Onboard videa
Re: Onboard videa
Něco na odlehčení, aby tu nebyli jen pumpičkáři a piráti :
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
to asi neni origo zvuk, ze
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Je to autentický zvuk, ale není to zvuk OEM setupu. Na celým výfuku je jediná koncovka origo.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Dobry konecne zajimavy video , ale mohl jsi dat to kde je pohled dopredu , je lepsijarka píše:Něco na odlehčení, aby tu nebyli jen pumpičkáři a piráti
samo, ptal jsem se na vyfuk. ani me nenapadlo, ze bys mohl na video nejak montovat jinou zvukovou stopu.jarka píše:Je to autentický zvuk, ale není to zvuk OEM setupu. Na celým výfuku je jediná koncovka origo.
libi se mi to, ma to takovy ten spravne kovovy zvuk
Autoforum.cz
Vroom: Dík, mám těch zepředu víc, ale to je všechno na jedno kopyto (až na jedno, ale to radši nechám jako soukromý ). Tohle je aspoň trochu jiný.
mmira: zvenčí to není až tak slyšet, ale vevnitř je to díky vyhozeným zadním sedačkám a podlaze v kufru takovýhle.
mmira: zvenčí to není až tak slyšet, ale vevnitř je to díky vyhozeným zadním sedačkám a podlaze v kufru takovýhle.
vyhozene sedacky a tapecirunk jsi nekde zminoval a podle toho mi to tak i zni. jak rikam, pekny
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já jsem si doteď myslel, že na takto označené křižovatce má přednost vozidlo, které přijíždí zprava, ale pán mne odzbrojil odpovědí, které podle výrazu věřil!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time