Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Mestska cast me uznala vinnym z prestupku provozovatele.
Odvolal jsem se, mmjn. protoze nejsem provozovatel.
Zruseno, opet rozhodnuto, odvolano.
Odvolaci organ zrusil, vratil k dalsimu rizeni.
Jsem predvolan na ustni jednani.
Jako provozovatel.
Nasi nejlepsi
Odvolal jsem se, mmjn. protoze nejsem provozovatel.
Zruseno, opet rozhodnuto, odvolano.
Odvolaci organ zrusil, vratil k dalsimu rizeni.
Jsem predvolan na ustni jednani.
Jako provozovatel.
Nasi nejlepsi
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Jasne, ale mne je z toho obcas az smutno.
Takovouhle neschopnou pakaz zivime z dani.
Jak pak ma vypadat prace “v nas prospech”?
Kamarad je danovej poradce a jeho zkusenosti z praxe jsou desivy.
Urednik ti udeli pokutu, ty se odvolas na nejakej paragraf, a on ti tvrdi, ze v tom zakone neni…
Takovouhle neschopnou pakaz zivime z dani.
Jak pak ma vypadat prace “v nas prospech”?
Kamarad je danovej poradce a jeho zkusenosti z praxe jsou desivy.
Urednik ti udeli pokutu, ty se odvolas na nejakej paragraf, a on ti tvrdi, ze v tom zakone neni…
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Dám ti radu staršího Musíš si zvyknout. Doby se mění, ale ti "nahoře" jsou furt stejní
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
M.Z.: Soukromník nemá ze zákona povinnost komunikovat s tebou datovkou, komunikační kanál si volí každý sám. Že se chovají dementně a neekonomicky je druhá věc, typicky to bývá z důvodu, že rozesílání komunikace týkající se příchodu Jurije má na starosti oddělení pro plebs, které nemá přístup do datovky.
Zde stačí podat stížnost nadřízenému. Úřady mají povinnost komunikovat se soukromníky datovkou (pokud to technická povaha písemností nevylučuje - nepř. geometrické plány musí být v listinné podobě), takže posíláním dopisů poštou porušují svou zákonnou povinnost. Dotyčný úředník bude zjebán za porušování svých povinností a příště si dá pozor. Mírnější opatření je upozornit úředníka na existenci datovky a vyzvat ho, aby napříště respektoval zákon a doručoval ti do datovky. Pomáhá to lépe, než neustále lamentovat v hospodě/na webu, jak jde svět do řiti a jak je vláda špatná...jerry píše: ↑pát 08 bře 22:33 Normálka. Mně chodí dopisy od úřadů, jako odpověď na moje požadavky z datovky. Proč by stát šetřil na poštovném, že? Před lety si kámoš zřídil dobrovolně datovku, zapomněl na to a podal daňové přiznání papírově. Dostal a zaplatil flastr 2 tisíce, že nevyužil datovku, což byla jeho povinnost. Hele, mě už nepřekvapuje nic. Stát může vše a občan nic.
To mám pořád někoho vychovávat? Bohužel už jsem z optimismu vyléčen. Přesto mi to mi to občas nedá a ozvu se. Pár příkladů za poslední léta níže, raději budu konkrétní.
V ulici, kde mám byt, dlouhodobě neuklízeno, bordel se podle počasí mění z bláta v prach, při větru toho mají lidi plné oči, huby i plíce. Vyfotím, napíšu primátorovi, ten to předá na městskou část a oni uklidí moji ulici, ale v jiných ulicích bordel nechají.
V ulici, kterou odjíždím, se objeví vyvalené kostky. Zase vyfotím, napíšu na městský úřad a oni nechají spravit tu díru, ale jiné ve vedlejší ulicích nechají.
V mé ulici chtějí pokácet krásné lipové stromořadí kvůli novému plynovému potrubí. Kontaktuji městský úřad, jednání s Innogy, ti se cítí dotčeni. Nakonec jsou přece jen donuceni rozebrat zámkový chodník kousek vedle, dát tam nové potrubí a šedesátileté lípy stojí furt. Nebýt mého zájmu, tak je v ulici úhor, protože Innogy už povolení ke kácení měli.
Ale holt je nás takových málo, kteří mají zájem na svém okolí. Pozoruji obrovskou lhostejnost, ten všeobecný bordel dosti lidem v podstatě vyhovuje, protože je to jejich styl života. Stačí se podívat na technický stav řady aut, nepořádek v jejich interiéru, nepořádek na pozemcích okolo soukromých domů, nepořádek v dílnách. A úřady? To je jen odraz celé společnosti. Čest těm, kterých se to netýká. Jak lidí, tak úřadů.
V ulici, kde mám byt, dlouhodobě neuklízeno, bordel se podle počasí mění z bláta v prach, při větru toho mají lidi plné oči, huby i plíce. Vyfotím, napíšu primátorovi, ten to předá na městskou část a oni uklidí moji ulici, ale v jiných ulicích bordel nechají.
V ulici, kterou odjíždím, se objeví vyvalené kostky. Zase vyfotím, napíšu na městský úřad a oni nechají spravit tu díru, ale jiné ve vedlejší ulicích nechají.
V mé ulici chtějí pokácet krásné lipové stromořadí kvůli novému plynovému potrubí. Kontaktuji městský úřad, jednání s Innogy, ti se cítí dotčeni. Nakonec jsou přece jen donuceni rozebrat zámkový chodník kousek vedle, dát tam nové potrubí a šedesátileté lípy stojí furt. Nebýt mého zájmu, tak je v ulici úhor, protože Innogy už povolení ke kácení měli.
Ale holt je nás takových málo, kteří mají zájem na svém okolí. Pozoruji obrovskou lhostejnost, ten všeobecný bordel dosti lidem v podstatě vyhovuje, protože je to jejich styl života. Stačí se podívat na technický stav řady aut, nepořádek v jejich interiéru, nepořádek na pozemcích okolo soukromých domů, nepořádek v dílnách. A úřady? To je jen odraz celé společnosti. Čest těm, kterých se to netýká. Jak lidí, tak úřadů.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Spectral: děkuji za osvětlení, tak nějak jsem čekal, že to bude, mají svoje noty a ty budou s klapkami na očích, dodržovat.
Jerry:Dobrá práce s těmi lípami, neuvěřitelné, že kvůli nutnosti rozebrání zámkové dlažby, volili raději kácení... asi někdo potřeboval otop.
Jerry:Dobrá práce s těmi lípami, neuvěřitelné, že kvůli nutnosti rozebrání zámkové dlažby, volili raději kácení... asi někdo potřeboval otop.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
M.Z.: jak píše spectral - povinnost má jen státní správa. A ta se v některých případech v tom naučila dobře chodit. Založí si na nějakou činnsot s.r.o., které 100% vlastní, ale protože je to sro tak na datovku serou Osobní nedávná zkušenost z P6
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Taková s.r.o. ti ale nemůže udělovat pokutu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Proudí k nám hordy cizinců nakažených i rezistentní tuberou a ministr Válek zrušil povinnou izolaci pro nemocné a napůl se tomu směje. Když k nám chodili v 70.letech vietnamci, tak šli napřed na půl roku do izolace do školícího střediska, kde je učili jazyk, zdravotně prohlédli a podle potřeby zaléčili.