BMW Divize
Re: BMW Divize
hmm, asi to chce ještě rychle objednat tu starou, posilovač, neposilovač
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
tak nějak nevim, proč by to nemohla být designová peckaDeli píše:Arnie J píše:Jo jo jo, to bude pecka!
ty mě zničíš
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
To zatim platilo o vsech BMW poslednich cca sedmi let a nedelam si iluze, ze to v dohledne dobe bude jinak...Deli píše:hmm, asi to chce ještě rychle objednat tu starou, posilovač, neposilovač
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Díky... Mám 3 připomínky:Dix píše:Katalog New BMW 1: http://www.ulozto.cz/9288021/1-sh-5door-catalogue-pdf
1) Jak je možné, že katalog je hotový už teď, když se to má začít prodávat na podzim?
2) To vypadá, jako by nabídka motorů byla definitivní, nezdá se vám? To by byla hodně tvrdá daň Evropské unii.
3) Mně se to asi začalo líbit! Jako žádný skvost to rozhodně není, ale něco do sebe to má. Ale ten zadek zatím nedávám...
Arnie: Distribuce katalogu a samotneho auta snad nemusi byt zahajeny soucasne Na tom nevidim nic zvlastniho. Kolikrat jako prvni o novem aute vime z uniklych snimku z tiskarny, kde delaji katalog apod., tj. zrovna ten je obvykle pripravovan davno pred predstavenim.
Definitivni nabidka motoru to jiste je, ale docasne Proste se to takto bude prodavat treba prvni pulrok nebo rok. E87 take prisla jen jako 116i, 120i, 120d a mozna jeste 118d, vsechno ostatni bylo nabidnuto pozdeji.
Libit se mi to nezacalo Zacal jsem po predstaveni silne touzit po E87
Definitivni nabidka motoru to jiste je, ale docasne Proste se to takto bude prodavat treba prvni pulrok nebo rok. E87 take prisla jen jako 116i, 120i, 120d a mozna jeste 118d, vsechno ostatni bylo nabidnuto pozdeji.
Libit se mi to nezacalo Zacal jsem po predstaveni silne touzit po E87
Skanz3n
Skanz3n
Díky za promptní odpověď... ale stejně je ten katalog hotový nějak zbytečně brzo
já teda v němčině dávám vícemeně jen "zwei bier, bitte", ale nějak v popisu těch motorizací postrádám slovíčko vierzylinder....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
PP: Zylinder/Ventile 4/4
Jdete si zitra pro svuj sechszylinder?
Jdete si zitra pro svuj sechszylinder?
Skanz3n
Skanz3n