BMW Divize
Re: BMW Divize
Geil Tak cekame fotky a dojmy Zrovna vcera jsem na Vas myslel, kdyz jsem sedl ze Seatu Exeo (neco jako O2) do E90 (neco jako budete mit Vy) a rikal jsem si, ze BMW je uzasne auto Preslo me to asi po pul hodine, tak snad Vam to vydrzi aspon tak dlouho
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
vy mi teda zase dáváte... každý okamžik natěšení je ihned po zásluze potrestán...
dojmy (doufám že ne průjmy) zítra budou.... fotky asi až pozdějš
dojmy (doufám že ne průjmy) zítra budou.... fotky asi až pozdějš
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Verim alespon v prvotni nadseni, pozitivnejsi uz byt neumim
Skanz3n
Skanz3n
To si opravdu myslíš, že to jen vylepší vlastnosti toho auta?petris píše: Ne, že sem podobnou reakci v tomhle kouknu nečekal..nedalo mi to V 530 d jsem jel ostrava - praha a přišla mi jako dálniční přibližovadlo dost schopná. Verze x to může už jenom vylepšit Nevím, co je na 530xd tak hrozného.
Ain´t nobody got time for that
charger píše:To si opravdu myslíš, že to jen vylepší vlastnosti toho auta?petris píše: Ne, že sem podobnou reakci v tomhle kouknu nečekal..nedalo mi to V 530 d jsem jel ostrava - praha a přišla mi jako dálniční přibližovadlo dost schopná. Verze x to může už jenom vylepšit Nevím, co je na 530xd tak hrozného.
Pro mě ano ale vážně- celé to bylo psáno v nadsázce. Fatkem ovšem zůstává, že doopravdy nevím, proč je každý diesel, nedej bože ještě s pohonem všech kol a automatem, v BMW tak proklínaný.
petris: Jako dalnicni, ale opravdu dalnicni priblizovadlo to beru. Nedavno jsem jezdil 330xd, na trasu Munchen-Hamburg a zpet dobry, ale jinak to proste benzin neni. Po presednuti je pak i motor 2.0 TFSI lepsi, podotykam motor, nemluvim o podvozku atd. Zkratka diesel je pro me protikladem radosti z jizdy
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch: už čekáš, až ti otevřou?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
no beztakDeli píše:pavproch: už čekáš, až ti otevřou?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Ono to do znacne miry plati i o pohonu 4x4, ktery auto dost "neutralizuje". Zadokolka ale neni zabavnejsi proto, ze by po silnici letala jak splaseny kamzik po skalach a vy jste ji porad museli chytat do zachranych siti, nybrz proto, ze sam pohon dovoli auto vice ovladat plynem, takze mate o moznost vice auto ridit. Ne snad, ze by to u ctyrkolky neslo vubec, ale jde to zkratka mnohem hure.jerry píše:Zkratka diesel je pro me protikladem radosti z jizdy
Takze zpatky k petrisovi: Protoze je zde rada lidi, kteri chteji ridit, povazuji 4x4 a diesel u BMW za zlo, nebot oboji ubira kontrolu nad autem a tim potira radost z jizdy. Je to ryze vec entusiasmu, zadne racionalni duvody to nema. Verim, ze treba takova 330xd bude za urcitych podminek podobne rychla jak 330i, kazdy z ridicu bude ale objektivne srovnatelne rychlou jizdu vnimat uplne jinak...
A to same plati o automatu, elektrickem posilovaci rizeni, nevypinatelnem ESP... Zkratka vse, co vas dostava dale od kormidla, vas dostava i dale ze hry. A pri vzpomince na detstvi - co vas vice bavilo, kdyz jste nejakou hru hrali sami, nebo kdyz jste se divali jak hraji jini? Cest vyjimkam, ale zkratka cloveka naplnuje vice...
Skanz3n
Skanz3n
Když člověk tu hru hrát musel, aniž ho bavila, tak lepší bylo se koukat ze střídačky...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek