Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Fajn informativní recenze, pro mě škoda jen že tomu nejdou vypnout asistenční systémy, ale jinak se to zdá jako super auto za ty peníze. (A řekl bych že i design je hodně povedený)
Nekde tam rika, ze testoval auto z prelomu listopadu/prosince. Jen pro zajimavost, od te doby byly 3 vetsi updaty a nekolik mensich. Kde se vyresilo:
Sterace - v auto rezimu uz fungujou ok a pri kliknuti na tlacitko setreni vybehne panylek, kde si je muzete vypnout, nastavit, prepnout na cyklovac, atd.
Parkovaci asistent se naucil 3D zobrazeni okoli vozu + tlacitko na volantu aktivuje 360 kamery na jeden klik.
V navi se objevily nabijecky Lidl (nebo jsem si predtim nevsimnul).
Auto dalkovy svetla fungujou a s unorovym faceliftem by mela dorazit naka basic matrix fce.
Ale zadny auto neni dokonaly a porad mi chybi treba sit tech pomalejsich nabijecek CEZ v navi, manualni predehrev baterky..
Sterace - v auto rezimu uz fungujou ok a pri kliknuti na tlacitko setreni vybehne panylek, kde si je muzete vypnout, nastavit, prepnout na cyklovac, atd.
Parkovaci asistent se naucil 3D zobrazeni okoli vozu + tlacitko na volantu aktivuje 360 kamery na jeden klik.
V navi se objevily nabijecky Lidl (nebo jsem si predtim nevsimnul).
Auto dalkovy svetla fungujou a s unorovym faceliftem by mela dorazit naka basic matrix fce.
Ale zadny auto neni dokonaly a porad mi chybi treba sit tech pomalejsich nabijecek CEZ v navi, manualni predehrev baterky..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tento tester je vcelku dost fanatický propagátor EV. Jeho testy baterek mají k objektivitě kus cesty.
Ale tak každý, kdo má dnes do prdele díru, je buď fitness trenér, odborník na aktivního střelce nebo autotester (krom TD a Ándora Šándora - to jsou experti na všechno)
BTW: dneska jsem potkal RR v elektrice. Nerozumím tomu, proč si někdo koupí auto, které je a bylo autem díky motoru.
Ale tak každý, kdo má dnes do prdele díru, je buď fitness trenér, odborník na aktivního střelce nebo autotester (krom TD a Ándora Šándora - to jsou experti na všechno)
BTW: dneska jsem potkal RR v elektrice. Nerozumím tomu, proč si někdo koupí auto, které je a bylo autem díky motoru.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hele, jestli to je fanatický propagátor EV bych neřekl, sleduju ho asi 2 roky a když vezmu auta co testoval a já v nich seděl, tak mi ty zkušenosti celkem sedí...řidičBOB píše: ↑stř 31 led 16:15 Tento tester je vcelku dost fanatický propagátor EV. Jeho testy baterek mají k objektivitě kus cesty.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Asi ani neviem, ze co bych k tomu...ale nieco tak desive som uz dlho nevidel
https://youtube.com/shorts/NR9yM_S0Z1g? ... sf9QZ3UjDR
https://youtube.com/shorts/NR9yM_S0Z1g? ... sf9QZ3UjDR
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tam nemají ustanovení o povinnosti, věnovat se řizení?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
taky ho hned odchytli
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Podrobné video o novém Taycanu: https://www.youtube.com/watch?v=11XbivJhsLA
Auto vypadá stejně, ale technické změny jako implementace hydrauliky do podvozku mi přijdou hodně zajímavý.
Auto vypadá stejně, ale technické změny jako implementace hydrauliky do podvozku mi přijdou hodně zajímavý.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...