Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Chtěl dopřát borcům trochu zdravého pohybu
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
honziss: nepleteš.
Ono s tím zařízením se blbě chytá 150-160. Tam je to Tutovka 180 a víc. Protože tam nemusí moc přemýšlet nad rozdílem rychlosti. Daji 170 a on se jim furt viditelně vzdaluje. Takže 100m naměřit tak 2x po sobě a jedem.
Kolem těch 150 je to sraní a tudíž i velká šance, že si toho dotyčný všimne.
Ono s tím zařízením se blbě chytá 150-160. Tam je to Tutovka 180 a víc. Protože tam nemusí moc přemýšlet nad rozdílem rychlosti. Daji 170 a on se jim furt viditelně vzdaluje. Takže 100m naměřit tak 2x po sobě a jedem.
Kolem těch 150 je to sraní a tudíž i velká šance, že si toho dotyčný všimne.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Sem valil po dedine bez pasu a videl sem jak se zamnou rozjizdi z vedlejsi. Tak plnej, do vedlejsi, leva, prava, auto na chodnik, zamknout a prcham. V zabkach
Prijeli mi naproti z jiny ulice, v klidu sem nastoupil, popojeli jsme k autu, ptali se jestli k tomu autu mam co rict, rikam ze ne, ale ze bych mu to vosolil za ten chodnik.
Tak prej obcanku, a tu sem nemel, pac byla v tom aute zejo. Stejne jako telefon.
Nabidku na to, ze se priznam a nechame to bejt jsem zdvorile odmitl, takze doslo na to, ze me nejsou schopni ztotoznit bez prevozu na stanici.
Projeli jsme se deset kilaku do mesta, pred stanici me vyhodili s tim, ze
Tak jsem sel stopovatMy Vas prece zname a auto Vaseho otce taky, ozvou se Vam z uradu
Pasy neprisly a chodnik se (ne)vyresil jako zabor.
Zpetne videno sem taky mohl dostat pres picu nekde u lesa, takze asi dobry
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: a kdybys nebyl onen syn, tak asi bys i dostal
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Me to v tu chvili vubec nenapadlo, mi bylo 18 a koukal jsem neironicky na MikeJePana
Ale verim tomu, ze mladej kluk v relativne novym aute, u kteryho je nejak ocekavany “ze ho nekdo bude shanet” to ma v dany pozici o dost bezpecnejsi nez nejakej polohoumles v passatu b5…
Kamarad se kdysi tahal s dcerou “nekoho”, jeli vozraly v kolone jak Kockovi, vzali je vsechny 3 auta a kdyz patriarcha temer doslova vypadl ze sveho AMG GLS, tak se policajt jeste omluvil
Ale verim tomu, ze mladej kluk v relativne novym aute, u kteryho je nejak ocekavany “ze ho nekdo bude shanet” to ma v dany pozici o dost bezpecnejsi nez nejakej polohoumles v passatu b5…
Kamarad se kdysi tahal s dcerou “nekoho”, jeli vozraly v kolone jak Kockovi, vzali je vsechny 3 auta a kdyz patriarcha temer doslova vypadl ze sveho AMG GLS, tak se policajt jeste omluvil
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
záleží, na koho natrefíš... Dneska už to není takové a i stržm. je schopen uvařit Kočku nebo podobného kolotočáře
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
uz to bude pres 20 let, co jsem videl, jak nekdo takovy profackoval v centru Prahy straznika MP a ten jen stal a blbe cumel
Pravda vyděsí
Imo taky zalezi jak to dotycnej proziva, respektive jak moc se zapojuje do komunity. Znam kolotocare, kterym lokalni pcr skoro salutuje, i prakticke miliardare co neumi poresit proste zadrzeni ditete kvuli drobne vytrznosti