriminálka stále vyšetřuje -> 6 měsíců nic -> Přišel dopis, že se předává na státní zastupitelství -> Hysterická návštěva -> Jéé, my si to spletli v kartotéce, vy jste dávno odloženej, tohle mělo jít někomu jinýmu

:D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Truck Daškam píše: úte 12 bře 18:11
Jako fakt? Příště, až budeš potřebovat pomoct s nákupem do patra, tak budeš volat taky 158, protože "Pomáhat a chránit"?
No, když může 155 jezdit na bolavá záda a rýmičku a 150 na zvednutí obézní osoby ze země do postele... Tak tohle je sranda
Pokud to lidem jako ty nebudou dávat plné náhradě, nezmění se nic.
A to nedají, protože lidi by se posrali.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Stepan: já osobně nevěřím tomu, že tam bylo jenom probliknutí.
Ale i kdyby. Někdy prostě nemáš svůj den. Takovýchto typů máš 20 za den a někdy tě to už prostě nasere.
Má za sebou x let služby bez kázeňských troubles, tak se projednou svět nezblázní. Já chápu, že dělný lid by ho rád viděl oběšeného na vjezdu do města, ale ne vždy se jim jejich přání splní.
Tím nechci říct, že jeho chování bylo správné. Nebylo.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Hele jako i kdyby tam byly posunky a on jen vylít - neřeknu nic. Ačkoliv v právu třeba nebyl.. Takových lidí je plno, taky umím vylítnout
Ale tvl se zbraní?

By mě zajímalo jak by se pak přihlíželo na řidiče, kdyby toho policistu nabral na kapotu a odjel - což by v případě pocitu ohrožení byla logická reakce.
Nebo by to byl taky někdo se zbraní, na což by jeden z nich asi reagoval výstřelem
Chápeš to?
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Truck Daškam píše: úte 12 bře 20:45 By mě zajímalo jak by se pak přihlíželo na řidiče, kdyby toho policistu nabral na kapotu a odjel - což by v případě pocitu ohrožení byla logická reakce.
Nebo by to byl taky někdo se zbraní, na což by jeden z nich asi reagoval výstřelem
Podla mna nijak, mal by truhlu pri pohrebe zavretu...
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

To kdyz uz u toho ste, tak si myslim uplne to samy. Tezko predpovidat (i vlastni) reakci v podobne krizovce, ale to ze bych ho v tu chvili v dane situaci (dle videa) prejel a ujel bych videl jako docela pravdepodobny.
Pochybny auto, pan vypadajici jak ochranka z herny, v ruce bouchacku…

Add Truckovo couvani -> Nedavno mi na dalnici bouchla guma. Nastesti u pumpy, doskakal jsem to, takze sem si heveroval v klidu na parkovisti.
Muset zajet do odstavnyho, okamzite volam policajty, at mi privezou sipecku a mam na to svuj klid. Jestli to je nebo neni v souladu se zamyslenym vyuzitim 158 by mi bylo srdecne jedno, se nenecham zabit…
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Akurat som to pozeral https://www.idnes.cz/karlovy-vary/zprav ... -zpravy_ba

O autorovi videa sa tiez neda povedat ze by bol prave najostrejsia ceruzka v peracniku. Ak by nanho vybehli bez zbrane tak by som im to snad ani nemal nejak za zle.

Pokusit sa vytlacit auto a nasledne na to zahlasit "prestan prudit" "houkni si" "hehe"
Truck Daškam
Letec

Jsem si vzpomněl, jak jsem hlásil chodce na D1 v Praze.
Po asi 20min mi volala hlídka a ptali se mě, kde je ten chodec - tak jsem jim řekl, že pokud ho nic nepřejelo, tak už je nejspíš doma a spí :-D
Chápeš to?
Odpovědět