Menšinový koutek
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Menšinový koutek
Čistokrevní Češi, čistokrevní Evropani... takoví tu opravdu žijí?
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
se tam, ale sejdete někdy ve čtvrtek, co?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
pod pojmem "čistokrevný" čech si představuju po rasové stránce příslušníka europoidní rasy + národní hrdost, bezvadná znalost místního jazyka a nacionalismusSmyl Flek z Nohavic píše:Čistokrevní Češi, čistokrevní Evropani... takoví tu opravdu žijí?
Niko nadžanel ko kerdža
Mám obavu, že by tu zbyly jednotku kusůPickuper píše:bezvadná znalost místního jazyka
2.9T RWD
Honda: buď v klidu, nemyslel jsem tím ligvistickou vyjímečnost typu Majkla, pod pojmem bezvadná si představuju, že je bez zásadních vad, tedy tento člověk srozumitelně mluví a srozumitelně píše v českém jazyce Což se o většině náplavy například říci nedá, byť už tu třeba žijou dlouho a rasou jsou europoidní......např. ti různí maďaři (slováci), šlonzáci atd.
Niko nadžanel ko kerdža
Tím bys eliminoval ale i značnou část pohraničí a celou ukrajinu (vše od HK na východ).
2.9T RWD
..tak když se kácí les, lítaj třísky .... každopádně schopnost ovládat na úrovni český jazyk považuji za naprosto elementární základ. Čech, kterej neumí řádně česky, prostě nemůže být plnohodnotnej čech, to se nedá svítit . A to už nemluvím o nutnosti alespoň obstojné znalosti české historie atd. Ono se stačí vobčas kouknout v telce na Nikdo není dokonalý, v každým díle je tam tak 30% lidí zralejch na odebrání občanství a zařazení do nějakýho pracovně-převýchovnýho programu. Já když to vidím, tak se stydím, že ti jedinci jsou příslušníci stejného národa
Niko nadžanel ko kerdža
šlechtit rasu je blbost..........úplně stačí ji záměrně nekurvit
Niko nadžanel ko kerdža
Kdyby se vám chtělo do RC přespříští týden, třeba v úterý, tak by to nebylo špatné..to bych tam zrovna měl být...nebo možná spíše až ve středu.Caddy píše:RC kdykoliv
A doufam, ze zase prijede i Majkl, jeho vedecke rozebirani ras spolu s pickuperovym doplnovanim je velmi poucne
2.016V 99kW