Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Policejní kontroly a měření
Co mi zákon přikazuje?
Prostě vpravo se jede 70, někdy i 60 - já jedu víc tak jedu v pravým. Nevím co to meleš. Proto tam ten "stoupací" pruh je
Prostě vpravo se jede 70, někdy i 60 - já jedu víc tak jedu v pravým. Nevím co to meleš. Proto tam ten "stoupací" pruh je
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Nevíš, neznáš. Hlavně, že komentuješ...
- Truck Daškam
- Letec
Aha, takže pruh pro pomalá vozidla tam je proto, abych jel 60-70 za nějakým jiným, jo?
Aha
Aha
Chápeš to?
Po snad roce nebo ešče dýl sem měl zase zásah laserem - u nás na dědině z vokýnka auta zaparkovaného kolmo k cestě (RZ sem si nevšimnul, myslím, že to byl Sup). Schopen, odveden.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pavroch:
Před 10 lety v jedny vesnici všimnul jsem si včas civilního vozidla stojícího v obci vedle silnice, s ustrojenymi opicemi a laserem v autě. měl jsem čas, otočil jsem to a zaparkoval před nimi tak, abych jim překážel v měření. A dal si přestávku v řízení (byl jsem osobakem). Ne nelíbilo se jim to. Víc si nevzpomínám. Chtělo by to tenkrát i dnes detektor.
Chtěl bych pochopit fyzikálně ten princip, proč laser i přes sklo zřejmě měří správně v souladu s kalibračním protokolem. Resp měl bych si udělat čas a prostudovat návod k obsluze laseru, zda to povoluje. (pavroxh z okénka zřejmě otevřeného ano chápu. U mě tehdy přes čelní sklo)
Před 10 lety v jedny vesnici všimnul jsem si včas civilního vozidla stojícího v obci vedle silnice, s ustrojenymi opicemi a laserem v autě. měl jsem čas, otočil jsem to a zaparkoval před nimi tak, abych jim překážel v měření. A dal si přestávku v řízení (byl jsem osobakem). Ne nelíbilo se jim to. Víc si nevzpomínám. Chtělo by to tenkrát i dnes detektor.
Chtěl bych pochopit fyzikálně ten princip, proč laser i přes sklo zřejmě měří správně v souladu s kalibračním protokolem. Resp měl bych si udělat čas a prostudovat návod k obsluze laseru, zda to povoluje. (pavroxh z okénka zřejmě otevřeného ano chápu. U mě tehdy přes čelní sklo)
Mohli bychom prosím bez povinností a bez nároků hned zítra ráno vystoupit z EU?
proč by v tom skle měl být problém? pokud to bude dostatečně kolmo a paprsek se neodrazí, tak prostě tím sklem projde tam i zpět
Pravda vyděsí
Jo, otevřené okénko.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.