Suzuki obecně
Re: Suzuki obecně
Mám jen malinko trabl, nevíte náhodou někdo kde bych mohl získat informace jak nastavit vůle v převodovce při výměně stálýho převodu (kluci by rádi měli tovární postup jak to nastavit správně na první dobrou)? Zkoušel sem někde splašit dílenský manuál pro sporta, ale zrovna pro mýho sporta (nz zc32s) nejsou k mání a když jsem to zkoušel přímo v suzuce, tak se kroutili jak hadi. Přitom určitě musí mít v dílenských manuálech tyhle postupy zpracovaný. Klidně bych si to i koupil, kdyby bylo kde...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Na nějaké zahraničním fcb fóru by třeba nepomohli?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jsem stará struktura a fcb nemám - hledal jsem celkem poctivě a nikde nic (jen zmínky, že je těžký servisní manuál někde najít). Ale jsem hledací lama, tak je možný že to někde bude...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
ZC32S už nemá servisný manuál ako fyzickú "knižku", ale len digitálnu verziu. Tiež som za môjho vlastníctva SSS hľadal kade tade, ale neúspešne.
Takže mi asi nezbyde než ukecat někoho v suzuce...
zajda: Taky ne, tam mi psali že k převodovce tam mají jen množství oleje...
Jarka: podarilo sa Ti vyriešiť tú prevodovku? Pýtal som sa v skupine na FB, bez úspechu.
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Jako zatím to vypadá dost nedobytně. V suzuki se tváří jak kdyby to byly top-secret info k raketovýmu nosiči a né paštice starý 12 let . Ale ještě flintu do žita neházím. Každopádně díky za pomoc.
Zkus zavolat převodovky Opluštil, montoval mi svor do Mini, možná bude mít k něčemu přístup.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3